aga_domatorka 07.04.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam gorąco Po kilku tygodniach przeglądania wątków innych forumek, ostatecznie zdecydowałam się na swój. Za dwa tygodnie odbieramy swój wyczekiwany od roku domek. Pod koniec miesiąca ruszamy z wykończeniówką. To będzie sprint, bo przeprowadzke planujemy na początek sierpnia. Liczę na wasze podpowiedzi i komentarze, bo sama czasami już mam mętlik w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.04.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 o wreszcie.... to wpisuję się pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) W kwestii stylu sporo już ustaliliśmy. Ma być klasycznie z nutą eklektyzmu i nieco glamour. Przeważać będą beże, szarosci, biel. charakteru doda odrobinka czerni, a rozweseli róż w kolorze fuksji. tak to dzisiaj widzę Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka poprawiłam zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 o wreszcie.... to wpisuję się pierwsza Cześć anbama. Witam u siebie pierwszego gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.04.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Długo to trwało ale nareszcie doczekałyśmy się Twojej galerii Teraz będziemy cierpliwie czekać na zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Długo to trwało ale nareszcie doczekałyśmy się Twojej galerii Teraz będziemy cierpliwie czekać na zdjęcia.... Juszczakówka, witam Chyba cierpliwość znów będzie potrzebna, bo nie umiem jeszcze, jak widać, wrzucać fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.04.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 mi też się nie otwiera...próbuj dalej aż się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.04.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Nareszcie aga założyła galerię Mam Cię! ps. A jakim programem dodajesz te zdjęcia? Ja używam http://www.imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Nareszcie aga założyła galerię Mam Cię! ps. A jakim programem dodajesz te zdjęcia? Ja używam http://www.imageshack.us/ Cześc Aga Probuję z Picasą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.04.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Cześc Aga Probuję z Picasą... Czeeeeść Są jakieś szanse na zdjątka? Bo jak nie, to Cię przyuczę z ImageShack... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.04.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) To chciałaś wkleić?? Prawy klawisz myszki- kopiuj lokację linka(czy jakoś tak. I w ramkach ...link... Też sie melduję Próbuj:) Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 To chciałaś wkleić?? Prawy klawisz myszki- kopiuj lokację linka(czy jakoś tak. I w ramkach ...link... Też sie melduję Taaaak!!! Dzięki I witam gorąco! no to teraz będę wklejać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.04.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Super:) Dużo fajnych inspiracji masz.. No i gratuluję opanowania umiejętności wklejania zdjęć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Próbuję, aż się boje co wyjdzie. Matko, ja chyba jakaś tępa jestem Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.04.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 powoli się nauczysz, na początku też to była czrna magia a teraz śmigam jak stara wyga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.04.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 powoli się nauczysz, na początku też to była czrna magia a teraz śmigam jak stara wyga.... Zgadzam się z przedmówczynią :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) No nie! Może coś z tym moim albumem na Picasie nie tak? Kopiuje linka i nic. Robię fote na 'pełny ektan', adres się zmienia, kopiuje i taż nic HELP Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Moje inspiracje: Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.04.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No nie! Może coś z tym moim albumem na Picasie nie tak? Kopiuje linka i nic. Robię fote na 'pełny ektan', adres się zmienia, kopiuje i taż nic HELP Aga, nie znam Picasa.... Dziewczyny, HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.04.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Aga,zapowiada się bardzo fajnie, melduję się!!! Z Picasy jak z innych: otwierasz zdjęcie, prawym przyciskiem myszy wybierasz: Kopiuj adres obrazka, a potem już tu wrzucasz na FM- dodaj grafikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts