Sharlotka 06.11.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ania,a ile masz m podłóg?Bo ja się doliczyłam u siebie około 240-250 metrów, i słabo mi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.11.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Olu, czyli co będzie? Namiar na lampy wysyłam na prv. Wysłać Ci też ofertę z cenami? Jak tak, to podaj jakiegos maila prywatnego, bo to kilka załączników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.11.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ania, a ile masz m podłóg? Bo ja się doliczyłam u siebie około 240-250 metrów, i słabo mi...... Sharlotka, coś źle liczysz Użytkowej 170 m2, garaż + PG około 50 m2. W garażu i PG to pewnie coś najtańszego dam. Do łazienki już mam kupione, do gabinetu też, do WC zaplanowane bez możliwości zmiany zostaje mi zaplanować (i kupić ) około 140-145 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 No U MNIE tyle jest.Parter i poddasze,z garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Aneczko,nooo bedzie ta wylewka plus zestaw podtynkowy:yes:Tak zadecydowal Mezus, jak zobaczyl Twoje wizualki. Jestes nieoceniona:)adres mailowy juz wyslalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.11.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Aneczko,nooo bedzie ta wylewka plus zestaw podtynkowy:yes:Tak zadecydowal Mezus, jak zobaczyl Twoje wizualki. Ufffff Maila zaraz wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.11.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Sharlotka, ale tyle, to znaczy ile? Tyle co ja, czy o tych 140 piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.11.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Olu, a ta wylewka ile ma wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 240............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.11.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 240............ To poszalałaś Będzie co urządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 po podłodze tyle mam z garażem, użytkowej jakieś niecałe 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.11.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Olu, a ta wylewka ile ma wysokości? 979 mm EDIT: Dostalam maila Aniu.Dzieki:hug:Jutro odpisze na pw.Dzis juz padam na twarz.Zobacze tylko wyniki Must be the music:cool: Edytowane 6 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.11.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 979 mm EDIT: Dostalam maila Aniu.Dzieki:hug:Jutro odpisze na pw.Dzis juz padam na twarz.Zobacze tylko wyniki Must be the music:cool: Daj koniecznie znać, jak będziesz coś kupowała Ja zawsze na promocje czekam, bo oni lubią na allegro za darmochę wystawiać. Tak dmuchawca kupiłam i te bąble łazienkowe... Teraz większych bąbli w promocji nie ma więc czekam Wylewka rzeczywiści sporo niższa... Ja jednak wolę dużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.11.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Wylewka rzeczywiści sporo niższa... Ja jednak wolę dużą Tylko wiesz co Aniu, ja nie ukrywam ze boje sie troche ...o jakosc. Zarowno tej Twojej baterii, jak i mojej wylewki...no bo ta super cena musi miec jakies uzasadnienie...W kazdym razie, na inna nas teraz nie stac. Swoja droga, jesli do ceny wylewki dodam baterie podtynkowa, to tez mi sie robi fajna sumka:cry: Aneczko,jesli chodzi o oswietlenie, na razie odstawiam na bok ta kwestie i wroce za jakis czas, bo hydraulicy poganiaja i oczekuja na biezaca blyskawicznych decyzji...co jest dla mnie mega trudne, wiec walcze z tym tematem na razie.Ale dzieki wielkie, jeszcze raz. Bede sie z Toba kontaktowac, jesli sie na cos zdecyduje, bo nie chce Ci czegokolwiek podkupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.11.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Bede sie z Toba kontaktowac, jesli sie na cos zdecyduje, bo nie chce Ci czegokolwiek podkupic Spoko... Pan ma szeroką ofertę więc nie podkupisz Co do baterii... Ja biorę pod uwagę jej gorszą jakość, ale na inną też nie wydam kasy. Ani teraz, ani za rok, bo będą ważniejsze wydatki. Więc albo ta, albo nie byłoby wanny wolnostojącej... A będze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.11.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witaj Aniu Właśnie obejrzałam twoje wizualizację. Jestem w szoku.!! Moja dolna- gościnna łazienka już prawie wyłożona Venisami. Planuję identyczną konsolę nawet robiłam przymiarkę tej która zakupiłam do wiatrołapu. Lustro takie samo już zakupione czeka na zawieszenie .Tylko teraz naszły mnie wątpliwości czy zamiast konsolki nie zawiesić samej umywalki tylko nie wiem czy 60 czy 80. Myślisz że będzie pasować? Zresztą zaraz jadę obejrzeć ją na żywo.Napiszę ci jeszcze że gabinet planuję podobny i wiatrołap również tyle że z konsolką i stołkiem które już zakupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.11.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 karolek, w sumie po łazience z Aparici mogłam się tego spodziewać Te umywalki fajne, ale ja myślę, że Venisom konsolka doda uroku. Choć wszystko zależy od aranżacji Ja też lustro już mam do tej lazienki. I lampy mam. Konsolka wybrana, sanitariaty wybrane. W sumie tylko drzwi do prysznica nie mam wybranych. U mnie w wiatrołapie konsolki nie będzie, ale będzie jakaś ławeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.11.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Aniu jesteś niesamowita w tym swoim zbieractwie. U mnie łazienka już prawie skończona a ja oprócz lustra nic nie mam !!!Moja łazienka jest malutka tylko 5m2 i trochę się boję ze jak włożę tam konsolę to sobie zagracę. Mam bardzo marną wyobraźnie przestrzenną. Ja raczej myślałam o białej konsolce.Jeśli będziesz zainteresowana ławeczką do wiatrołapu mogę podesłać linka tam gdzie zakupiłam stołek.Bardzo dobra jakość za rozsądna cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.11.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 karolek, linka koniecznie podeślij Moje WC z Venisami też ma 5m2. W sumie łazienka jako taka zajmuje mniej więcej 4m2 (2x2) i do tego prysznic we wnęce 90x90. To co widzisz na wizualkach to dokładnie te wymiary więc nie mam obaw, że zagracę... ja konsolkę mam wybraną dość płytką i delikatną więc powinno wyjść dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.11.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 karolek, dzięki za link. Ja też na te ławeczki patrzyłam, nawet zapytanie wysyłałam, ale nigdy na mojego maila nie odpowiedzieli jak będę bliżej zakupu to zadzwonię i podpytam o tkaniny. Ty masz w tej eko skórze ze zdjęcia? Ja bym chciała Lagos, żeby była taka jak chesy w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts