karolek59 08.11.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Oni chyba na maile nie odpowiadają. Ale na telefon i sms zawsze nawet o 24 !!Kiedyś mi tak odpisała) Co to jest lagos ? Ja nie mam eko- skóry tylko coś miedzy flauszem, zamszem czy czymś tam nie znam się .Wybrałam z próbnika który mi wysłała ale wydaję się łatwe w utrzymaniu a wiesz w końcu to wiatrołap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.11.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lagos, to jest ten materiał, który będę miała na wypoczynku w salonie. U mnie będzie ten róż i szary po prawej. http://i2.fmix.pl/fmi2296/220fd6ca000eb4a54e0c45bd/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.11.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 W takim razie mam Lagos.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.11.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 W takim razie mam Lagos.. A jaki kolor/numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.11.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Dziewczyny, napiszę jeszcze coś o oknach. Już nie w kontekście moich wyborów, ale jako ciekawostkę. Dostałam wycenę na rolety antywłamaniowe (przypominam, że można je pomalować dokładnie na kolor okien) i na refleksole. Rolety z aluminium ciągnionego razem z montażem i malowaniem 38 tysięcy. Oczywiście wszystko elektryczne. Biorąc pod uwagę ile zapłacimy za zabudowanie wnęki na rolety nad oknami i za szyby P4 nie wiem, czy się na te antywłamaniówki nie skusimy. Ale nie jest to temat do dyskusji Po prostu decyzja zapadnie przy zamówieniu, jak będzie wiadomo, jaką kwotą dysponujemy... Refleksole - tu jestem bardzo zaskoczona ceną. Drogie są 36 tysięcy. Odpadają zupełnie. Mnie zaskoczyło, że kosztują tyle samo co antywłamy. A biorąc pod uwagę zwykłe rolety, refleksole wypadają prawie 2 razy drożej Edytowane 8 Listopada 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.11.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ania,niezłe ceny;)My nie bierzemy w ogóle rolet, bo z ceną okien drewnianych to już byłby kosmos cenowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.11.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jakiś czas temu była dyskusja w tym wątku o wannach wolnostojących. Czy ja mogę raz jeszcze prosić o namiar na ten sklep z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.11.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 mayland, o wannach u mnie było, ale nie kojarzę, żeby jakiś konkretny sklep był podawany... karolek pisała, że kupowała w sklepie Extrazone. hazeleyes pisała chyba, że kupi wannę Excellent. Ja natomiast pisałam o Mocori Eliseo i Nearii, ale nie podawałam chyba żadnego sklepu... Nie wiem, czy pomogłam Może dziewczyny więcej pamiętają i napiszą... A może to nie u mnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Excellent'a to ja chce kupić pisaliśmy tu o sklepie Extra-Zone i LineaBlue - ekskluzywna ceramika Łazienkowa (czytaj: chińska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.11.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Excellent'a to ja chce kupić Jak moglam zapomnieć Ale Ola chyba też o tej wannie pisała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 O Excellent, tez ja pisalam:) zdecydowalam sie na wanne Dush (taka sama ma Balbina), bo Excellent 2 listopada bylo zamkniete:D i nawet sobie nie zartuje:D Cena ta sama, co Excellent. Wymiar tez.Aneczka, mowilam Ci, ze te refleksole mega drogie:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.11.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Hmmm... ja za szyby P4 i okucia antywłamaniowe dopłacałam groszę. Może podpytaj gdzieś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.11.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Hmmm... ja za szyby P4 i okucia antywłamaniowe dopłacałam groszę. Może podpytaj gdzieś jeszcze ? Hmmm... U mnie szyba P4 to dodatkowe 120 złotych netto za m2 szyby. A szyb mam 50m2 Okucia mam od początku w cenę wliczone więc nie ma tematu... Poza tym, jak nie będzie rolet, to trzeba zabudować wnęki nad oknami. 90 złotych za mb okna. U mnie mb prawie 24 Razem wychodzi więc 10 tysięcy, czyli w zasadzie tyle, co kosztowałyby rolety bez silników... Nie wiem, czy to nie jest trochę bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A jaki kolor/numer? http://www.google.pl/imgres?q=tkanina+lagos+wzornik&um=1&hl=pl&biw=1366&bih=575&tbm=isch&tbnid=PA87W3dilO7l2M:&imgrefurl=http://pufy24.pl/wzorniki/wzorniki.html&docid=XffdVepxxKevdM&imgurl=http://pufy24.pl/wzorniki/images/lagos3_big.JPG&w=665&h=1024&ei=kEW6TvyPH-je4QSA_pH2Bw&zoom=1 Mam 10 albo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Aniu a gdzie zamierzasz kupić konsolkę pod umywalkę? ja biorę pod uwagę ten sklephttp://stylowe.eu.pl/oferta,001Tylko zastanawiam się jak z jakością tych produktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 mayland, o wannach u mnie było, ale nie kojarzę, żeby jakiś konkretny sklep był podawany... karolek pisała, że kupowała w sklepie Extrazone. hazeleyes pisała chyba, że kupi wannę Excellent. Ja natomiast pisałam o Mocori Eliseo i Nearii, ale nie podawałam chyba żadnego sklepu... Nie wiem, czy pomogłam Może dziewczyny więcej pamiętają i napiszą... A może to nie u mnie było Aniu a ja widziałam wczoraj w LM wannę Imperial Eggo za 3999zł. Prezentowała się bardzo ładnie. W "jednym kawałku", bez uskoków, itp. http://image.ceneo.pl/data/products/2307000/i-imperial-eggo-175x85.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.11.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Asia, dzięki za info. Super, że w LM, bo mozna na żywo zobaczyć. I kształt fajny i odpływ po środku i cena zjadliwa. Podoba mi się karolek, super informajca, bo to znaczy, że też w lagos będę mogła ławeczkę zamówić. A masz jakieś foty swojej? Możesz wrzucić, albo chociaż na prv wysłać? Ja konsolkę też w stylowych będę zamawiała. Mam już wybrany model i dokładnie pod niego ciągnęłam odpływ umywalki. Rozmawiałamz panem od nich. bardzo kompetentny i z dużą wiedzą więc mam nadzieję, że jakość też będzie na poziomie, bo konsolka może nie jest z najwyższej półki, ale mało też nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 zaraz wkleję Ci jeszcze foto - bo zrobiłam z myślą o Tobie na żywo wygląda delikatniej, niż na fotce powyżej. Ładna jest... http://foto0.m.onet.pl/_m/50f39fe623bebd1f3834bdaaaf59beb4,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 LineaBlue - ekskluzywna ceramika Łazienkowa (czytaj: chińska) Esiak Ty się z nich nie wyśmiewaj bo ja kupiłam od nich umywalki i kibelek do chłopaków i wygląda wszystko bardzo fajnie. Kibelek miał fajny kształt w fajnej cenie - zobaczymy jak będzie działać. Ogólnie jak na razie wszystko ok. Poczytałam na forum co piszą użytkownicy i właściwie nie ma złych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 no fakt ładna, a producent to...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts