reni1980 10.12.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 anka smutno bez ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.12.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 aniu doszedł przelew? Tak, doszedł. Dziewczyny u mnie w męża pokoju jest Pinia szara Kaindl. Są ... przepiękne. Zapłąciłąm grosze i każdy kto wchodzi do tego pokoju się nimi zachwyca. Czyli kolejna bardzo pozytywna opinia. Suuuuuper Aneczko...kiedy Tata przyjezdza? Czy juz cos Ci sie wyklarowalo z oknami? Czy na razie nie chcesz zapeszac i nie piszesz? Tata będzie w nocy z 21 na 22 grudnia. Przelew dostał. Jak przyjedzie to ustalimy, co dalej. Okna... Hmmm... No chyba KBE będą, razem z roletami, w kolorze 7012, czyli taki średni szary. Nie za jasny, nie za ciemny A Aneczka we Wrocławiu A jakże... We Wrocławiu i okolicach o kurcze, wyszlo szydło, ze mam male zaleglosci:oops: nie tylko ty Ola I wyszło szydło z worka... anka smutno bez ciebie:) Dziewczynki, ja spieszę donieść, że poznałam lasche. Była kawka, ploty o tym i o tamtym. Mało tego... Była i wizyta i rewizyta I szaleństwo dzieciowe też było. I widziałam mamę lasche i tatę lasche. Super było! A o domku to już u lasche napiszę... Jak się ogarnę, bo na walizkach jeszcze siedzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.12.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Ania - czy Ty kupowałaś może z e-bay'a baterię do wanny wolnostojącej Bo zamierzam ja nabyć tylko chcę się upewnić ze sprzedawca jest ok i jakość baterii też Edytowane 11 Grudnia 2011 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.12.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 pinacolada, kupowałam obie Jedną dla siebie, drugą dla Oli Sprzedawca OK, tata się nie skarżył, żeby jakieś problemy były. Przy zakupie mojej baterii napisał nawet, że zrobi przelew później, bo z Polski nie mógł i sprzedawca nie robił problemów. Co do jakości... Baterii nie używałam więc trudno powiedzieć jak będzie za jakiś czas, ale póki co wygląda solidnie. Jest ciężka, masywna, nie mam zastrzeżeń Jak chcesz, to mogę porobić jakieś szczegółowe zdjęcia i wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.12.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 A Aneczka we Wrocławiu Super! mam nadzieję, że spotkanie się udało;) Dziewczyny u mnie w męża pokoju jest Pinia szara Kaindl. Są ... przepiękne. Zapłąciłąm grosze i każdy kto wchodzi do tego pokoju się nimi zachwyca. Wyglądają tak naturalnie, mają lekką strukturę drewna. No piękne te panele, w życiu nie powiedziałabym że to panel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.12.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Super! mam nadzieję, że spotkanie się udało;) Ba... No piękne te panele, w życiu nie powiedziałabym że to panel... Mi pinacolada przysłała kawałek i w pierwszej chwili pomyślałam, że to surowa decha jest. Tylko nie ta pinia, a klon (stronę wcześniej). W dotyku jest jak potraktowana papierem ściernym deska. I tak samo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 hejka anka, twój adresik też poproszę bo juz nie mam, skrzynkę czyściłam u mnie choinka juz ubrana i pieknie wyszła, jestem bardzo zadowolona, dzieciaki chciały dolozyc cos czerwonego, nie pozwoliłam ale potem same doszły do wniosku że taka w jednej tonacji jest piękniejsza, moja krew:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.12.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Noooo, to chyba foty jakieś będą? Dobrze myślę, że to pierwsza choinka w domu? U nas choinka dopiero koło 22 grudnia, żeby na święta intensywnie pachniało I dwa kolory będą Adresik na prv wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 w zeszłym roku wprowadzałam sie 12 grudnia wiec choinka była, co prawda taka na szybciocha kupiona w wigilię i troszkę wywloka , no ale była, jezu ja dzis mieszkam rowny rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 aniu jaką piękną caboche mam nad stolem, nazywa się caboche leds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 o to szybciuyko Reni choinka u Was...ja u siebie planuję w przyszły weekend...nie wiem ile postoi bo nie mam pojęcia jak moja raczkująca po całym domu Iskierka będzie reagować na drzewko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.12.2011 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 reniu, to dawaj foty, dawaj... A to nie jest taka lampa, jaką hazeleyes kupiła i wkleiła u siebie? Anetko, ja wczoraj u którejś dziewczyny widziałam taką choinkę na pniu i wtedy od dołu nie ma dostępu do bąbek, bo gałęzie są sporo wyżej... Może to jest rozwiązanie... Tylko choinka sztuczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 aniu ale to był żarcik z tą caboche:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.12.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 aniu ale to był żarcik z tą caboche:D Aaaa, że kabelki nadal wiszą? A ja pomyślałam, że Ty poważnie, bo Ola aką właśnie a'la Caboche wkleiła, tylko ledową Myślałam, że podobną kupiłaś... ZOBACZ A co z tulipanem z BC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.12.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 aniu wczoraj na przecenie to było i kupiłam http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90146965/ tulipan w fazie myślenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Aniu u nas musi być żywa, taka prawdziwa...jak Iskierka bedzie szaleć to wystawimy pod zadaszoną część tarasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ola aką właśnie a'la Caboche wkleiła, tylko ledową ...to ona jest ledowa?:eek:chyba nie...znaczy sie-ma normalna zarówke w srodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.12.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A widzisz... A ja myślałam, że to ledy Anetko, u nas też koniecznie żywa Ale nie świerk, tylko jodła kaukaska... W tym roku zastanawiam się, czy nie kupić w donicy i wiosną nie wysadzić na działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.12.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dostałam dzisiaj ofertę na okna od szwagra, który jakiś czas temu wprowadził zamieszanie w temacie Z oferty nie skorzystam, bo mimo, że jest po znajomości i z 35% rabatem, to wychodzi sporo drożej, niż te same okna u mnie w mieście. Potwierdza się opinia, że Lublin jest drogi Ale... Razem z ofertą dostałam też próbniki oklein okien i rolet więc teraz mogę przebierać, dotykać i przymierzać do woli Aggula, mam też wycenę na kolejne alu gdybyś była zainteresowana. Tym razem profile Superial, wersja "normalna", z szybą P2 i z powłoką niskoemisyjną. A poniżej foty... Najciemniejszy to antracyt, najjaśniejszy to mój wcześniejszy typ - 7001, a finalnie będzie prawdopodobnie ten w środku... http://i3.fmix.pl/fmi885/a2444c58001f942e4ee621e2/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi99/fc4bfaa4000ad48f4ee621ea/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2929/2604e96f001852af4ee621f3/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 13.12.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Oczywiście, że jestem zainteresowana!!! Bardzo proszę o mailika Jestem zachwycona panem Jackiem, na ktorego namiar już mi dałaś, jest po prostu boski. Do męża mówię o nim "ten nadambinty przesymptayczny pan od okien" - dzisiaj dzwonił do mnie (nie mąż, a p.Jacek) i rozmawialiśmy dobre pół h, miał masę komentarzy i sugestii dotyczących mojej listy stolarki. Widać normalnie, że sobie wszystko wydrukował i spędizł nad tym trochę czasu. Mam nadzieję, że jego wycena będzie równie sympatyczna W ogóle mam wrażenie, że wszyscy panowie od okien aluminiowych są mocn sympatyczni Zazdroszczę Ci próbników, fotki obejrzę w domu, bo w pracy mi się nie wyświetlają - jaki ral wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts