anna-maria3 16.08.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 jeszcze zmarszczki mimiczne są już widoczne i zmarszczki na szyi , dekolt i piersi tracą jędrność reni, błagam Cię, ani słowa więcej, bo lustra w domu wytłukę. A tego pod łóżkiem bardzo szkoda by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 jeszcze zmarszczki mimiczne są już widoczne i zmarszczki na szyi , dekolt i piersi tracą jędrność zupełnie jakbym te same objawy miała (dawno już ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 anna jakoś się dogadamy albo kurierem albo jakoś może podjadę, także tym się nie przejmuj a zobacz gdzie najblizej ciebie masz sklep Bel Polhttp://bel-pol.pl/oddzialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.08.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 zupełnie jakbym te same objawy miała (dawno już ) No wiesz, sama przed chwilą pisałaś, że jesteś nad wiek dojrzała, więc co się dziwisz? Skoro rozum i dojrzałość 30-latki masz, to i całą resztę trza brać, jak dają... Zmarszczki i inne takie razem z wiekiem w pakiecie od życia dostajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.08.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 anna jakoś się dogadamy albo kurierem albo jakoś może podjadę, także tym się nie przejmuj a zobacz gdzie najblizej ciebie masz sklep Bel Pol http://bel-pol.pl/oddzialy Jakieś 300m od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 no to tam w ostateczności zostawisz i mnie dowiozą, takze nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 No wiesz, sama przed chwilą pisałaś, że jesteś nad wiek dojrzała, więc co się dziwisz? Skoro rozum i dojrzałość 30-latki masz, nie no, faktycznie 3 lata to wieeeeeeeelka przepaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.08.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 nie no, faktycznie 3 lata to wieeeeeeeelka przepaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 rozumiem, że wbrew swoim zmarszczkom się ze mną zgadzasz :lol2:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.08.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dostałam wyczekiwaną wycenę z Chempo. Okna z roletami (w tym jedno okno PSK) niecałe 50 tysięcy. Do tego montaż na konsolach JB-D firmy SFSintec 50mm przed licem muru 5958 PLN. Drzwi i bramy nadal nie mam, pan ma dosłać. Okna z roletami wyszły nieco taniej niż u mnie w salonie (mimo, ze u mnie nie było PSK, tylko zwykłe balkonowe), tak więc oferta bardzo OK. Nad montażem na konsolach muszę się zastanowić, bo impreza jdnak dość kosztowna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.08.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 rozumiem, że wbrew swoim zmarszczkom się ze mną zgadzasz :lol2:" No jasne Młoda i piękna jeszcze jestem http://emoty.blox.pl/resource/lalala.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 No jasne Młoda i piękna jeszcze jestem http://emoty.blox.pl/resource/lalala.gif ajaha !!! a wycena chyba bardzo OK Ja swoje po znajomości okna z roletami miałam niewiele taniej (mniej okien) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.08.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Oj dzieciątka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 rere no tak aż o jeden rok starsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.08.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 rere no tak aż o jeden rok starsza Zwłaszcza od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 no odemnie to aż o parę dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 17.08.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 To ja Wam przerwę te potyczki wiekowe bo najstarsza jestem Aniu - Arbiton jest drogi i do tego ma 1. za szerokie szpary, 2. brzydko widać w nich łączenia - srebrne uchwyty i śruby. 3. Jest za drogi. Zobacz sobie Plastivan. Węższe szpary, nie widać uchwytów, a gotowy zestaw - deski + legary + wszelkie uchwyty itp. Kosztują 170zł.m2 !! Więc połowę ceny Arbitona. I jest wg mnie ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.08.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Oooo, to super wiadomości... Muszę sobie zerknąć Ale masz na myśli deski na legarach, czy te podesty kompozytowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 17.08.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Deski na legarach. Zresztą podesty kompozytowe są w podobnej cenie - ok 175zł. My na pewno na tarasie z przodu położymy deski na legarach, a na tym tarasiku od ogrodu może te podesty. Montaż prosty - 5 latek by to złożył. Jedynie czego się obawiam, to to że równie szybko się rozkłada Fajne swojego czasu podesty były w Tchibo i w IKEA. - niestety obu już nie ma. Mój mąż też jest za tymi Plastivanami - uważa, ze drewno za szybko się zniszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.08.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Mój mąż też jest za tymi Plastivanami - uważa, ze drewno za szybko się zniszczy... Mój właśnie obejrzał sobie ten filmik montażowy i powiedział tylko SUPER Tylko że my nie mamy lanych tarasów. Trzeba będzie się zastanowić, co z tym fantem zrobić... No i ja mam trochę ścieżek w planach do altanki, do kaskady itd... Muszę przemyśleć, czy ma to się zgrać z tarasem i też będzie z kompozytu, czy ma się zgrać z opaską wokół domu i będzie z kostki... Póki co nie mam pomysłu, jak to połączyć... Asia, a gdzie je można na żywo zobaczyć. Gdzieś w Poznaniu są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts