kania 07.04.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Mam do podniesienia mały letniskowy domek drewniany w obrysie 5m x 5m z pięterkiem. Stoi na bloczkach, które zapadły się w niektórych miejscach i domek nie stoi już równo. Trzeba po zimie wyrównać bloczki. Znajomy zaproponował podniesienie domku na lewarkach ale nie wiem czy to dobry pomysł. Myślałam, żeby wynająć fachową ekipę ale jeżeli domek można wyrównać "chłopakami ze wsi", to z uwagi na koszty zdecydowałabym się.Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapusta 07.04.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Niestety -tego rodzaju roboty nie da sie wykonac "chlopakami ze wsi "-moze to sie skonczyć bardzo zle dla tego domku i chlopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.04.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No zależy jakie te chłopaki i jaka firma . jakiś stolarz, co na konstrukcjach z drewna się zna ,powinien robotą pokierować , no i koniecznie chłopaki piją po - nie przed robotą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts