anna-maria3 04.07.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 mam ochotę cię udusić z zazdrości, jedyne co mnie pociesza to to że taras powstaje najpóźniej, żartowałam, hi,hi reni, to nie pytaj lepiej o cenę, bo jak Ci podam, to mi serce tępą łyżką wyskrobiesz Chociaż jakbyś chciała taki zestaw to bardzo możliwe, że jeszcze jeden udałoby mi się skombinować, ale to decyzja 5 minut musi być, bo za 10 to już ich nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.07.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 to są fotki z customform , tam zamierzasz kupić te sofki? Mają je bo nie oglądałam u nich sof? Ja zamierzam kupić u tej pani, od której próbki tkanin brałam. Wycenę mi dała bardzo fajną, obsługa miła, pani kompetentna. Nie będę dalej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.07.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 No anna, jak nic trzeba teraz w garaż zainwestować . Piękne mebelki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 anna to miłe że myślisz o mnie ale finansowo nie dam rady, pisałm ci ile ostatnio kupiłam a kończą mi kostkę układać, więc rozumiesz a drugi problem jest taki ze jak nie zrobię zadaszenia tarasu nad salonem, bo teraz mam tylko nad jadalnią to nie mogę upchać ich razem bo jeden będzie caly czas na deszczu moknął, a zadaszenia nie zrobię w tym roku bo ani kasy ani czasu, a chciałam drewniany daszek no i kilkadziesiąt stówek trza mieć, ale cenę oczywiście poznam bo ciekawska jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.07.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 rere, jeszcze pod schody upchnę Jak mi wszystko zjedzie to Wam fotkę cyknę moich (pod)schodów... Wyglądają jaka magazyn wysokiego składowania reni, to jest technorattan więc wystarczy zdjąć poduchy i może stać niezadaszony. Cena na prv, żeby mnie tutaj nikt nie ukamieniował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.07.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.07.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ja też poproszę A co, kupić Ci? Wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 A co, kupić Ci? Wysłałam. rere też ciekawska i cenę znać musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.07.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 anna, a kupiłabym tylko pod moje angielskie schody nic nie wejdzie reni, żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 żyję , żyję i powtarzam w myślach "wszystkiego mieć nie można, wszystkiego mieć nie mozna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.07.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 reni ja proponuję Ci zachomikować parę groszy i szukać okazji. Przecież dużo miejsca u Ciebie pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.07.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 reni, żyjesz? Tak myślałam, że padnie Dziewczyny, na kawkę zapraszam http://i2.fmix.pl/fmi720/2965c6ed001fff0e4e1181da/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.07.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 anna, padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.07.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 anna, padłam Mogłabym jeszcze lampy powiesić, ale nie będę się wygłupiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 reni ja proponuję Ci zachomikować parę groszy i szukać okazji. Przecież dużo miejsca u Ciebie pod schodami niby tak ale ja mam jeszcze inne hobby , kocham kupować buty i torebki a i ciuszkiem nie pogardzę, ostatnio była u mnie bratowa i patrzyła w garderobie na komode bo kupiłam sobie tę malm, no i mówi dużo ciuchów macie, tzn ja i mój mąż a ja mówię to tylko moje, tak więc o tym też nie zapominam , co prawda teraz wiecej kupuję do domu no ale dla siebie też coś, w końcu kobieta jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Tak myślałam, że padnie Dziewczyny, na kawkę zapraszam http://i2.fmix.pl/fmi720/2965c6ed001fff0e4e1181da/zdjecie.jpg anna dobrze że my rozumiemy to co robisz, bo inni by nie zrozumieli, no ale pasuje jak ulał i do dachówki spasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.07.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 anna dobrze że my rozumiemy to co robisz, bo inni by nie zrozumieli Myślisz? Dla mnie to takie normalne jest reni nic nie mów na temat zakupów... Ja przez ostatnie dwa-trzy lata na porządne okulary przeciwsłoneczne chorowałam i ciągle uważałam, że są ważniejsze rzeczy, aż w końcu się skusiłam. I są boskie! Torebki też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.07.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) Ja torebki też lubię i zawsze biję się zmyślami, bo po co mi kolejna anna, w moim najbliższym oteczeniu też pewnie by się pukali w głowę. Pewnie nie omieszkają, jak ja zacznę szaleć . Ale mam to w d... Edytowane 4 Lipca 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.07.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 anna, w moim najbliższym oteczeniu też pewnie by się pukali w głowę. Pewnie nie omieszkają, jak ja zacznę szaleć . Ale mam to w d... rere, u mnie też się pukali, ale zaraziłam ich choróbskiem i w efekcie mąż z drugiej części Polski mi lampę przytaszczy a mama dzisiaj od 7 rano w kolejce stała, żeby na otwarciu sklepu być i meble na tarasik chwycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dla mnie to takie normalne jest mam nadzieję ze nie do końca, u mnie znowu leje, wczoraj cały dzień lało, dziewczyny kurna właśnie drugi raz spadłam z rurą od odkurzacza ze schodów, jeszcze raz i kupuję drugą rurę i zawsze będzie na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts