Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

I budujemy... Projekt indywidualny.

Recommended Posts

reniu, nie ma problemu, żebym jutro te krzesła kupiła. Tylko dlaczego chcesz 4, a nie 6? I tak sobie jeszcze myślę... Mąż od 4 do 8 września będzie w Tychach. Może zamiast wysyłać je kurierem wolałabyś sobie po nie podjechać? Próbowałam dodzwonić się do sklepu i zapytać, ile krzeseł na stanie mają, ale nikt nie odbierał...

jezu nie wiem jak ci dziękować, anna jak będzie 6 to kup mi 6 ale jak będzie 4 to kup 4, pewno że poczekam, moja mama mieszka w tychach i to moje rodzinne miasto wiec żaden problem ale zeby nie narazac cie na koszty to przelew zrobię jak tylko kupisz, jezu jak była bym ci wdzięczna

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, tak, rozumiem, parzyście ma być ;) Tak "na oko" to myślę, że 6 było (nie liczyłam, bo w słupku stały, jedno na drugim), ale jak się nie uzbiera, to te 4 też będą ok. Najwyżej pozostałe 2 rere dokupi :p

dokładnie zapomniałam dodać parzyście, mąż na mnie dziwnie patrzył jak to pisałam a ja mu na to że anna zrozumie

No tak, nie ma to jak być pięknym i młodym i jeszcze się tym chwalić i dołować starsze koleżanki :p

y y y y yyyyyyyyy

czym się mogę usprawiedliwić, szybko szybko, szybkoooo

No dobra, wyrywająca nauczyciela z liceum (obecnego męża :p ) gówniara, zawsze za bardzo dojrzała jak na swój wiek

Może być? (ps zawsze zadawałam się ze starszymi, dziś przyszedł czas na wyrównanie ;) )

Tak czy inaczej Ford KA to wspomnienie mojej młodości ;)

Też mam biec do yska? :lol:

edit: myśleliśmy o do końca roku, ale to niee były wielkie plany. Zobaczymy co z tego wyjdzie (budowa ruszyła w czerwu 2010, potem przestój do maja 2011 - przymrozki i jedziemy)

Edytowane przez monsanbia

reni, mąż mi właśnie coś uświadomił... Wprowadzilam Cię w błąd :oops: Projekt w Tychach już się skończył i nie będzie tam jechał... Będzie w okolicach Wrocławia więc raczej po krzesła nie podjedziesz... Mogę Ci w takim razie wysłać te krzesła kurierem, tylko nie wiem, jaki będzie koszt i czy będzie Ci się to nadal opłacało...

Proszę Cię... Ty wiesz, co 4 lata robią z kobietą? Zanik kolagenu, kurze łapki... :lol2:

nie wiem, bo mam znajome grubo po 30 i trzymają się jakby dużo lepiej ode mnie ;)

Kwestia samopoczucia i podejścia do życia.

To nie jest 20 lat!

chociaż znam i takie jednostki! I taka chciałabym w ich wieku być :yes: