lolek7825 14.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Aniu Jak zdrówko??Mam nadzieję że lepiej Skrobnij coś czasem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 No właśnie Aniu żyjesz? Jakoś tak dziwnie cicho u Ciebie i u reni ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.02.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 lolek, dzięki za odkopanie z czeluści. Zdrówko już w porządku. Nie piszę, bo i nie ma o czym, jeśli o budowanie chodzi. Mury w ostatnich dniach śnieg zasypał, zimno, mroźno, brrr... Do tego obowiązków dużo http://emoty.blox.pl/resource/th_0girlactive.gif. Do kwietnia mamy gorący okres w firmie więc tam kieruję swoją energię. A później... Też nie wiem, czy coś ruszy, bo kasy na dach póki co nie mamy A właśnie... Jak ktoś ma zbędny worek z pieniędzmi, to chętnie przyjmę rere, witam reni, hazelku dziękuję za troskę i mailiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Aniu A gdyby ten ktoś miał dwa worki, to ja jeden chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.02.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Aniu to na razie pozaglądaj do dziewczyn z fm:yes: czyli do nas do wątków:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.02.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 właśnie aniu, inni mają dylematy, zaglądnij na fm bo jakoś dziwnie bez ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 No właśnie Aniu żyjesz? Jakoś tak dziwnie cicho u Ciebie i u reni ostatnio e tam ja to jeszcze do siebie zaglądam odpowiedzieć na pytania a że nie mam co już pokazywać to inna sprawa:) pozdrowionka dla ciebie rere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.02.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Dziewuszki, ja od czasu do czasu zaglądam do Was, ale mam już takie zaległości, że nawet głosu nie zabieram, bo przeważnie nie jestem w temacie. Ale mam nadzieję, że jak: a) przyjdzie wiosna b) pchniemy ważny dla nas projekt w pracy i będę miała więcej czasu c) ktoś da nam juz ten worek pieniędzy i zaczniemy robić dach to będę bywać częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Aniu przesyłam trochę pozytywnej energii. Zobaczysz przyjdzie wiosna wszystko będzie prostsze. Sama sobie tak tłumaczę. Na worek pienizków tez czekam Jak pomyślę ile jeszcze mamy do zrobienia to aż chce mi się wyć. Wydatków wcale nie ubywa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.02.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Aneczko...przytulam. i ...odezwij sie czasem u nas:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dior 19.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 klepnę miejsce, bardzo podoba mi się projekt. Podziwiam i wczytuję sie w historię powstawania domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dior 19.02.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 i takie pytanie mi się nasuwa - czy budujesz w zachodniej Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.02.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 i takie pytanie mi się nasuwa - czy budujesz w zachodniej Polsce? Witaj Tak, zachodnia Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dior 20.02.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 ja też z zachodniej Polski, zapraszam do swojego wątku, mile widziane rady doświadczonej sąsiadkihttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?197487-duża-parterówka-Sabina-z-Archipelagu&p=5213619#post5213619 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 aniu dzieki za info sms, jednak widziałm go u teściowej i chyba jednak poczekam na KA. Ja tez czekam na wiosnę bo u mnie rok zaczął się paskudnie, wszystko się pier......., dziś nawet z tych nerwów zapomniałam pinu do komórki i mam zablokowany telefon, mam nadzieję że wiosna wszystko poukłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.02.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja tez czekam na wiosnę bo u mnie rok zaczął się paskudnie, wszystko się pier......., dziś nawet z tych nerwów zapomniałam pinu do komórki i mam zablokowany telefon, mam nadzieję że wiosna wszystko poukłada Oj, Reni . Mam nadzieję, że to nie jest bardzo poważne, a wszystkie sprawy wrócą szybko na właściwy tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.02.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 oj dziewczyny:( - byle do wiosny:hug: aniu właśnie się zastanawiałam ostatnio gdzie się podziewasz... dobrze, że dałaś chociaż znak życia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.02.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Reni :hug::hug:na pocieszenie powiem Ci, że mnie tez rok nie zaczal się dobrze...no i szykuje mi totalna wywrotka... Ania pewnie zapracowana mocno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.02.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 aniu dzieki za info sms, jednak widziałm go u teściowej i chyba jednak poczekam na KA. Ja tez czekam na wiosnę bo u mnie rok zaczął się paskudnie, wszystko się pier......., dziś nawet z tych nerwów zapomniałam pinu do komórki i mam zablokowany telefon, mam nadzieję że wiosna wszystko poukłada Reni śniłaś mi się razem ze swoim mężem:eek: jedliśmy razem kolacje Oj dziewczynki ja tez mam nie ciekawy moment w życiu, u mnie to już się ciągnie ponad rok.... Damy rade tu same silne baby Pozdrawiam gospodynię, tez się stęskniłam , brakuje tu Ciebie Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 rere to przede wszystkim sprawy zawodowo-finansowe, jedynie w domu sielanka anetko to ja za ciebie trzymam kciuki Marta ty to mnie zawsze rozbawisz:D Damy rade tu same silne baby i tego będę się trzymać, pozdrawiam was wszystkie mimo, że nie u siebie, a w szczególności nieobecną gospodynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts