bendzi4 02.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 WitamOd pewnego czasu zaglądam do Ciebie i w końcu odważyłam sie napisać a w zasadzie zapytać o te wizualizacje Ponieważ jesteśmy na etapie wybierania elewacji i nie umiemy się zdecydować i najlepiej byłoby zrobic taką wizualizacje na jakims programie. Pytanie moje jakiego używasz do tego programu bo ja w tych sprawach jestem laikiem albo czy masz namiary na jakiegoś takiego magika Z góry dzieki i już zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 bendzi4, używam SweetHome3D. Witam u siebie http://emoty.blox.pl/resource/th_WelcomeSign.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 wszystko przeczytalam, no nie źle ale wniosek taki że nadal na wyceny czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.12.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 wszystko przeczytalam, no nie źle ale wniosek taki że nadal na wyceny czekasz? Nie. Dzisiaj się okazało, że żaluzji nie ma co wyceniać, bo nie wejdą. Pisałam o tym wyżej. A okna mam wycenione. Pozostaje zdecydować, ale raz juz niby zdecydowałam i dooooopa więc teraz decyzję podejmę w dniu zamawiania i pdpisywania umowy Żeby nie było, ze znowu zdanie zmieniam Chociaż pewnie się domyślasz, że jak pojawiła się możliwość, to rolety też wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ale świetne te ozdoby (na szczęście, żę przestały gadać o oknach ) ...a ja zmajstrowałam dziś choinkę gazetową ...fajna zabawa Reni ...naprawdę ???? to wysyłam CI priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.12.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 lasche nie ma za co anna tak doczytałam o fasadowych ale jak wygląda cenowo wycena z tego feralnego sklepu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ozdoby cudne! Najlepsze są jednak dzieciaki w rajtuzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 02.12.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ozdoby piękne, zwłaszcza ta z pinezek znów będzie o oknach uff przebrnęłam :) Aniu powiem ci , że ten 7012 jest fajny nieco ciemniejszy niż ty chciałaś, ale myślę, że (zakładając, że jednak żaluzje muszą być) będą dużo lepiej wyglądać niż 7016, i zdecydowanie bardziej pasują do twojej wizji domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 to ja idę zrobić sobie kanapkę i wrócę jak w końcu o oknach skończycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.12.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 to ja idę zrobić sobie kanapkę i wrócę jak w końcu o oknach skończycie Kochana temat sie skonczy dopiero jak Ania okna zamowi:lol2: Aniu ale Poszaleliscie z tymi dekoracjami, fajnie - na pewno dzieciaki szczesliwe... ja wciaz na wene czekam , zeby cos zrobic z moim Okruszkiem...mam nadzieje ze zdaze przed swietami:lol2: A jak wycena zaluzji fasadowych? Wiesz cos? popatrzcie co znalazlam http://img805.imageshack.us/img805/9766/zdjecieb1199101.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.12.2011 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Kochana temat sie skonczy dopiero jak Ania okna zamowi:lol2: O to, to, to, to A jak wycena zaluzji fasadowych? Wiesz cos? Wyceny nie ma i nie będzie. Pisałam TUTAJ reniu, to właśnie z tego "feralnego" salonu wycena superowa. Cena świetna, okna też świetne, do tego kolor okien taki, jak kolor żaluzji. 7012 właśnie. Poważnie biorę tę ofertę pod uwagę i tylko głupio mi, że tak pana Roberta maltretowałam i zamęczałam, a teraz podejrzewam, że od niego nie wezmę Ale ponieważ wyczerpałam wszystkie możliwości, mam wycenione chyba wszystko co możliwe, a w dodatku znalazłam szare rolety w odpowiadającym mi kolorze i niczego innego już nie wymyślę, to wiem, że to będzie najlepszy wybór. Koniec kropka. Edytowane 3 Grudnia 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.12.2011 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Podejrzane u karoli, zapisuję Panele Kaindl, chyba klon http://i2.fmix.pl/fmi1723/5b92f33a0029201f4ed9cbc7/zdjecie.jpg U siebie ma je pinacolada. TUTAJ Mam wrażenie, że jak dla mnie mają za dużo sęków, ale warte zobaczenia na żywo. reniu, co o nich myślisz? Lepsze, czy gorsze od tych "Twoich" Eggera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hot chocolate 03.12.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ja wolałabym te pierwsze (chyba siła marketingu i uroku przedstawiciela ) i w sumie myślałam, że już je wybrałam Tylko, że obiektywnie patrząc te okna są tej samej jakości, więc w tym układzie jest to już wybór chyba tylko cenowy:rolleyes: Też wydaje mi się, że przy bialej fasadzie 7016 jest za ciemny... ja oprócz białej elewacji tak mniej więcej na 3/4 powierzchni planuję drewno;) A do kiedy musisz podjąć decyzję? Bo ja mam jeszcze duuuuużo czasu na rozmyślania Chociaż wczoraj w KBE pan kusił niezmiennością ceny w zamian za zaliczkę Właściwie to na wiosnę, ale wolę temat okien odłożyc już na bok:p No i niby w Hece promocja zimowa trwa do końca listopada, ale Pan powiedział, że 'mogę' zdecydowac na początku grudnia... chyba ma mnie dośc:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.12.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Tylko, że obiektywnie patrząc te okna są tej samej jakości, więc w tym układzie jest to już wybór chyba tylko cenowy:rolleyes: No nie do końca, bo Schueco Cava jest pięciokomorowe, a KBE sześcio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.12.2011 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Właściwie to na wiosnę, ale wolę temat okien odłożyc już na bok:p No i niby w Hece promocja zimowa trwa do końca listopada, ale Pan powiedział, że 'mogę' zdecydowac na początku grudnia... chyba ma mnie dośc:rolleyes: To tak jak ja... Najwcześniej na wiosnę, o ile nie na jesień Ale też mam dość tematu i wolałabym odhaczyć. Chociaż już raz odhaczyłam i co? I zaczęłam wybor od nowa Ja teraz zamawiać nie będę, bo za dużo mam popłaconych zaliczek i niedokończonych rzeczy... Kominy, działówki, więźba, pokrycie... Wszystko zaliczkowane... Muszę najpeirw tamte sprawy pozamykać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.12.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Nie wytrzymam, jak nie napiszę... Pamiętacie moje przeboje z panelami i niemiłymi paniami, które wycofały się z rabatu? Otóż jadę dzisiaj autkiem i co widzę? Szyld zdjęty, pod sklepem TIR cały załadowany towarem, sklep pusty, na sklepie ogłosznie WYNAJMĘ POWIERZCHNIĘ. Coż... Jaka obsługa, takie obroty... Sklep zlikwidowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.12.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Witaj lullaby, miło, że zajrzałaś Aniu, ja u Ciebie chyba nie pierwszy raz... A jeśli coś mi się pomerdało, to już się poprawiam i oficjalnie witam w Twoim dzienniku A mi się podoba połączenie bieli na elewacji i ciemnych okien Sama chcę mieć prawie czarne... I nawet przekonałam do tego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.12.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Aniu, ja u Ciebie chyba nie pierwszy raz... A jeśli coś mi się pomerdało, to już się poprawiam i oficjalnie witam w Twoim dzienniku Ano odezwałaś się po raz pierwszy Ale przy okazji wydało się, że podgladałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) U siebie ma je pinacolada. TUTAJ Mam wrażenie, że jak dla mnie mają za dużo sęków, ale warte zobaczenia na żywo. No to w końcu sie przywitam oficjalnie Witam Panele ze zdjęcia poniżej nijak mają się do rzeczywistości. Zreszta zdjęcia paneli w moim dzienniku też nie oddają ich uroku. Panele są lekko kremowe, waniliowe powiedziałabym z delikatnym (jakby za mgłą) usłojeniem. Na zdjęciach te słoje są bardziej krzykliwe a sam panel zbyt żółty.... Najlepiej zobaczyć na zywo. W każdym bądź razie sprawiają wrażenie takich surowycvh dech przywiezionych przed chwilą ze stolarni. Z takim pyłem jeszcze na wierzchu Mój elektryk jak wszedł w dniu kiedy były kładzione to zapytał czy mozna po tym chodzić bo to chyba jeszcze przed lakierowaniem Jedna rada - jak znajdziesz je w sklepie to najpierw się upewnij że to seria Nature . Poznasz ją po ciągłości wzoru i po szerokości lameli (24,5cm). Pozdrawiam Edytowane 3 Grudnia 2011 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.12.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 pinacolada, ja również witam Napisz mi proszę, czy to jest dokładnie ten Twój panel? Bo że NATURE to wiem, ale jakie drewno? Klon? http://i2.fmix.pl/fmi485/f68c27a40007fc8a4edb1a01/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2999/4afc6919000bc2ed4edb1a06/zdjecie.jpg I jeszcze mi napisz proszę, czy masz pod tym podłogówkę i jeśli tak, to czy podłoga dobrze przewodzi ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts