reni1980 19.06.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 anna ale jeśli kupisz jedynkę to dlaczego reszty też nie kupisz takich samych to jest chyba axor, wtedy masz komplet wszędzie i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 a anna ja mam talis s2 też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.06.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Łatwiej będzie dobrać do baterii drugiej Do umywalki tak, ale do bidetu chyba kanciastą szybciej znajdę... W tej wersji obłej Talis S2 bidetowej nie widziałam. Tylko kanciastą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 ja mam do bidetu s2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.06.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 anna ale jeśli kupisz jedynkę to dlaczego reszty też nie kupisz takich samych to jest chyba axor, wtedy masz komplet wszędzie i po problemie reni, to nie jest Axor. Na wizualce z wanną tak, ale sama bateria wyżej to coś podobnego, ale nie Axor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.06.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 ja mam do bidetu s2 Ale masz tę kanciastą. To już wiem, że jest i do umywalki i do bidetu. I jest super Ale Talis S2 ma też ten model obły i tam tylko umywalkową. Bidetowej niet... http://i3.fmix.pl/fmi1957/1f9c035b002c04de4dfe6245/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 acha, kumam juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.06.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Obie bateryjki ładne, ale pamiętam jak ja szukałam do swojej wanny wolno stojącej to właśnie coś w stylu nr.2 czyli bardziej zaokrąglona, wreszcie skończyło się tak że nie mam w ogóle wolno stojącej baterii;) Pewnie mój głos nie przeważy, ale stawiam na 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.06.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Pewnie mój głos nie przeważy, ale stawiam na 2 Tylko właśnie do tej dwójki trudniej z baterią bidetową... Ale szukam, szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.06.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 acha, kumam juz Witam Serdecznie. Właśnie trafiłam na twój wątek jestem w niesamowitym szoku ponieważ wybrałam taką sama wannę, baterię,kibelek ego,umywalkę i co najważniejsze płytki !!!!!! i tez zastanawiam się co dać na podłogę myślę również o drewnie SZOK. Ja już mam wszystko kupione za wyjątkiem płytek na podłogę. Zakupy robiłam w extra zone.Pozdrawiam)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.06.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Przepraszam za skopiowanie wypowiedzi reni to pomyłkowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.06.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Witam Serdecznie. Właśnie trafiłam na twój wątek jestem w niesamowitym szoku ponieważ wybrałam taką sama wannę, baterię,kibelek ego,umywalkę i co najważniejsze płytki !!!!!! i tez zastanawiam się co dać na podłogę myślę również o drewnie SZOK. Ja już mam wszystko kupione za wyjątkiem płytek na podłogę. Zakupy robiłam w extra zone.Pozdrawiam)) A jaką baterię? Talis S2? Czyli do wanny masz kanciastą? Czy nie masz bidetu i bateria okrągła? Poważnie masz płytki Aparici do tego zestawu? Daj znać, co na podłogę położysz U mnie jeszcze dachu nie ma więc mam czas, żeby podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.06.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Baterię mam z serii Lucetta taka jak na zdjęciu z wanną .Oglądając na necie miałam innego faworyta ale pojechałam do Extra Zonne przymierzyłam kilka różnych i ta wygrała. Z tej samej serii mam tez baterie umywalkową. Umywalkę kupiłam z firmy Rea kształt identyczny jak wanna))). Bidetu nie mam . Kibelek taki sam jak z Ego ale zakupiony w Extra Zone wizualnie niczym nie odbiega od oryginału. ( oryginał cały w cellulicie jak mawia mój mąż) .Tak mam do tego zestawu Aparici- niezłe co)) Niestety podłoga do nich jest fatalna więc trwa casting tyle że ja mam 17,5 m podłogi więc muszę liczyć się z ceną ( a chciałam zakupić płytkę drewnopodobną ale cena porażająca. Na razie biorę pod uwagę 60 x60 szarą ( taka troszkę imitującą kamień) ale nie jestem do niej przekonana. A gdzie masz te wizualizacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.06.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Bateria w takim razie z kurkami, a nie z mieszaczem? Niesamowity zbieg okoliczności Ja podłogi będę miała jakieś 10 m2 z groszami. O płytkach drewnopodobnych nie myślę. Jeśli płytka, to biała z Aparici, ale wolałabym nie. Szukam w kierunku drwnopodobnym, czyli panele do łazienek. Póki co faworytem jest dąb biały Aquastep. O co pytasz odnośnie wizualizacji? Gdzie w dzienniku? Czy w jakim programie robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.06.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Wydawało mi się ze masz jakąś wizualizację z tym drewnem na podłodze. A może coś źle przeczytałam?. Ja mam w łazience podłogówkę więc nie zaryzykuje z drewnem czy panelem ponieważ widziałam co się zrobiło u koleżanki po roku mieszkania i to w salonie ( Mimo że kupiła panele przeznaczone na ogrzewanie podłogowe. Napiszę ci odnośnie płytek są piękne na prawdę warto je kupić a przede wszystkim są proste!! Do drugiej łazienki mam droższe włoskie a strasznie krzywe płytkarz już je przeklina. Wanna prezentuj się rewelacyjnie wydaje mi się że jest wygodna choć na razie przymierzana na sucho )) Baterie mam z kurkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.06.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Płytki widziałam, bo sobie jedną zamówiłam i mam w domu Piękna jest Wizualki z panelami masz kilka stron wcześniej. Gdzieś tutaj zaczęła się dyskusja. Najpierw masz wizualkę z białą podłogą, później różne wariacje w tym temacie... Jeśli chodzi o wannę, to mi zależało na tym, żeby była monolitem. Nie podobają mi się te łączenia wanny z obudową, jak widać krechę na całości wanny. Dlatego pod uwagę biorę Nearię albo Eliseo. Obie są monolityczne. Bateria u mnie musi być z mieszaczem więc Lucetta odpada. A co myślisz o tej kanciastej do takiego zestawienia? OK, uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Wydaję mi się że ta bateria kanciata będzie pasować wanna jest dość neutralna . Według mnie się do niej pasuje wszystko czyli aranżacja mocno surowa- nowoczesna jak jak klasyczna , glamour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 20.06.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam no i trafiłam wreszie na całe szczeście. jak zbieg okoliczności: po 1 mamy taki sam gust w sprawie kuchni mam takie same zdjecia białych i szarych kuchni ściągnięte po 2 mała łazienka jest u mnie też zaplanowna tak samo jak u Ciebie te płytki są piękne tylko ja nie chcę konsoli tylko jakąś pułkę ale reszta tak samo chcę żeby była inna od reszty domu. a ile kosztowało lustro jeśli możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.06.2011 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 a ile kosztowało lustro jeśli możesz? na prv I witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.06.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 [...] U mnie jeszcze dachu nie ma więc mam czas, żeby podjąć decyzję I to właśnie lubię w tym wątku . Aniu, cały czas podczytuję i podglądam jakby co . Żebyś wiedziała, że jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts