anna-maria3 29.12.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzięki reni. Kurcze, jaki standard Ale otworzyłam pierwsze zdjęcie i już coś fajnego do zgapienia widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.12.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Kurcze, jaki standard noo, biedni to tam nie mieszkają ale dużo zdjęć prawdziwych domów i inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.12.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 jezu aniu tak sobie teraz pomyślałam, mam nadzieję że ci w głowie nie namieszam ale tam nie wiadomo co i jak, wszystko piękne, jezu chyba już wsiąkłas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.12.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Nie, nie wsiąkłam. Siedzę z synem i uczymy się czytać. To ostatnio jego ulubione zajęcie wieczorem. Zamiast bajki, kawałek elementarza. Ale tak na szybko sobie tam zerknęłam i korytka na oświetlenie podpatrzę, bo hazeleyes pokazywała takie u siebie, ale ona ma podwójne lampy, a na tej stronie są takie pojedyncze "oczy" w korytkach, w dodatku w połączeniu z lampami nad stołem na przykład, co rozwiązuje kwestię oświetlenia mojej jadalni zupełnie. Tylko nie wiem, czy mi tutak to wklejać wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 hmm też nie wiem ale jak napiszesz z której to strony to chyba reklama a nie plagiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.12.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Chodzi o TEN dom, zdjęcie numer 6. Połączenie zwisów nad stołem z korytkiem na lampy wstropowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 fajnie to wygląda, ten link to wizualki domów a w pierwszej kolumnie są gotowe domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.12.2011 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 pozwoliłam sobie zajrzec...no i ja "wsiąkłam":) Na tym szóstym zdjeciu sa krzesła Noti-moje marzenie... pedze dalej podziwiac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 30.12.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 no i ja się dołączam do spóźnionych życzeń urodzinkowych , bo o Świateczych już nie wspomnę. ale na sylwestrowe jeszcze zdążyłam więc: Aniu oby pieniążki na dach rozmnażały się same pocierając się o siebie w Twej magicznej skarbonce i żebyś w nowym roku cieszyła me i zarówno wielu podglądaczy oczy pięknymi wizualkami przeobrażającymi się w prawdziwe wnętrza, buźki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 aniu a ty na sylwestra to gdzie się bawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.12.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Cześć ulcia reni, ja u znajomej w Bolesławcu, na kanapie, z drineczkiem w dłoni, rodzinnie Przez ostatnie 3 lata organizowałam Sylwestra u siebie i w tym roku passuję. Czas odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 no tak 3 lata to długo, odpoczynek się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.12.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Przez te ostatnie 3 lata pierwszego roku byłam w ciąży więc przygotowania z brzuchem, Sylwester bez szampana itd... Rok później miałam malutkie (drugie) dziecko więc trzeba było chodzić do niego, karmić w międzyczasie... A za trzecim razem dzieci były co prawda u babci, ale ja obchodziłam okrągłe urodziny więc gości było więcej no i taka łączona impreza była więc też się narobiłam... Ale nie narzekam, bo wspomnienia mam fajne, tylko marzy mi się już taki spokojny, normalny wieczór. A Ty co planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Jestem zasjoczona, że nie znałyście strony tej pracowni. W wyszukiwarce wyskakuje jako jedna z pierwszych jeśli wpiszesz hasło-wnętrza. Ale TO chyba znacie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.12.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ale TO chyba znacie?! Ja nie chodzę po takich stronach. Przeważnie, jak czegoś szukam, to wpisuję konkretne hasło w wyszukiwarce i patrzę na zdjęcia, a nie na strony w sieci. I ty sposobem stron wnętrzarskich w zasadzie nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Aniu, czasem na tych stronkach można podpatrzeć fajne rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.12.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Zaintrygowana kawką latte u reni wklejam, co znalazłam. A wklejam, bo bardzo efektownie wygląda Cappuccino http://i3.fmix.pl/fmi874/607f2897000fde8b4efda6ae/zdjecie.jpg Jest to espresso z gorącym mlekiem i mleczną pianą (1:1:1), czasem oprószone czekoladą lub cynamonem. Podaje się je w dużych, ogrzanych filiżankach. Dobre ma kolor kapucyńskiego habitu, stąd nazwa. Uwaga: to kawa śniadaniowa, nie pije się jej po południu. Latte http://i2.fmix.pl/fmi1986/17dde65b0024cc544efda6b1/zdjecie.jpg To kawa z mlekiem. Jej podstawą jest espresso. Do ogrzanego naczynia (wysokiej szklanki, dużej filiżanki) wlewa się świeżo zaparzoną kawę, a na to sporą ilość bardzo gorącego mleka. Na wierzchu powinna znaleźć się niezbyt gruba warstwa mlecznej pianki. Latte macchiato http://i1.fmix.pl/fmi711/32be3e8f0025db704efda6b3/zdjecie.jpg Ma dużo mleka, mało kofeiny, składa się z trzech wyraźnie oddzielonych warstw. Dlatego latte macchiato zawsze podawane jest w wysokiej, przezroczystej szklance. Na samym dole znajduje się gorące mleko, na nim espresso, a na górze mleczna piana. Espresso unosi się na mleku, bo ma wyższą temperaturę i mniejszą gęstość. Macchiato najłatwiej zrobić, wlewając do szklanki wpierw gorące mleko, potem pianę, a na końcu, cienkim strumieniem, bardzo gorącą kawę. I okazuje się, że nieświadoma powyższych rzeczy przeważnie pijam Macchiato, bo najszybciej i najłatwiej mi je zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 A ja pijam i to i to, szkoda tylko, że na wychodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 fajne te przekroje, czyli ja pijam pierwsze i trzecie od dziś, az mam ochotę na drugą kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.12.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ja już na walizkach, bo rano wyjeżdżamy tak więc już teraz zostawiam dla wszystkich życzenia http://i1.fmix.pl/fmi2236/f5c2c7240028818d4efdf87f/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts