anna-maria3 09.11.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Esiak, ale Asia to dla mnie wypatrzyła, a nie dla Ciebie Żartuję oczywiście. Jak chcesz, to kupuj. Znajdę inną. Ale fakt, bardzo ładna. I super, że monolit. Fajnie, bo coraz więcej mam tych wanien na liście i będzie z czego wybierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 no przecież jednej sztuki nie mają...mogę podjechać obejrzeć, ale zdecydujemy się raczej na excellent'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.11.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Wiesz... Praktyka na FM jest taka, że jak coś pokażesz, to na drugi dzień już tego w sklepie nie ma... Chociaż może mój wątek mniej osób czyta niż MarJelki to wanna tak od razu nie zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Nie rozumiem czemu na temat ceramiki ekskluzywnej- chińskiej wypowiadają się ludzie którzy jej nie posiadają??? Ja nie zwracam uwagi na metkę, producenta. Wanna mi się spodobała a była w rozsądnej dla mnie cenie więc ja zakupiłam .Jestem z niej zadowolona może nie jest to szczyt moich marzeń ale to mogłam sobie pozwolić. Uważam że nie ładnie tak się wyśmiewać!! Ja mam również od nich kibelek i tez jest ok wszystko działa jak należy od pewnego czas jest użytkowany. Jak już pisałam moi hydraulicy nie mieli problemów z zamontowaniem tej ceramiki. Bardziej martwię się baterią tam więcej rzeczy może się popsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Aniu nie mam zdjęć mojego stołka, ofoliowany stoi na budowie ale zrobię mu sesje to ci wyślę. Na priva wysłałam wiadomość na temat wanny jaką wczoraj wypatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Nie rozumiem czemu na temat ceramiki ekskluzywnej- chińskiej wypowiadają się ludzie którzy jej nie posiadają??? Ja nie zwracam uwagi na metkę, producenta. Wanna mi się spodobała a była w rozsądnej dla mnie cenie więc ja zakupiłam .Jestem z niej zadowolona może nie jest to szczyt moich marzeń ale to mogłam sobie pozwolić. Uważam że nie ładnie tak się wyśmiewać!! Ja mam również od nich kibelek i tez jest ok wszystko działa jak należy od pewnego czas jest użytkowany. Jak już pisałam moi hydraulicy nie mieli problemów z zamontowaniem tej ceramiki. Bardziej martwię się baterią tam więcej rzeczy może się popsuć nikt się nie wyśmiewa, to tylko stwierdzenie faktu, po znalezieniu informacji i wypowiedzi innych osób, że to produkty chińskie i tyle... każdy kupuje to na co go stać i co mu się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 nikt się nie wyśmiewa, to tylko stwierdzenie faktu, po znalezieniu informacji i wypowiedzi innych osób, że to produkty chińskie i tyle... każdy kupuje to na co go stać i co mu się podoba... A jak to ktoś napisał Chińczycy znali ceramikę, jak my jeszcze siedzieliśmy w "kamieniu łupanym" więc doświadczenie mają Ja nigdzie nie znalazłam takiego okrąglutkiego kibelka, nawet Kolo Ego nie było tak fajne, o wygodzie nie wspomnę... więc kupiłam i mam nadzieję, że kilka lat posłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja jestem świadoma tego iż jest to chińszczyzna tyle że ja nie mam z tym problemu. Wiedziałam co kupuję kilkakrotnie byłam w Czechowicach- Dziedzicach. Nie kupowałam kota w worku. Natomiast wypowiedzi ludzi na temat tej ceramiki dotyczą czego? Bo ja nie doczytałam żeby ktoś napisał że ma tę wannę i coś złego się z nią dzieję. Ja tu absolutnie nie chcę reklamować mojej chińszczyzny ale też nie rozumiem ataku na nią. Proszę zapytać mnie za 2 lata czy nadal jestem z niej zadowolona. Bo teraz dyskusja nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A jak to ktoś napisał Chińczycy znali ceramikę, jak my jeszcze siedzieliśmy w "kamieniu łupanym" więc doświadczenie mają Ja nigdzie nie znalazłam takiego okrąglutkiego kibelka, nawet Kolo Ego nie było tak fajne, o wygodzie nie wspomnę... więc kupiłam i mam nadzieję, że kilka lat posłuży. To mamy ten sam kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.11.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja nigdzie nie znalazłam takiego okrąglutkiego kibelka, nawet Kolo Ego nie było tak fajne, o wygodzie nie wspomnę... więc kupiłam i mam nadzieję, że kilka lat posłuży. Ja naiwnie kupiłam Roca za tysiaka i deskę wolnoopadającą za prawie drugie tyle i co? Zawiasy już kolejny raz odpadają i trzeba nowe kupować za kilka stówek... Chyba wolałabym kibelek chiński za 300 złotych i wymienić za kilka lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 no fakt ładna, a producent to...? idąc po nitce do kłębka znalazłam od tej wanny: imperial collection może tam coś więcej na ten temat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A jaki kolor konsolki planujesz? Czy zamierzasz położyć umywalkę bezpośrednio na szafce czy będziesz ją czymś zabezpieczać np szybą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.11.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Konsolka czarna w fortepianowym połysku. Niczym nie będę zabezpieczać. Umywalka bezpośrednio na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja naiwnie kupiłam Roca za tysiaka i deskę wolnoopadającą za prawie drugie tyle i co? Zawiasy już kolejny raz odpadają i trzeba nowe kupować za kilka stówek... Chyba wolałabym kibelek chiński za 300 złotych i wymienić za kilka lat... co do zawiasów w kibelkach Roca - temat jest szeroko znany, więc nie doczytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.11.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 karolek, dzwonilam do Sanimexu. Ta wanna to podróba wanny Phipa Starck'a. Porcelanosa Aro. Ale ona nie jest monolitem To jest normalna akrylowa wanna z obudową więc u mnie odpada niestety. Poza tym uważam, że 4200 to trochę dużo jak na wannę z obudową. Wolnostojący monolit to jednak coś innego Ale dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.11.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 co do zawiasów w kibelkach Roca - temat jest szeroko znany, więc nie doczytałaś Nie do końca... Kupowałam dom od developera i miałam ograniczony wybór ceramiki i 5 minut na decyzję... Poza tym, to jakieś 4,5 roku temu było więc może tych informacji jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.11.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ania, ja do rolet antywł. Cokolwiek byś planowała, nie rób tylko i wyłącznie elektrycznych. Rób dwie opcje, z manualem włącznie. W razie nieszczęścia rolety antywłamaniowe sterowane tylko elektrycznie mogą przysporzyć kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.11.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ania, ja do rolet antywł. Cokolwiek byś planowała, nie rób tylko i wyłącznie elektrycznych. Rób dwie opcje, z manualem włącznie. W razie nieszczęścia rolety antywłamaniowe sterowane tylko elektrycznie mogą przysporzyć kłopotu. Dzięki. Rzeczywiście, o tym nie pomyślałam... Chociaż póki co nie palnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 karolek, dzwonilam do Sanimexu. Ta wanna to podróba wanny Phipa Starck'a. Porcelanosa Aro. Ale ona nie jest monolitem To jest normalna akrylowa wanna z obudową więc u mnie odpada niestety. Poza tym uważam, że 4200 to trochę dużo jak na wannę z obudową. Wolnostojący monolit to jednak coś innego Ale dzięki za info Jeżeli to akryl to cena zdecydowanie za wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.11.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 karolek, super informajca, bo to znaczy, że też w lagos będę mogła ławeczkę zamówić. A masz jakieś foty swojej? Możesz wrzucić, albo chociaż na prv wysłać? Oto fotka mojego stołka .Nie wiem czy o to ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts