monika996 30.11.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Anetko, na pewno dam znać. Do firmy juz dzwoniłam. Wycena ma być dziś lub jutro. Oczywiście nie spodziewam się cudu, ale może tez nie usiądę z wrażenia, bo poprzednia wycena w euro to jakieś nieporozumienie było... Monika, pani Sylwia już tam nie pracuje Rozmawiałam więc z kimś innym. widzisz ?my nie byliśmy z niej zadowoleni? była bardzo nieelastyczna, pomimo ,iż wiedziała ,że jesteśmy znajomymi szefa. przez nią ( kontakt z nią ) uciekły mu 2 zlecenia od nas - żaluzje wewnetrzne do nas i rodziców.więć szef ją zwolnił:mad:chyba dobrze ,że nie z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Reni mi się podobają , tylko ja znów ma ozdoby czarno- złoto -brązowe/:o i chętnie bym zrobiła białą choinkę , ale... coż praktycznośc zwycięża kolejny raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Reni ja kcem ...bardzo ...a bombki przestrzenne widziałam ...czy to kwalifikuje do grona obdarowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 30.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ja polecam gwiazki frywolitkowe (sam takie robie ...... dziwak ze mnei co??) tutaj link:http://frywolitka.slupsk.pl/?id=ozdoby_choinkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.12.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Aniu, kompetencja Pana od okien powala Już grudzień - możesz wyciągać ozdoby! reni, fajną masz teściową, że takie gwiazdki robi Ja się kilka razy sama przymierzałam (nawet szydełka i kordonek kupiłam), ale zawsze czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.12.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Już grudzień - możesz wyciągać ozdoby! http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Ufff, dotarłam wreszcie do siebie. Kurcze, ile Wy piszecie. Ostatnimi dniami tylko do siebie zaglądałam, bo czasu nie było i dzisiaj 2 godziny siedziałam i nadrabiałam. A i tak gdzieniegdzie co 2 zdanie czytałam, tyle tego było. Wczoraj z maluchami robiłam gzetowe choinki zapodane przez lasche. Jedna już do przedszkola wywędrowała (ta najładniejsza), ale dwie w domu zostały więc prezentuję. lasche, for ju http://i2.fmix.pl/fmi308/70a6bf8a0017c2da4ed72f97/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2906/8febb64c000ebe664ed72fa7/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2879/c2d78988002a85364ed72fa0/zdjecie.jpg lascheńko, ta trzecia z TT była baaaaaardzo gęsta. Nie było takich przerw jak tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.12.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 kurcze myślałam, że czarno - białe fajne ale te kolorowe są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.12.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 kurcze myślałam, że czarno - białe fajne ale te kolorowe są super Ta z TT wyszła chyba najbardziej czarno biała, bo tam jest sporo tekstu na białym tle. A tutaj katalog i komiks więc sama rozumiesz - aż się w oczach mieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Choinki wyszły rewelacyjnie No i oficjalnie się witam, bo jestem u Ciebie po raz pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.12.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Witaj Dorfi Dziewczyny i chłopaki Ale numer! Zadzwonił do mnie pan właściciel salonu, z którym przedwczoraj rozmawiałam. Okazało się, że pan, który mnie obsłużył i który gadał takie głupoty, to tata właściciela. Tata o oknach nie wie nic (co zdecydowanie dało się odczuć) i bywa w salonie czasowo, do momentu znalezienia nowego pracownika. Pan właściciel kompetentnie odpowiedział na wszystkie moje pytania. Potrafił odpowiedzieć na każde pytanie. Przeprosił za tatę. Podobno tata jest poinstruowany, żeby przeprosić klienta i powiedzieć, że on się na oknach nie zna i jest tutaj chwilowo w ramach pomocy synowi, ale tata łechcze swoje ego udając, że jednak coś wie i odstrasza klientów. Dobrze, że się sytuacja wyjąśniła, bo wycena jest superowa A do tego - uwaga, uwaga - mają rolety w kolorze 7012 Byłoby więc ciemniej niż 7001, ale zdecydowanie jaśniej niż 7016. Kurcze, ale news Chyba będę musiała wziąć te okna pod uwagę i rozegra się walka między panem Robertem i panem "miejscowym"... A w międzyczasie jeszcze wycena zaluzji ma przyjść... I tak, mam do wyboru... Schueco Cava 70, pięciokomorowe, szklenie 4-16-4-16-4, okucia Winkhaus albo KBE 88mm, sześciokomorowe, szklenie 4-14-4-14-4, okucia Roto. Normalnie z wypiekami na twarzy to piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.12.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ale jaja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ci ojcowie niezły numer! Najwazniejsze, że kolejny Pan okazał się bardziej kompetentny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.12.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Super wieści :lol2: Ania, kiedy Ty te okna wstawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.12.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ania, kiedy Ty te okna wstawiasz? Nie mam pojęcia Póki co na dach zbieramy Ale zaraz potem okna Miło byłoby w przyszłym roku, chociaż nie wiem, czy się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.12.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że skarbonka na dach prawie pełna i szybko wstawicie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.12.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Sporo mamy juz zapłacone, bo 50% materiału na więźbę, zaliczkę za dachówkę. Ale zostaje jeszcze sporo do uzbierania. Tym bardziej, że teraz sporo inwestycji zawodowych czynimy więc kasa zamiast do skarbonki trafia gdzie indziej Ale wiadomo, jak się nie rozwijasz, to znikasz z rynku więc dach musi poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.12.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 01.12.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 no to nieźle tata "pomaga".... No i oczywiście super że nowa wycena ok i kolor taki jak chciałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.12.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 i kolor taki jak chciałaś. Nie do końca, bo chcialam jaśniejszy, ale ten wybór byłby bardzo sensownym kompromisem,bo okna nie są bardzo ciemne, a rolety są w identycznym kolorze więc jak dla mnie super. Tak wygląda ten kolor. http://i1.fmix.pl/fmi1442/85dde6bf001d80814ed76979/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 01.12.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Nie do końca, bo chcialam jaśniejszy, ale ten wybór byłby bardzo sensownym kompromisem,bo okna nie są bardzo ciemne, a rolety są w identycznym kolorze więc jak dla mnie super. Tak wygląda ten kolor. No tak - jest rzeczywiście ciemniejszy od tego "pierwotnego" (już się nieco pogubiłam w tych RAL-ach). Ale ważne, że wszystko byłoby w jednym kolorze i do tego ładnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts