compi 02.11.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Z serwisem miałem do czynienia tylko w przypadku piekarnika z którego samoczynni wyjeżdżała prowadnica z rusztem, a po zamknięciu drzwiczek jej część czołowa dotykała szkła. Serwis jak serwis, raz trafisz na zarozumialca, a raz na porządnego człowieka, któremu nie musisz tłumaczyć dla czego tak jest źle. Ja musiałem przytoczyć specowi odpowiedni zapis w instrukcji mówiący, że stykający się ruszt ze szkłem nie jest normalnym stanem. Mamy wszystko z Mastera i na dzień dzisiejszy mogę polecić wyżej wspomnianą zmywarkę, która jest cicha i skuteczna w działaniu, okap Omega jest wydajny i w miarę cichy, piekarnik sprawdza się idealnie, a mikrofala spełnia swoje zadanie w 100%. Płyta indukcyjna działa lepiej niż przypuszczaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowa50 19.11.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witam Jestem "chyba" też blisko zakupu płyty indukcyjnej i piekarnika- "chyba" bo właśnie wysiadły nam 2 pola płyty ceramicznej i dolna grzałka w piekarniku (ale służyły przez 10 lat więc nie narzekam) a wątpię czy naprawa byłaby opłacalna.... Po przeglądnięciu różnych modeli różnych firm- wydaje mi się,że Mastercook ma ciekawe oferty cenowe a jakość jak czytam tutaj też niezgorszą.... Tylko pojawia się problem bo piekarnik chciałem dobrać w wersji RETRO a niestety taki design u Mastercooka niezbyt mi się podoba- więc warto dobierać do płyty piekarnik innej firmy czy lepiej szukać kompletu? I jeszcze jedno- wymiary podawane przy płytach to wymagane wymiary otworu w blacie? a jeśli tak to jakie przy płycie ceramicznej mogą być różnice? bo nie pamiętam wymiarów w moim blacie (musiałbym zdemontować płytę) a blat mam kamienny....więc przeróbki raczej odpadają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 20.11.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Od spodu może jakoś pomierzysz.... Nie ma sensu na siłę dobierać płyty do piekarnika. Zazwyczaj piekarnik dobiera się do mikrofali bo stoją w słupku i gdy kłócą się wyświetlacze to wyglądu to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 23.11.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A może wypowiedzą się użytkownicy jak z jakością serwisu? Czy reklamacje są załatwiane czy firma "zrzuca" winę na użytkownika, że sprzęt się psuje? Nasz sprzęt ma (o ile mnie pamięć nie myli) 2 lata. Serwis wzywany raz - do zmywarki. Przestały się domykać drzwiczki, zmywarka startowała, ale woda wylewała się na zewnątrz. Serwisant przyjechał po 3 dniach, pomarudził nieco, że pewnie nie wsuwamy do końca koszy, bo się mechanizm zamykający rozregulował. Pomarudził kilkanaście minut, naprawił i pojechał. Zmywarka działa. Płyta IDE 64Z S raz zaszwankowała - płyta się "zawiesiła" - żaden przycisk nie działał. Po jakiś dwóch godzinach się odblokowała, bez potrzeby wzywania serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek76 05.12.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Kupując kuchnię gazowo-elektryczną napotykałem w sklepach głównie 2 firmy: Mastercook i Amicę. Amicę skreśliłem z miejsca, ponieważ nie ufam tej marce. Zdecydowałem się zatem na kuchnię Mastercook, model Dynamic Inox. Sprawdza się bez zarzutu. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 03.10.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) a może dodacie coś o lodówce Master LCB-1020FNF po paru latach użytkowania Edytowane 4 Października 2013 przez kalio literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 19.10.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Witam.Interesują mnie lodówki Mastercooka z opcją cytuję "Możliwość wbudowania w meble z zachowaniem jednej linii zabudowy".Robił ktoś taką "możliwość". Czy producent dodaje do sprzętu jakiś system montażu płyt szafy do drzwi i boków?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 19.10.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Witam. Interesują mnie lodówki Mastercooka z opcją cytuję "Możliwość wbudowania w meble z zachowaniem jednej linii zabudowy". Robił ktoś taką "możliwość". Czy producent dodaje do sprzętu jakiś system montażu płyt szafy do drzwi i boków?. myślę że tu chodzi o coś innego - mianowicie wysokość linii podziału lodówka/zamrażarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.10.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Piekarnik MF-880 ATCX. Po miesiącu zepsuł się. Panel sterujący głupieje, zawiesza się. Głośny wentylator.W użytkowaniu... trzeba się sporo naklikać, żeby ustawić pieczenie. Żałuję, że nie wybraliśmy piekarnika z dwoma pokrętłami. Ustawianie czasu zgrubnie/dokładnie to porażka.Licznik kWh pokazuje bzdury (prawdopodobnie wina oprogramowania).W oczekiwaniu na serwis.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 07.11.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Używam zmywarkę MASTERCOOK prawie 5 lat, jak na razie bez zarzutu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slay75 10.11.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Markę Mastercook można sobie chyba już odpuścić planując zakup sprzętu AGD do domu. http://agdlab.pl/aktualnosci,357/upadlosc-fagormastercook,60770.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 13.11.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No to możemy wszyscy, jako posiadacze sprzętu tej marki, mieć problem. Mija rok od zakupu mojej pralki, a w kuchni na razie bezawaryjnie, śmiga sprzęt Mastercooka. Chyba już bez serwisu i gwarancji : /http://wyborcza.biz/pieniadzeekstra/1,134972,14943979,Masz_w_domu_sprzet_firmy_Mastercook__Bedziesz_mial.html#MT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rho 15.11.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Markę Mastercook można sobie chyba już odpuścić planując zakup sprzętu AGD do domu. http://agdlab.pl/aktualnosci,357/upadlosc-fagormastercook,60770.html Nie wiem czy wiecie ale takie sytuacje nie oznaczaja ze wszyscy ktorzy posiadaja sprzet tej firmy zostaja na lodzie. Wystarczy spojrzec na sytuacje Saaba ktory mial juz x razy problemy, upadal itd. ale to w zadnym wypadku nie oznaczalo ze nagle nie bedzie gdzie naprawic ich samochodu i marka zupelnie zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 18.11.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 U mnie w piekarniku wykryte kolejne wady.Chyba skorzystam z rekojmi i udam sie do sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts