Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

I budujemy... Projekt indywidualny.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aniu doszedł przelew?

Tak, doszedł.

Dziewczyny u mnie w męża pokoju jest Pinia szara Kaindl. Są ... przepiękne. Zapłąciłąm grosze i każdy kto wchodzi do tego pokoju się nimi zachwyca.

Czyli kolejna bardzo pozytywna opinia. Suuuuuper :wave:

Aneczko...kiedy Tata przyjezdza?:popcorn::)

Czy juz cos Ci sie wyklarowalo z oknami? Czy na razie nie chcesz zapeszac i nie piszesz?

Tata będzie w nocy z 21 na 22 grudnia. Przelew dostał. Jak przyjedzie to ustalimy, co dalej.

Okna... Hmmm... No chyba KBE będą, razem z roletami, w kolorze 7012, czyli taki średni szary. Nie za jasny, nie za ciemny :oops:

A Aneczka we Wrocławiu :)

A jakże... We Wrocławiu i okolicach :wiggle:

o kurcze, wyszlo szydło, ze mam male zaleglosci:oops::D

nie tylko ty Ola:jawdrop:

I wyszło szydło z worka... :lol2:

anka smutno bez ciebie:)

:hug:

Dziewczynki, ja spieszę donieść, że poznałam lasche. Była kawka, ploty o tym i o tamtym. Mało tego... Była i wizyta i rewizyta :D I szaleństwo dzieciowe też było. I widziałam mamę lasche i tatę lasche. Super było! A o domku to już u lasche napiszę... Jak się ogarnę, bo na walizkach jeszcze siedzę...

pinacolada, kupowałam obie ;) Jedną dla siebie, drugą dla Oli :wiggle: Sprzedawca OK, tata się nie skarżył, żeby jakieś problemy były. Przy zakupie mojej baterii napisał nawet, że zrobi przelew później, bo z Polski nie mógł i sprzedawca nie robił problemów.

Co do jakości... Baterii nie używałam więc trudno powiedzieć jak będzie za jakiś czas, ale póki co wygląda solidnie. Jest ciężka, masywna, nie mam zastrzeżeń :no: Jak chcesz, to mogę porobić jakieś szczegółowe zdjęcia i wkleić.

A Aneczka we Wrocławiu :)

Super! mam nadzieję, że spotkanie się udało;)

Dziewczyny u mnie w męża pokoju jest Pinia szara Kaindl. Są ... przepiękne. Zapłąciłąm grosze i każdy kto wchodzi do tego pokoju się nimi zachwyca. Wyglądają tak naturalnie, mają lekką strukturę drewna.

No piękne te panele, w życiu nie powiedziałabym że to panel...

Super! mam nadzieję, że spotkanie się udało;)

Ba... :D

No piękne te panele, w życiu nie powiedziałabym że to panel...

Mi pinacolada przysłała kawałek i w pierwszej chwili pomyślałam, że to surowa decha jest. Tylko nie ta pinia, a klon (stronę wcześniej). W dotyku jest jak potraktowana papierem ściernym deska. I tak samo wygląda :yes:

hejka anka, twój adresik też poproszę bo juz nie mam, skrzynkę czyściłam

u mnie choinka juz ubrana i pieknie wyszła, jestem bardzo zadowolona, dzieciaki chciały dolozyc cos czerwonego, nie pozwoliłam ale potem same doszły do wniosku że taka w jednej tonacji jest piękniejsza, moja krew:D

reniu, to dawaj foty, dawaj... A to nie jest taka lampa, jaką hazeleyes kupiła i wkleiła u siebie?

Anetko, ja wczoraj u którejś dziewczyny widziałam taką choinkę na pniu i wtedy od dołu nie ma dostępu do bąbek, bo gałęzie są sporo wyżej... Może to jest rozwiązanie... Tylko choinka sztuczna...

Dostałam dzisiaj ofertę na okna od szwagra, który jakiś czas temu wprowadził zamieszanie w temacie :wiggle: Z oferty nie skorzystam, bo mimo, że jest po znajomości i z 35% rabatem, to wychodzi sporo drożej, niż te same okna u mnie w mieście. Potwierdza się opinia, że Lublin jest drogi :yes: Ale... Razem z ofertą dostałam też próbniki oklein okien i rolet więc teraz mogę przebierać, dotykać i przymierzać do woli :wave:

Aggula, mam też wycenę na kolejne alu gdybyś była zainteresowana. Tym razem profile Superial, wersja "normalna", z szybą P2 i z powłoką niskoemisyjną.

A poniżej foty...

Najciemniejszy to antracyt, najjaśniejszy to mój wcześniejszy typ - 7001, a finalnie będzie prawdopodobnie ten w środku...

http://i3.fmix.pl/fmi885/a2444c58001f942e4ee621e2/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi99/fc4bfaa4000ad48f4ee621ea/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi2929/2604e96f001852af4ee621f3/zdjecie.jpg

Oczywiście, że jestem zainteresowana!!! :) Bardzo proszę o mailika :) Jestem zachwycona panem Jackiem, na ktorego namiar już mi dałaś, jest po prostu boski. Do męża mówię o nim "ten nadambinty przesymptayczny pan od okien" - dzisiaj dzwonił do mnie (nie mąż, a p.Jacek) i rozmawialiśmy dobre pół h, miał masę komentarzy i sugestii dotyczących mojej listy stolarki. Widać normalnie, że sobie wszystko wydrukował i spędizł nad tym trochę czasu. Mam nadzieję, że jego wycena będzie równie sympatyczna ;)

W ogóle mam wrażenie, że wszyscy panowie od okien aluminiowych są mocn sympatyczni ;)

Zazdroszczę Ci próbników, fotki obejrzę w domu, bo w pracy mi się nie wyświetlają - jaki ral wybieracie?