lasche 29.11.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 a ja się uśmiałam ...sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.11.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 a ja się uśmiałam ...sorry Ze mnie znaczy się, czy z pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ania znalazlas do nich telefon??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 dzieki Ania. i montowali u mnie pierwszy raz w ten sposób. bo to jest element elewacjii i miało odstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.11.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ania znalazlas do nich telefon???Nie, jeszcze nie szukałam. Jutro się tym zajmę. Zaskoczyła mnie cena... Jeśli relacja ceny do powierzchni w dalszym ciągu jest na takim poziomie to będę bardzo miło zaskoczona. U mnie musiałoby być w ocieplenu, bo ja już dziury pod rolety mam zostawione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.11.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dżizas, Monika, oglądam Twój dziennik i zastanawiam się, jak to mozliwe, że wcześniej do Ciebie nie trafiłam Jak zbiorę szczenę z podłogi to napiszą coś konstruktywnego u Ciebie I juz widzę, że masz taki sam układ mebli w kuchni Będzie skąd podpatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.11.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 nowa koleżanka za rogiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.11.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 nowa koleżanka za rogiem... Ale drugiej takiej zadziornej i walącej prawdę prosto z mostu nie znajdę więc nie płakać mi tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.11.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ania podpatruj:yes: no problem. juz pisałam ,że masz podobny układ kuchni. tylko u mnie wyspa krótsza 200x 90. jeszcze na priv wyślę ci do nich namiar. możesz powołac sie na mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 nowa koleżanka za rogiem... Zazdrośnica? Aniu, ale historia :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ale drugiej takiej zadziornej i walącej prawdę prosto z mostu nie znajdę więc nie płakać mi tutaj zazdrośnica:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Co za historia z tymi oknami no masakra jakaś Co za zafajdany amator.Jakby na mnie trafiło to chyba ostro by to poszło......Nie toleruję braku profesjonalnego podejścia w pracy a niestety ostatnio na każdym kroku ignorancja i bumelanctwo sorry ale mną zatrzęsło….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Monika a czy ja moglabym otrzymac te same informacje na priv co Ania? prosze...tez jestem na etapie poszukiwania wykonawcy zaluzji fasadowych a dotychczas trafiam na firmy , ktore pojecia o tym nie maja. No i gdzie ten Twoj dziennik? nie Masz sygnaturki czy tylko ja nie widze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.11.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Anetko, a widziałaś tę fotę, którą Monika wkleiła stronę wcześniej? Dla mnie mistrzostwo świata Link do dziennika Moniki masz stronę wcześniej - przed moim wpisem o oknach. Jutro będę dzwoniła w sprawie żaluzji to dam znać, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ze mnie znaczy się, czy z pana? A jasne, że z Pana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Anetko, a widziałaś tę fotę, którą Monika wkleiła stronę wcześniej? Dla mnie mistrzostwo świata Link do dziennika Moniki masz stronę wcześniej - przed moim wpisem o oknach. Jutro będę dzwoniła w sprawie żaluzji to dam znać, co i jak. Aniu no wlasnie widzialam fotke i mnie powalila...cudnie to wyglada. Kurcze Monice glowe susze a link jak byk jest kilka postow wyzej - normalnie jakies zamroczenie czy jak... Aniu bede czekac z niecierpliwoscia na info od Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.11.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Anetko, na pewno dam znać. Do firmy juz dzwoniłam. Wycena ma być dziś lub jutro. Oczywiście nie spodziewam się cudu, ale może tez nie usiądę z wrażenia, bo poprzednia wycena w euro to jakieś nieporozumienie było... Monika, pani Sylwia już tam nie pracuje Rozmawiałam więc z kimś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 hejka aniu pamiętasz jak pisałaś, że idziesz po wycenę na drewno u siebie, dostałaś ją i jak wyszła bo nie pamiętam abyś pisała, a druga sprawa podaba ci się taka robótka na choinkę? http://allegro.onet.pl/wyprzedaz-gwiazdki-sniezynki-dzwonki-ozdoby-i1949382721.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.11.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 reniu, niestety wyceny nie dostałam do dzisiaj więc nawet nie dzwonię i nie pytam. Robótki na choinkę średnie jak dla mnie, ale ja nie przepadam za koronkami Od razu mi się nasuwa, że jak się je wypierze, to już nie będą wyglądały jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts