Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

I budujemy... Projekt indywidualny.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Swoją drogą, aż mnie już korci, żeby wszystkie ozdoby pościągać i pooglądać, co ja tam mam... Wczoraj w sklepie widziałam piękną choinkę - stożek, udekorowaną pomarańczami, cynamonem. Już chciałam kupić, keidy przypomniałam sobie, że podobną kupowałam rok temu więc pewnie gdzieś spakowana leży i czeka... Ale poczekam chociaż do Mikołajek, żeby nie było, że w listopadzie dom na święta dekoruję :lol2:

kurcze nie wyobrażam sobie nie zrobić oferty dla klienta, to tak jak bym kasę wyrzuciła do kosza

Obie pracujemy w usługach więc o tym wiemy. Dla mnie to też niedopuszczalne. Nawet, jeśli wiem, że klient i tak się nie zdecyduje, bo to czasami po pierwszej rozmowie wiadomo... Ale to nie jedyna poferta, której nie dostałam. Kilka ich jest...

Nawet, jeśli wiem, że klient i tak się nie zdecyduje, bo to czasami po pierwszej rozmowie wiadomo...

a ja raz sie zaskoczyłam, nawet jeśli wiem ze nie bardzo mi się cos opłaca, wycenę jednak przygotuję ale jednak zawyżam ceny tak aby klient nie kupil, a kiedys klient po takiej wycenie zadzwonił i powiedział ze widzi że jest drożej niz myślał bo był z polecenia ale spodziewal się i woli jednak dopłacić i mieć pewność niz kupić tanio i płakac, takze czasem nie wiadomo

Ojej, to miłe :hug: ja nie napisałam, że wiocha. Po prostu sama bym ich nie kupiła.

Nie żebym się podmawiała o prezent ;) Ale ja bym powiesiła - moja cała choinka jest z ozdób z materiału, słomek, wikliny, czerwonych jabłuszek, i robótek - a na czubku właśnie taki niciany Aniołek - o którym gdzieś wcześniej pisałam ;)

Moje dzieciaki są zachwycone - a i nam taka "wiejska" choinka się podoba.

Kurcze ale swiatecznie sie robi niemal na kazdym watku...:wiggle:

Aniu ja swoje ozdoby juz sciagnelam ze strychu - poleguja w sypialni, maz po powrocie z pracy skwitowal tylko ''chyba nie bedziemy miec dekoracji swiatecznych w listopadzie''ja na to, ze oczywiscie, ze nie, ze za wczesnie...:sick:gdyby sie nie odezwal pewnie juz bym rozstawiala:lol2::lol2::lol2:no i gdzie moja asertywnosc:confused::rolleyes: w kazdym razie Okruszek wpadl na to wszystko, tam sie swieci, tu blyszczy, zrobil mi male tornado ale bynajmniej byl szczesliwy...a dzis obiecalam mu udekorowac wlasnie galezie w wazonie...:wiggle:

Ja do braku ofert juz sie przyzwyczailam...ale takiej firmy powaznie traktowac sie nie da...:sick::mad: