anna-maria3 18.11.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 gdybym te stodołę zobaczyła wcześniej to dziś w takiej mieszkała Ja też mam kilka takich domów - gdybym wcześniej na nie wpadła, to może co nieco inaczej bym zrobiła, ale w sumie wielkich zmian by nie było, bo WZ by nie pozwoliły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 i wyobraź sobie ze od razu wyprasowałam:) Brawo Moje firany z miesiąc leżały i z gołymi oknami mieszkałam - ale celowo, bo nie chciałoby mi się ich drugi raz prać i prasować przed świętami, a tak w zeszłym tygodniu powiesiłam więc do grudnia wytrzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Aniu, a mi się u Ciebie tzn. na wizualkach te proste krzesła widzą Reni, pokarz zasłony u syna, ja mam dylemat jakie dać u swojego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.11.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 u mnie tez beda plasikowe krzesla vitry - biale z metalowymi nogami zmiksowane z biedemajerami tez bialymi. Teraz sa w jednym sklepie w wawie w super cenie, molestuje Przyjaciolke zeby zbadala temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.11.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 u mnie tez beda plasikowe krzesla vitry - biale z metalowymi nogami zmiksowane z biedemajerami tez bialymi. Teraz sa w jednym sklepie w wawie w super cenie, molestuje Przyjaciolke zeby zbadala temat Anetko, co to są te biedemaje....costam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 a jak ja wypalę że plastik to powie że nie będzie na plastikach siedział to jest ideał mojego męża i juz wiem ze go nie przekonam Mój też tak cały czas twierdzi. Ale popracowałam nad Nim i sie zgodził Reni nie wierzę, że nie masz sposobów na męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Olu, anetka chyba TE miała na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.11.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 aaaa:D dzieki:DAnulka-wkleilam fotki z ustawiona w lazience wanna-chcialas zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Anulka-wkleilam fotki z ustawiona w lazience wanna-chcialas zobaczyc. Leeeeeeeeecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.11.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Aniu, a mi się u Ciebie tzn. na wizualkach te proste krzesła widzą Reni, pokarz zasłony u syna, ja mam dylemat jakie dać u swojego:rolleyes: jutro cyknę fotkę, bo juz ciemno ale jak je wieszałam to pomyślałam o tobie, bo nie uwierzysz, że są w kolorze tzn w odcieniach twojej tapety u synka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 APEL! Asia ma kupione białe panele z fugą (szarą). Czy ktoś ma może do nich link, albo fotę? Wrociła do mnie laschowa wizja białego wiatrołapu, ale nie pokażę wizki, dopóki docelowej podłogi nie zrobię, bo efektu nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Nie ma ich teraz w sprzedaży, kosztowały niecałe 20żł/m2 i były wyprodukowane dla IKEA, nigdy nie trafiły do sprzedaży w Polsce. Jest jeden sprzedawca na allegro ale obecnie ich nie ma, nie pamiętam loginu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 jutro cyknę fotkę, bo juz ciemno ale jak je wieszałam to pomyślałam o tobie, bo nie uwierzysz, że są w kolorze tzn w odcieniach twojej tapety u synka:) No weź, ale jesteś wiśnia no dobra ale jutro nie popuszczę Ja do syna wymyśliłam bawełna( czy coś podobnego) jasny krem tak jak ściany, na szelkach proste, po bokach upięte prostym pasem, jedyne 1500zł w erofiranach:jawdrop: jeszcze nie zamówiłam tak na marginesie, na razie zrobili pomiar i wycenili. Aniu czy dziś możemy spodziewać się wizualek wiatrołapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 1500zł w erofiranach ło kurna ja dałam 35 zł za szt w tchibo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Aniu czy dziś możemy spodziewać się wizualek wiatrołapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Sprawdziłam raz jeszcze same zasłony 1000zł, a 1500zł to komplet : montaż , karnisze, rozety, upinanie, tak czy siak masakra! Skręca mnie żeby zobaczyć te twoje, ale może nie zniosę jajka do jutra:lol2:U mnie muszą być takie mało dzieciowe bo syn ma okno od frontu domu, takie duże reprezentacyjne powiedzmy i musi to z zewnątrz jakoś wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Czekamy:popcorn:, a u mnie miała być dziś ławka do wiatrołapu i nie przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Jest jeden sprzedawca na allegro ale obecnie ich nie ma, nie pamiętam loginu . Już do niego dotarłam, ale paneli nie ma. Ok, wrzucam za moment wizkę ze spreparowanymi panelami Tylko przy "białej" wersji musiałabym też dać białe drzwi, a wcześniej myślałam o jasnych sosna/klon więc to kompletnie zmienia dotychczasoową wizję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.11.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ja tez nie chciałam dzieciowych bo patrzec nie mogę na nie, moje są w zielono, seledynowo, niebieskie pasy i pomiedzy nimi złotawa nitka, gatunkowo myślę ze bardzo ok, ale zmartwię cie, one były na wyprzedaży i ich nie ma już ale zdjecia sa, sorki ale corka chyba mi zrypała obiektyw i jakość taka beznadziejna, aniu sorki ze u ciebie:) http://img820.imageshack.us/img820/2424/p1040615j.jpg http://img507.imageshack.us/img507/7808/p1040616f.jpg http://img690.imageshack.us/img690/2473/p1040618b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 montaż marta a myją okno czy na brudne wieszają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts