anna-maria3 06.02.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Cześć Sharlotko, dziękuję bardzo, chociaż pewnie trochę to potrwa. Na początku myślałam, że szybko pójdzie, bo doś szybko pojawili się mocno zainteresowani ludzie, ale po kościach się rozeszło, teraz z kolei zima więc czas kiepski na zakup działki... Dobrze będzie, jak do wakacji się uda. Jak widać, mimo ingerencji Mayday wątek na razie hula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.02.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Witam się, :bye: na każdego przyjdzie pora a ja już wiem, że za niedługo. Ja tez mam przestój w związku ze sprzedażą mieszkania, ale teraz, to raczej nasza opieszałość, i na prawdę rozumiem jak się niecierpliwicie. Najszybciej jednak przychodzi to czego chcemy, wtedy, kiedy tego nie potrzebujemy - mądrość Andy'ego Warhola, a za wiele ich nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.02.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 na każdego przyjdzie pora a ja już wiem, że za niedługo. Oooo, a skąd ta wiedza? Ja tez mam przestój w związku ze sprzedażą mieszkania, ale teraz, to raczej nasza opieszałość, i na prawdę rozumiem jak się niecierpliwicie. My też mało aktywni jesteśmy, jeśli chodzi o sprzedaż - zamieścilam kilka ogłoszeń, ale bez wyróżnień, bez podbijania. Szkoda mi na razie kasy, bo szanse na sprzedaż zimą i tak są niewielkie. Poczekamy do wiosny i wtedy zaatakujemy Najszybciej jednak przychodzi to czego chcemy, wtedy, kiedy tego nie potrzebujemy - mądrość Andy'ego Warhola, a za wiele ich nie miał Oj prawda to, prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.02.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ależ miałam sen dzisiaj... Sprzedałam działkę W dodatku w przyzwoitej cenie, która mieściła się w naszym marginesie negocjacyjnym... Podobno sny z czwartku na piątek się sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 08.02.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aniu to oby się sprawdziły. A nam kolega poradził, przed sprzedażą domu aby wcale o tym nie myśleć, nie dążyć na siłę, tylko porozmawiać ze swoim wewnętrznym "ja" i poprosić je o pomoc. Może to dziwne, ale u nas po tygodniu takich wewnętrznych rozmów znaleźli się kupcy. Ale my to "nawiedzeni" jesteśmy i lubimy się "bawić" w hipnozę i rozmowy ze swoją jaźnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.02.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A nam kolega poradził, przed sprzedażą domu aby wcale o tym nie myśleć, nie dążyć na siłę, tylko porozmawiać ze swoim wewnętrznym "ja" i poprosić je o pomoc. Może to dziwne, ale u nas po tygodniu takich wewnętrznych rozmów znaleźli się kupcy. Ale my to "nawiedzeni" jesteśmy i lubimy się "bawić" w hipnozę i rozmowy ze swoją jaźnią Asia, coś w tym jest... Jak w lipcu zaczęłam wystawiać ogłoszenia, to było spore zainteresowanie, ale jak chyba swoim "chceniem" wszystkich wystraszyłam Potem jakiś czas bardzo, bardzo, bardzo chciałam i o niczym innym nie myślałam i ciiiiiisza była - zero zainteresowania (przy okazji byla zima). Chyba więc pora odpuścić Napisz więcej o tej hipnozie - jeśli ma mi klienta napędzić, to spróbuję zwłaszcza, że też lubię takie "zabawy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.02.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Podobno sny z czwartku na piątek się sprawdzają Potwierdzone? Jak tak to muszę uważać co mi się śni, bo codziennie mam jakieś senne wizje Aniu, trzymam kciuki za spełnienie snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.02.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Potwierdzone? Ja tak gdzieś kiedyś słyszałam, ale nie zapisuję i nie sprawdzam więc nie wiem na pewno. Trzymajmy się wersji, że potwierdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 mówisz z czwartku na piątek? helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.02.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 mówisz z czwartku na piątek? A co... Coś Ci się fajowego śniło, że tak się cieszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a dzis mnie tak maż z rana wku........, ze może za tydzień będę śnic o jego wyprowadzce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a dzis mnie tak maż z rana wku........, ze może za tydzień będę śnic o jego wyprowadzce:D Reni ty się wyprowadź na jeden dzień, a co! najlepiej 31 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a dzis mnie tak maż z rana wku........, ze może za tydzień będę śnic o jego wyprowadzce:D:D:D:D ncos ty nie ty jedna Reni ty się wyprowadź na jeden dzień, a co! najlepiej 31 maja :D:D:D Krolowa zawsze jak coś powie to już powie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 12.02.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aniu, nie wiem czemu, nie udało mi się wysłać posta tutaj, więc wysłałam na PWpozdrawiam Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 12.02.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Cześć Aniu, na razie w zasadzie nie bardzo się odzywam, ale podczytywałam Twój dziennik i pomyślałam sobie, że gdy ja szukałam działki lub domu to szukałam albo działki albo domu (wiem, ze to nie odkrywcze) Ale.....pomyślałam sobie, że może udało by się Wam dokończyć stan surowy otwarty z dachem... Wtedy na 300% zainteresowanie było by większe, a co za tym idzie pewnie dużo łatwiej będzie Wam sprzedać Wasz dom, no i za dużo większą kwotę!! Gdy ja szukałam domu/działki różnice w cenach działek i działek ze stanem surowym były kolosalne!! Nie wiem czy to u Was możliwe, przepraszam, że się wcinam, ale to tylko taki pomysł... Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i życzę, aby poukładało Wam się tak jak Wam to pisane... ps. Gdy byłam w ciąży z 2 synem (16 lat temu) miałam taki pomysł i marzenie, żeby mieć kiedyś czwórkę dzieci ... tiaaa jak już było ich dwóch, wiecznie sie kłócili, bili i co nie tylko (czas tego nie zmienił) zdanie co do ilości dzieci zmieniłam... okazało się jednak, że co zamówione, to dostarczone... no prawie bo koniecznie chciałam mieć córkę...widocznie źle zamawiałam Mam więc 4 synów lat rocznikowo 18, 15, 10 i 6 tak więc wraz z moim pieskiem/suczka jesteśmy same... Buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.02.2013 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Megisko, witaj Udało się, udało, tylko post uciekł Ci na kolejną stronę Odpisałam już na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 13.02.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Też odpisałam Buziaki!! Trochę się tu jeszcze gubię, do troszkę technicznie innego układu na forum się przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.02.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Megiska, a z jakiego forum przyszłać? Widzę, że za dwa dni impreza się szykuje ... Podwójna nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.02.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dziewczyny, pewnie pamiętacie "moje" płytki Venice... http://i1.fmix.pl/fmi2383/4df029560019934d4e24082f/zdjecie.jpg Jakbyście natknęły się na tapetę z takim wzorem, to będę wdzięczna za podrzucenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.02.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 helloł a co kombinujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts