anna-maria3 18.11.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 reni, to są chyba TE panele, tylko teraz juz nie ma białych... Ale widać, że one są szerokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 jako pomysłodawca głos oddaję na siebie A Twój głos, jako pomyslodawcy, razy 2 policzę Dziękuję za głos, za wizytę i za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.11.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 zostańmy przy klonowej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.11.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 zawsze do usług choć myślałam, że przez te okna się nie przebiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 zostańmy przy klonowej wersji reniu, te beżowe panele są okropne. Tylko o rozmiar mi chodziło. Te białe są o niebo ładniejsze... Kurcze, musimy na fotę od Asi poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 zawsze do usług choć myślałam, że przez te okna się nie przebiję Nawet nie sądziłam, że będziesz próbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.11.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 a mnie sie podobaja obie wersje, choc przyznam, ze ta wizualka z bialymi...nie oddaje chyba rzeczywistosci i ciezko sobie wyobrazic EDIT: alez skladnie to napisalam...chyba pora spac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.11.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 reniu, te beżowe panele są okropne. Tylko o rozmiar mi chodziło. Te białe są o niebo ładniejsze... Kurcze, musimy na fotę od Asi poczekać... no to musimy bo jakoś mi nie leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Białe mają zupełnie inną fakturę, są gładkie i z połyskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.11.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ale gorący temat wokół moich paneli Aniu one są szerokie - z 2 x szersze niż normalne i długie. Chyba mają na szerokość 50cm bo liczyłam że 3 na korytarz mi starczą. Jak dzisiaj do nich dotrę w garażu to zmierzę. Fotę moze się uda zrobić. Aha ta fuga jest bardzo lekko szarawa, cieniutka, więc nie jest to mega grubaśna odcinająca się linia. I są białe na wysoki połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.11.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Asiu, to będę wdzięczna za zmierzenie przy okazji, bo taki wymiar wiele zmienia... Te na wizualce mają 20 cm szerokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.11.2011 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Wrzucam dwa komentarze na temat tych białych paneli... Niestety trochę mnie zaniepokoiły... Przestrzegam przed kupnem paneli bez gwarancji u V-Fugi, nie spełniają one żadnych norm deklarowanych przez sprzedającego. Zakupione u niego firmowe IKEA AC3 można porysować paznokciem, nie jest to nawet AC1, po pół roku użytk. wyglądają masakrycznie Ostrzegam wszystkich przed zakupem paneli V-Fuga biały połysk u tego Allegrowicza!!!! To są wurzucine pieniądze!!!Sprzedający się zabezpieczył napisał w aukcji że reklamacji NIE MA.Panele wylądają pieknie lecz nie mozna po nich chodzić bo się rysują! Mam nadzieję, że to tylko dwa wyjątki i panele normalnie się użytkuje... A my... Mamy przyłącze energetyczne Dotychczas była tylko skrzynka, ale teraz dostalismy fakturę za II ratę przyłącza więc teoretycznie skrzynka nie jest już pusta. Praktycznie jeszcze tego nie widziałam, ale cieszę się jak dziecko http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.11.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Aniu też mam nadzieję, że to wyjątki. A tak właściwie - kto wystawia komentarz na allegro po pół roku użytkowania zakupionego towaru ?? Gratulacje podłączenia prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.11.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Gratuluję podłączenia prądu taka mała rzecz a tak cieszy trochę mnie zmartwiłaś tymi opinii o białych panelach bo rozważałam je u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.11.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Asia, o panele już u Ciebie podpytałam. karola, powodzenia jutro Więcej u Ciebie napisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Jak ktoś szuka, to na CUSTOMFORM są żółte kinkiety Caboche w bardzo fajnej cenie. Inne elementy tej serii też w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 tez widziałam ale szkoda że żółte, ania ty znasz internet jak własny portfel, szukam szpica na choinke ale fajnego, nie taki jak zawsze czyli niebieski ze srebrem lub czerwony ze złotem, szukam czegoś ładnego juz od 3 lat, a moze ich sie juz nie daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Reniu, ja nie mam typowego czuba, tylko srebrną gwiazdę. Obawiam się, że nie pomogę, bo jakoś nie oglądam się ostatnio za ozdobami choinkowymi, bo zmian w tym roku nie planuję. Ale podeślę Ci coś fajnego na prv. Dużo fajnych rzeczy mozna tam znaleźć. Ja już prezent urodzinowy zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.11.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Reniu, ja nie mam typowego czuba, tylko srebrną gwiazdę. Obawiam się, że nie pomogę, bo jakoś nie oglądam się ostatnio za ozdobami choinkowymi, bo zmian w tym roku nie planuję. Ale podeślę Ci coś fajnego na prv. Dużo fajnych rzeczy mozna tam znaleźć. Ja już prezent urodzinowy zamówiłam Aniu to podeślij mi też "coś fajnego". A ja na czubek choinki od 2 lat wkładam ręcznie zrobionego białego Anioła z nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.11.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aniu a czemu wlasciwie Chcesz tam panele??? wiem, wiem - o gustach sie nie dyskutuje ale moze jednak warto rozwazyc plytki albo kamien??? co do ozdob to ja tez nie daje szpica a gwiazde...ja juz nie moge sie doczekac grudnia i chwili kiedy bede mogla zaczhac dekorowac dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts