reni1980 21.12.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 żartujesz, jeszcze będziesz piekła?, myślałam że to co zostanie z poprzednich to dla nas będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Kochana, ale nic już nie ma monika996, jak już piekę hurtowo, to podaj adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 kurcze nie mogę, forumowe drożdzówki zamawiamy, mój mąż padnie, wiesz ania ostatnio mnie pyta czy coś wysyłałam na forum bo mi dziękują, ale on tak czyta chyba jednym okiem, a ja mówię że nic bo ja nie mikołaj, a on: no ale ci dziekują, ze jakieś lampki wysyłałaś czy coś, a ja mówię: jezu jakie lampki i niby skąd je mam mieć, no i koniec rozmowy, nic nie wykumał, coś dzwoni ale nie wie co i tak własnie mnie też słucha jak coś każę mu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 kurcze nie mogę, forumowe drożdzówki zamawiamy, mój mąż padnie, Drożdżówki, drożdżówkami. Póki co rogaliki z makiem się pieką Za drożdżówki wezmę się rano, bo już mi się dzisiaj nie chce czekać, aż ciasto wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.12.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Już z Moniką ustaliłam, że jak drożdżówki dojdą do niej całe, to otwieram cukiernię internetową Jakby co, możecie korzystać żartujesz, jeszcze będziesz piekła?, myślałam że to co zostanie z poprzednich to dla nas będziena prawdę pieczesz już Aniu????ale ci wychodzą te drożdżóweczki i rogaliczki jak malowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.12.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 ja też myślałam,że zostało....a Ty specjalnie dla nas, Waryjacie pieczesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.12.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 o jezuniu, co tu się wyprawia:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 No dobra, skończyłam. Wyszło mi 69 rogalików więc mam się czym dzielić i mam nadzieję, że na święta też coś zostanie http://i3.fmix.pl/fmi2651/92b3fe7d000f01d94ef23b0e/zdjecie.jpg A ostatnia blacha jeszcze się piecze... Olunia, tak czy siak miałam je piec, ale jutro. A tak zmobilizowałyście mnie lepiej niż bacik http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif i mam rogaliki z głowy i mniej roboty jutro Adresy mam. Zastanawiam się tylko, jak to spakować, żeby się nie pokruszyło i nie połamało, ale jak mawiała bohaterka mojego ukochanego filmu, pomyślę o tym jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 to ja (mimo że na diecie) sięgam po ślimaka ale pysznie wyglądają..... jeszcze tylko kawka ....... lolek, jak masz ochotę na ciacho do kawki w podzięce za piękną kartkę świąteczną, do dawaj adres na prv Święta idą... Dietę zaczniesz od 1 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.12.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Jesteś niesamowita:jawdrop: obawiam sie, ze ja nigdy nie stworzę takiej rogalikowej kompozycji-nawet jesli ciasto wyrobi za mnie thermomix:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 ło matko - wariatki hazelku - a masz termomix czy dopiero zamierzasz nabyc ?? Bo ja mam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 co za termomix? może i ja zacznę piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 co za termomix? może i ja zacznę piec fajny garczek w którym mozna szybko różne cuda wyczarować Mam go od 12 lat - mąż mi sprawił jak się pierworodna urodziła . Wtedy byłam zła bo sporo kasy to kosztuje ale ułatwia życie tu mozna poczytac http://thermomix.vorwerk.com/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 co za termomix? może i ja zacznę piec reniu, ja termomixu nie mam i jakoś daję radę Ale mam za to maszynę do pieczenia chleba, która ciasto na placki czy pizzę ugniata więc jest to duża pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.12.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Użytkuję thermomix Mamy na razie-ale do nowego domku na 100% kupię Reni-ogólnie: robi wszystko i jest specjalna ksiązka z przepisami do thermomixa. My z Mama robimy od czasu do czasu chleb, bułki, gotujemy na parze, przyrzadzamy zupy,sosy, czasem masło.Ostatnio wyrabiał mi ciasto drożdzowe na pizze i ciasto na pierniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 fajny garczek w którym mozna szybko różne cuda wyczarować Mam go od 12 lat - mąż mi sprawił jak się pierworodna urodziła . Wtedy byłam zła bo sporo kasy to kosztuje ale ułatwia życie tu mozna poczytac http://thermomix.vorwerk.com/pl/ fajna sprawa ale chlernie drogi. Ja zadowole się Kitchen Aid (nadal tylko w planach) ANIU co do rogaliczków dzięki za propozycje i pamięć, wirtualne na razie wystarczą. A Ty tak to wszystko wyślesz i co? kolejne będziesz piekła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ja zadowole się Kitchen Aid (nadal tylko w planach) lolek mamy podobne marzenia, kurcze twoja kobieta będzie miała życie usłane różami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ech, Kitchen Aid też w moich marzeniach niezmiennie siedzi... Ale jakiś czas temu kupiłam jego namiastkę w Lidlu i jestem zadowolona więc nie wiem, czy marzenie się ziści, bo drugi mikser mi nie potrzebny... Ta wysyłka to taki żart trochę... Wyszło spontanicznie... A że u mnie mówisz i masz, to czemu nie... Ochoczo do kuchni pobiegłam i upiekłam... Ale wszystkiego nie wyślę Tylko kilka sztuk. Reszta zostaje na święta i kolejnej porcji już piec nie zamierzam. Mam jeszcze kilka ciast do zrobienia więc z rogalikami na ten rok skończyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 lolek...i Ty tak z własnej, nieprzymuszonej woli...że thermomix i że KitchenAid...jeju, fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ale jakiś czas temu kupiłam jego namiastkę w Lidlu i jestem zadowolona a kiedy?, zawsze tam jestem i taką namiastką na dzień dzisiejszy tez bym się zadowoliła, kurcze nie pamietam by były takie, a po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts