agawi74 12.05.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A co z żyrandolem do sypialni. ostatecznie coś już wybrałaś, bo juz się pogubiłam Aguś nie kupiłam jeszcze, bo ten co chciałam wygadał ładnie tylko na focie. Jak go zobaczyłam na żywo w LM to mi ochota odeszła. Będzie tam jednak jakiś kryształkowy- jedyny taki w całym domu. Tylko muszę go znaleźć Aaa wybory tapet nadal są cuudne. Urzekła mnie ta błękitna do pokoju TV:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Śliczny. A teraz zadam kontrowersyjne pytanie. Czy tylko mnie denerwuje kształt tych żaróweczek z takimi psipsiami na końcach? No każdy żyrandol takie ma, a ja wolę takie bardziej owalne, smukłe... "Psipsie" są superrrrr:lol2: A na poważnie to tylko jedna z opcji. Na pewno można wkręcić żarówkę- płomyk, ale gładką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K35 12.05.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Moje inspiracje: Bajecznie Czy może ktoś ma jakieś ładne (pocieszające, że w mieszkaniu też może być pięknie), bo mieszkanie kupuje a niestety nie domek... Jest jakaś osoba z Krakowa, która by mogła doradzić gdzie mieszkanie najlepiej kupić? Jakieś opinie nt. developerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 12.05.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ja też wolę żarówki bez tych pizdryczków K35, ja jestem z drugiego końca Polski, więc niestety nie potrafię ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 12.05.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Bardzo ciekawy jest ten granit, chyba nigdzie takich ścieżek nie widziałam. Będzie na pewno oryginalnie! A trzeba go impregnować chroniąc przed brudem i deszczem? Aguś, muszę sprostować to co wcześniej pisałam. Nasz pan kafelkarz mówi, że te płyty trzeba zaimpregnować (kładzie się trzy warstwy). Układamy je bez fug i na koniec woskujemy, żeby zabezpieczyć kamień przed łuszczeniem i wypełnić nim szczeliny między płytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 13.05.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 (edytowane) Dziewczyny kochane, szukam stylowych drobiazgów do łazienek i kuchni. Znacie jakieś ciekawe sklepy internetowe? pleeeeease Edytowane 13 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Aguś, muszę sprostować to co wcześniej pisałam. Nasz pan kafelkarz mówi, że te płyty trzeba zaimpregnować (kładzie się trzy warstwy). Układamy je bez fug i na koniec woskujemy, żeby zabezpieczyć kamień przed łuszczeniem i wypełnić nim szczeliny między płytami. A jednak... Właśnie się dziwiłam, że bez impregnacji i nawet pomyślałam, że fajnie bo to zawsze mniejszy kłopot;) Impregnat jednak stanowi niezbędną ochronę. Dziewczyny kochane, szukam stylowych drobiazgów do łazienek i kuchni. Znacie jakieś ciekawe sklepy internetowe? pleeeeease Aguś, ale czego konkretnie szukasz? Czy chodzi Ci np. o akcesoria łazienkowe, pojemniki kuchenne? Sprecyzuj to coś wymyślimy:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 13.05.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 (edytowane) Aguś, ale czego konkretnie szukasz? Czy chodzi Ci np. o akcesoria łazienkowe, pojemniki kuchenne? Sprecyzuj to coś wymyślimy:D:yes: Chodzi mi np. o haczyki/wieszaczki na ręczniki, kubeczki na szczoteczki, pojemnik na mydło - to do łazienki off course A do kuchni pojemniki na herbtę, ciasteczka itp. Edytowane 13 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Aguś podaję Ci tak na szybko kilka sklepów- jedne są tańsze inne nie.... Łatwiej z akcesoriami do kuchni chyba. Te do łazienki nie wiem w jakim stylu i kolorze metalu. kuchnia Tu jest strrrasznie dużo fajnych rzeczy;) http://www.polskaporcelana.pl/produkty/21/pojemniki_kuchenne_strona1.html https://www.pomocnicykuchenni.pl/index.php?d=20&kod=06021&sort_a=nazwa http://www.aledobre.pl/9,Akcesoria_kuchenne/2-360,Pojemniki_ceramiczne/ łazienka http://www.domoweakcesoria.pl/5-lazienka http://www.rossi.pl/dodatki_do_lazienki_akcesoria_lazienkowe.rossi http://www.twojabateria.pl/dodatki-laziekowe http://www.twojabateria.pl/lazienka-retro/dodatki-laziekowe-retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.05.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Dzięki Aga, popatrzę sobie W pierwszej kolejności szukam akcesoriów łazienkowych, szczególnie dla dzieci. Troszkę w stylu retro, może trochę sielskim i najlepiej- jak mówi mój synuś-'morskim'. Szukam i szukam, jak coś znajdę to chociaż pokażę o co mniej więcej chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Bardzo proszę Chętnie zobaczę Twoją wizję... A troszkę akcesoriów dziecięcych również w stylu morskim znajdziesz tu:) http://www.swiat-domu.pl/index.php?kat=92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 15.05.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Aguś, dziękuję ci serdecznie Bardzo podobają mi się komplety łazienkowe z ostatniego sklepu W temacie Magdy ZZZ znalazłam adres do sklepu http://www.bellemaison.pl/Home.html Dużo tam ślicznych drobiazgów w rustykalnym francuskim stylu. Niektóre wpadły mi w oko. Do kuchni: I jeszcze te lniane zasłony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 15.05.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 A wy macie swoje ulubione sklepy z rzezczami w podobnym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.05.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Podobne rzeczy są jeszcze we Fresh Home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 15.05.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dzięki za kolejną 'ściągawkę' Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 15.05.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 (edytowane) Mam kilka nowych rzeczy do nowego domu. Prezenty od mojej kochanej siostrzyczki. Pościel dla chłopców i przecudna narzuta- wzór szyty ręcznie. Mój wczorajszy zakup, mała rzecz, a cieszy Edytowane 15 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.05.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 po namiary na tą narzute pwoinna się Maszenka od razu zgłosić - piękna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 15.05.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 po namiary na tą narzute pwoinna się Maszenka od razu zgłosić - piękna:yes: Narzuta i pościel z Zara Home Uwielbiam tę markę. Niestety u nas ich sklepów mało Ja kupuję, gdy jadę z wizytą do Hiszpanii. A takich firan, jak szyje Zara nigdzie nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.05.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Zachwyciły mnie Twoje inspiracje, ja planowałam w podobnym stylu sypialnię, ale nie wiem jak to wyjdzie w starciu z totalnie praktycznym mężem, który mówi taki żyrandol się kurzy, jak go będziesz myć, to musi być zamykane a to takie ehhhhh. Ja mam bzika na punkcie żyrandoli, a ten nad stołem mnie powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 16.05.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Zachwyciły mnie Twoje inspiracje, ja planowałam w podobnym stylu sypialnię, ale nie wiem jak to wyjdzie w starciu z totalnie praktycznym mężem, który mówi taki żyrandol się kurzy, jak go będziesz myć, to musi być zamykane a to takie ehhhhh. Ja mam bzika na punkcie żyrandoli, a ten nad stołem mnie powala Witam diana_teresa i dziękuję Fajnie,że wpadłaś Urządzacie się, opowiesz coś więcej? No cóż 'życie to sztuka kompromisów', wszystkie o tym wiemy - mam nadzieję,że w tym przypadku twój mąż da się skusić i będziesz miała swój wymarzony żyrandol Mi też bardzo podoba się ten żyrandol z inspiracji. A do swojej jadalni i salonu kupiłam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts