monsanbia 29.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Ania ... Zrobisz coś dla mnie? Zmagikowałabyś mi dwie lampy bo bokach łóżka zwisające z sufitu? (mam zdjęcie łóżka z telefonu i lamp z netu) Odwdzięczę się jakimś*fajnym przepisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.10.2011 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Hihi, zdziwiłam się, że taka mała Ale rozumiem, że druga część zapakowana Hi, hi, Ilonka, ona jest wielka To na zdjęciu, to tylko wylewka Cała bateria wygląda tak http://i1.fmix.pl/fmi2301/c3486779001993474e5d25a9/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.10.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Ania ... Zrobisz coś dla mnie? Zmagikowałabyś mi dwie lampy bo bokach łóżka zwisające z sufitu? (mam zdjęcie łóżka z telefonu i lamp z netu) Odwdzięczę się jakimś fajnym przepisem Jasne, wrzuć wszystko i napisz, jak ma wygladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.10.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Dzięęęęęki! A mogę Ci mailem podesłać? Będą*wieksze zdjęcia (już nie mam miejsca w fotosiku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.10.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Dzięęęęęki! A mogę Ci mailem podesłać? Będą wieksze zdjęcia (już nie mam miejsca w fotosiku) Możesz, ale podeślę Ci na prv prywatnego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.10.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witaj anna-maria3 Przybyłam do Ciebie śladami MarJel - która jest moją wnętrzarską idolką Przedstawię się szybciorem Stan rodzinny : = Ja + na razie tylko mój Mąż Stan budowlany: 1 dom wybudowany i sprzedany Obecnie buduje się drugi Jestem zachwycona baterią wannową wolnostojącą - śliczna - też mam znajomych w Angli mam nadzieję że mi nabędą Muszę ją mieć Gratuluje pozostałych pomysłów budowlanych - jeszcze nie przebrnęłam przez cały wątek Pozdrawiam serdecznie Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.10.2011 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Witaj Saly i rozgość się Byłam na chwilkę u Ciebie. Piękny dom. Jak, gdybym nie budowała parterówki, to też raczej piętrowy by nam wyszedł. Jak znajdę więcej czasu to się wczytam w wątek. Ale działkę to chyba macie sporą, sądząc po podjeździe do domu... A byłaś u karoli? Ona też piętrowca stawia, bardzo podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.10.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ania!!!!! ale Ty robisz wizualki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.10.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ania!!!!! ale Ty robisz wizualki!!!!! Kurcze, rozdwojenia jaźni zaraz dostanę, bo juz nie wiem, czy to Ty, czy nie Ty Wizualki... Wiesz, dużo ćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 31.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Aniu, my z Saly sie znamy, nawet bardzo dobrze to dzięki niej początkowo skusiliśmy się na projekt Verona, który ona buduje ale potem nam się pozmieniało Ja sobie tak teraz myślę, że gdybym nie budowała piętrowca (konkretnie klocka, bo w takim domu się wychowałam i to jest chyba powrót do korzeni), to pewnie budowałabym parterówkę podobną do twojej, na bazie litery L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.10.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Nasza w sumie jest na planie T Ale takie na planie L też bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.10.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ale czemu??? Przecież JA to JA.Avatar ostateczny, dziewczynka z KOTEM na smyczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 31.10.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Nasza w sumie jest na planie T Ale takie na planie L też bardzo mi się podobają. no tak ubzdurałam sobie, że macie na planie liter L i ciężko mi przyjąć do wiadomości, że jednak T , i ciągle mi się myli ale chodziło mi to ze taras jest fajnie osłonięty z 2 stron w ogóle to wasze patio i korytarz w części nocnej są super niby korytarz długi i wąski, ale w waszym przypadku to zaleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.10.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 niby korytarz długi i wąski, ale w waszym przypadku to zaleta On w sumie wcale nie jest taki wąski Ma 2 metry szerokości. Mam nadzieję, że nie stworzy wrażenia kiszki, tylko będzie słonecznie i przestronnie. Teraz mamy korytarz długi i szeroki na 1,35 m i w sumie nie jest źle, ale ciut mu brakuje więc mam nadzieję, że te 2m w zupełności wystarczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 31.10.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 2m?? a ja myślałam, że ma 1,50 2 m to jest szeroki a jeszcze jest pięknie doświetlony dużymi oknami więc w ogóle nie będzie sprawiał wrażenia kiszki ja mam na piętrze 3,43x6,66 ale bez okien i z 5 drzwiami i schodami coś za dużo myślę i za dużo mi się wydaje w mojej głowie chyba twój projekt nieco pozmieniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.10.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 ja mam na piętrze 3,43x6,66 ale bez okien i z 5 drzwiami i schodami No, w tych gabarytach to korytarz jak porządny pokój się szykuje U nas 1,5 metra byłoby za mało. Kiszka by się zrobiła... A tak planuję, że ustawimy tam biblioteczkę, jakieś foteliki, stoliczek z lampka i przytulna czytelnia się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 31.10.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ale w sumie wyszło tak, że moze jedynie konsoleta albo komoda z lusterkiem wejdzie, a tak wszędzie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.10.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Dostałam wycenę okien alu z roletami alu. Powiem szczerze, że trochę mi smutno, bo oferta jakościowo jest super, pan, z którym się kontaktowałam podobnie, natomiast cena powala. Ja wiem, że nie da się porównać alu z pcv, ale cenowo wyszło ponad 2 razy więcej więc nie jest to drobna dopłata I choć serce krwawi, ofertę odkładam na bok, bo takich pięniędzy na okna nie wydam Dla zainteresowanych - wyszło ponad 100 tysięcy. Okna i rolety - bez bramy garażowej i bez drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.10.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 buuuuuu....szkoda ale faktycznie kwota powala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.10.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ups Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts