reni1980 30.11.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 bo trzeba krochmalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.11.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 bo trzeba krochmalić Niby raz w roku, ale jakoś ja mówię nie. Ale to Twoja choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.11.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Swoją drogą, aż mnie już korci, żeby wszystkie ozdoby pościągać i pooglądać, co ja tam mam... Wczoraj w sklepie widziałam piękną choinkę - stożek, udekorowaną pomarańczami, cynamonem. Już chciałam kupić, keidy przypomniałam sobie, że podobną kupowałam rok temu więc pewnie gdzieś spakowana leży i czeka... Ale poczekam chociaż do Mikołajek, żeby nie było, że w listopadzie dom na święta dekoruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 nie to nie moja choinka, ale miałam pomysł na male upominki dla was forumowych kolezanek, bo moja teściowa takie rzeczy robi, ja sobie już zamówiłam takie gwiazdki i tak pomyslałam ze prześlę do kilku osób ale skoro wieś to chyba nie bedę się wygłupiać, mnie się one podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 kurcze nie wyobrażam sobie nie zrobić oferty dla klienta, to tak jak bym kasę wyrzuciła do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.11.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 miałam pomysł na male upominki dla was forumowych kolezanek Ojej, to miłe ja nie napisałam, że wiocha. Po prostu sama bym ich nie kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.11.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 kurcze nie wyobrażam sobie nie zrobić oferty dla klienta, to tak jak bym kasę wyrzuciła do kosza Obie pracujemy w usługach więc o tym wiemy. Dla mnie to też niedopuszczalne. Nawet, jeśli wiem, że klient i tak się nie zdecyduje, bo to czasami po pierwszej rozmowie wiadomo... Ale to nie jedyna poferta, której nie dostałam. Kilka ich jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 czyli powiesiłabys takie cóś na choinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Nawet, jeśli wiem, że klient i tak się nie zdecyduje, bo to czasami po pierwszej rozmowie wiadomo... a ja raz sie zaskoczyłam, nawet jeśli wiem ze nie bardzo mi się cos opłaca, wycenę jednak przygotuję ale jednak zawyżam ceny tak aby klient nie kupil, a kiedys klient po takiej wycenie zadzwonił i powiedział ze widzi że jest drożej niz myślał bo był z polecenia ale spodziewal się i woli jednak dopłacić i mieć pewność niz kupić tanio i płakac, takze czasem nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 30.11.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ojej, to miłe ja nie napisałam, że wiocha. Po prostu sama bym ich nie kupiła. Nie żebym się podmawiała o prezent Ale ja bym powiesiła - moja cała choinka jest z ozdób z materiału, słomek, wikliny, czerwonych jabłuszek, i robótek - a na czubku właśnie taki niciany Aniołek - o którym gdzieś wcześniej pisałam Moje dzieciaki są zachwycone - a i nam taka "wiejska" choinka się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 atika a wiesz jak pięknie wygląda taka przestrzenna bombka zrobiona ręcznie? widziałas moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.11.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 czyli powiesiłabys takie cóś na choinkę? Na główną choinkę nie, bo mi kolor nie pasuje Ale w wazonie robię też zawsze wielki stroik, z gałązkami, bombkami, ozdobami i tam hulaj dusza, piekła nie ma - wisi wszystko. Tam bym powiesiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Na główną choinkę nie, bo mi kolor nie pasuje no masz, biały do wszystkiego pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.11.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 no masz, biały do wszystkiego pasuje:) No niekoniecznie Moja choinka jest czerwono-srebrna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 to dla ciebie czerwone:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.11.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Kurcze ale swiatecznie sie robi niemal na kazdym watku... Aniu ja swoje ozdoby juz sciagnelam ze strychu - poleguja w sypialni, maz po powrocie z pracy skwitowal tylko ''chyba nie bedziemy miec dekoracji swiatecznych w listopadzie''ja na to, ze oczywiscie, ze nie, ze za wczesnie...:sick:gdyby sie nie odezwal pewnie juz bym rozstawiala:lol2::lol2:no i gdzie moja asertywnosc:confused: w kazdym razie Okruszek wpadl na to wszystko, tam sie swieci, tu blyszczy, zrobil mi male tornado ale bynajmniej byl szczesliwy...a dzis obiecalam mu udekorowac wlasnie galezie w wazonie... Ja do braku ofert juz sie przyzwyczailam...ale takiej firmy powaznie traktowac sie nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.11.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 apropo ozdob szydelkowych - wszystko zalezy jakie one sa, nie da sie ich wlozyc do jednego worka...moja siostra w zeszle swieta podarowala nam takie male, szydelkowe wlasnie i byly urocze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 30.11.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 atika a wiesz jak pięknie wygląda taka przestrzenna bombka zrobiona ręcznie? widziałas moze? Niestety nie widziałam - ale podejrzewam, że moze to fajnie wyglądać. Ja robiłam w zeszłym roku sznurkowe kule nie ta precyzja pracy - ale też fajnie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.11.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ania,Ty to masz przeboje okienne:lol2:!Ale Ci się "fachowiec" trafił, aż strach się bać i strach zamawiać u takiego człowieka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.11.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 aaaa, ja uwielbiam szydełkowe, ręcznie robione ozdoby choinkowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts