reni1980 06.07.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 a co z kominami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 a co z kominami? Zakupione leżakują w magazynie, tylko ekipa nie ma czasu ich wymurować, bo ciągle mają coś innego, większego, pilniejszego... W sumie nam się nie spieszy bo i tak chwilowo dalej nie ruszymy, ale chodzi o fakt, że w ekipą się już za kominy rozliczyłam, a nadal czekam... No i też ciekawa jestem, jak będzie ten zewnętrzny komin wyglądał, ile w rzeczywistości miejsca zajmie i jak się w elewację wkomponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.07.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 tak to czasem jest, że rozliczone-niezrobione, myslalam że coś spieprzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Nie, nie... Na szczęście (odpukać) ekipa fachowa, dokładna, szef bardzo pilnuje i wszystko sprawdza, tylko trochę zabiegany jest i organizacyjnie czasem tak właśnie wychodzi, że coś ma być, ale nie ma... Natomiast nie mam zastrzeżeń co do wykonawstwa i ich pracy na budowie i wiem, że będę ich prosić o dalsze wyceny (elewacja, elektryka, tynki...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.07.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 no to tyle dobrze, ale często dobry wykonawca czasowo nie wyrabia, ale tez źle zorganizowany także nie wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 07.07.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Przyszlam z rewizyta Zapowiada sie naprawde suuuper! Zazdroszcze lamp:o. Bede tu zagladac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.07.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witaj nasz, te lampy to już mi się po nocach śnią Zwłaszcza te, które znowu gdzieś wypatrzyłam, a tu takie postanowienie powzięte Zapraszam do podglądania, chociaż na razie to tylko pomysły, radosne zakupy i wirtualne urządzanie wnętrz podglądać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 anna zapraszam do mnie z pomysłami na skalniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.07.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) Jest i trójnóg... Dzień wcześniej niż się spodziewałam Jest wieeeeeeeeelki. Normalnie stojąc ma jakieś 1,60 m, a dodatkowo można podwyższyć klosz do 2,5 metra Bardzo pasuje do paneli zakupionych do gabinetu, bo nie jest taki wycackany, wygładzony, tylko trochę niedbały, nieporządny, byle jaki, z pazurem... Idealny http://i3.fmix.pl/fmi1041/bb80c7360010374b4e15b658/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2515/b20cf1cf001899fc4e15b65e/zdjecie.jpg Kolejny punkt na liście MUST HAVE odhaczony Edytowane 8 Lipca 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Byle jaki i nieporządny aleś dosoliła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 anna bylam oglądać domek w którym mieszkasz teraz i chyba teraz coś zupełnie innego stworzysz, dobrze myślę? Powiedz mi nie opatrzyły ci się po jakimś czasie te panele w paski, swego czasu bardzo modne były i tak sobie myslę czy szybko się nudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.07.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Byle jaki i nieporządny aleś dosoliła! Nie wiem, jak to inaczej napisać Na zdjęciach tego nie widać, ale ten statyw nie jest taki gładki, świecący, wylakiewrowany... Ma fakturę europalet (no, prawie ), taki gdzie niegdzie szorstki, jak nieobrobione drewno. I fajnie, bo dzięki temu bardziej się wpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 No i dobrze grunt, że pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.07.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 anna bylam oglądać domek w którym mieszkasz teraz i chyba teraz coś zupełnie innego stworzysz, dobrze myślę? Powiedz mi nie opatrzyły ci się po jakimś czasie te panele w paski, swego czasu bardzo modne były i tak sobie myslę czy szybko się nudzą Tak, tworzę coś zupełnie innego, bo wtedy ani czasu nie było, ani kasy, ani pomysłu w sumie... Zaczarowało mnie wenge i beże i w tym kierunku szłam... Teraz wiele rzeczy zrobiłabym inaczej i z pewnością zrobię. Ale panele akurat to był strzał w 10 Zwłaszcza przy dzieciach i dochodzącym od czasu do czasu psie. Nie widać na nich brunu, plamek, okruchów. Zawsze ładnie i czysto wyglądają. Drugi raz ich nie dam, bo teraz koncepcję mam inną, ale jeśli komus się podobają, to mogę z czystym sumieniem polecić A jako ciekawostkę napiszę, że jak tylko podpisaliśmy umowę z developerem (był strop i częściowo ściany piętra) to zaczęliśmy kupowanie i lodówka, piekarnik i mikro stały u nas w mieszkaniu obok szafy w kartonach przez rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Reni luknij do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 a ja mówię że fm naprawdę zmienia i otwiera oczy, nie wiem czy mój dom by tak wygladał gdyby nie fm, no może troche yokasta, byłam , wszystko spisałam, bo przeciez nawet nie umiem wypowiedzieć i jutro pojadę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Łeeeeeeeeee i tak bez komentarza :lol2: luzik zmieszaj 3 kolory ze sobą i będzie super, czego byś tam nie posadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.07.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 a ja mówię że fm naprawdę zmienia i otwiera oczy, nie wiem czy mój dom by tak wygladał gdyby nie fm, no może troche Dlatego mój obecny wygląda tak, jak wygląda, bo wtedy owszem, pisałam, ale niewiele podglądałam... A podglądanie FM baaaaaardzo zmienia gust, widzenie barw, faktur, połączeń i daje wiele fajnych pomysłów, niesztampowych, ciekawych, na które sama nigdy w życiu bym nie wpadła... Poza tym, jak się człowiek na urządzaniu wnętrz nie zna to i lepiej się kogoś poradzić, przeduskutować niż sobie kuku zrobić Nie mówię, że jest w moim domu jest źle, ale w nowym będzie zupełnie inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 08.07.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 co racja to racja, wiele ciekawych inspiracji i porad tutaj można znaleźć, np twoja lampa wisząca którą ostatnio zaproponowałaś bardzo mi się podoba z tym że jak chcę sprawdzić cene to w wyszukiwarce wyskakuje cena stojącej:( ile ta wisząca kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.07.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ulcia, tutaj masz cenę ostatnej wiszącej... O tę chodziło? Bo wklejałam jeszcze Tolomeo Mega Sospensione. Cenę masz tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts