aga_domatorka 17.05.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Agawi dobrze prawi (a ja nie czuję, że rymuje). Kolor naprawdę super. Ja mam Duluxa na ścianach, nie wiem, jak się panom malowało, ale efekt wyszedł cudny. Oczywiście zdjęcia nie są w stanie tego oddać. Jak dla mnie ten kolor plus właśnie piękne drewno i jesteśmy w domu! A lampy naprawdę ładne, zwłaszcza te z dzyndzelkami. A o narzutach z Zara Home nie wspomnę, bo umrę z zazdrości. Dzięki Maszenko Twóje kolorki tez mi się bardzo podobają. Tylko trudno mi namierzyć jaki to kolor w twoim living room? Wybierałaś z gotowych farb, czy z mieszalnika? No racja, zdjęcia nie oddają kolorów, niestety A narzutę jeszcze sobie kupisz Najwyżej troszkę później:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Agawi dobrze prawi (a ja nie czuję, że rymuje)l :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Aguś, moje zdanie jest takie- jeżeli i tak planujesz zamienić łóżko na pikowane- atłasowe, to raczej skup się na tym jaki docelowy kolor innych mebli chciałabyś mieć w sypialni;) Łóżko możesz przemalować, ale ja bym chyba zostawiła. Jak wspomniałaś położysz poduchy, dojdą pewnie jakieś zasłonki i będzie git:wiggle: Do brązowego łóżka pasują te mebelki, które Ci się podobały- biało-brązowe lub całe białe. Reszta mebli nie musi być przecież w kolorze łóżka. Toaletka superrr- też mam w planach podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.05.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Aga pamiętaj, że z mieszalnika nie masz gwrancji koloru i w razie czego nie można oddać farby. My tak wtopiliśmy (tzn. potem wyszło ok bo dodaliśmy pigment) ale stres był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 18.05.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Aguś, moje zdanie jest takie- jeżeli i tak planujesz zamienić łóżko na pikowane- atłasowe, to raczej skup się na tym jaki docelowy kolor innych mebli chciałabyś mieć w sypialni;) Łóżko możesz przemalować, ale ja bym chyba zostawiła. Jak wspomniałaś położysz poduchy, dojdą pewnie jakieś zasłonki i będzie git:wiggle: Do brązowego łóżka pasują te mebelki, które Ci się podobały- biało-brązowe lub całe białe. Reszta mebli nie musi być przecież w kolorze łóżka. Toaletka superrr- też mam w planach podobną Może faktycznie nie ma sensu cudować z tym łóżkiem. Nowego raczej szybko nie będzie. Najpierw potrzebujemy komplet sof do salonu i nowy stół do jadalni. Potem pomyślimy o kanapie do pokoju tv...A ja jakoś tak chciałam coś zmienić, bo mi to łoże trochę zbrzydło. Wiesz, żeby w nowym domku, po nowemu było Namyśle się jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 18.05.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Aga pamiętaj, że z mieszalnika nie masz gwrancji koloru i w razie czego nie można oddać farby. My tak wtopiliśmy (tzn. potem wyszło ok bo dodaliśmy pigment) ale stres był DziekiYokasta Wiem, że tak jest Można się nawet zdziwić, jak się dokupuje farbę, bo im mniejsza puszka, tym mniejsza gwarancja koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.05.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Dokładnie, a my się zaopatrzyliśmy w 20 litrów farby, która miała inny odcień niż zamawiany i i tak musieliśmy przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 18.05.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Dokładnie, a my się zaopatrzyliśmy w 20 litrów farby, która miała inny odcień niż zamawiany i i tak musieliśmy przerabiać Ale na szczęście "nie ma tego złego...";) My większość farb gotowych kupiliśmy. Całkiem mi podpasowały. Ale ja wybierałam z gamy beży, których jest dużo. Z szarości jest dużo gorzej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.05.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Może faktycznie nie ma sensu cudować z tym łóżkiem. Nowego raczej szybko nie będzie. Najpierw potrzebujemy komplet sof do salonu i nowy stół do jadalni. Potem pomyślimy o kanapie do pokoju tv...A ja jakoś tak chciałam coś zmienić, bo mi to łoże trochę zbrzydło. Wiesz, żeby w nowym domku, po nowemu było Namyśle się jeszcze... Jak znajdziesz czas i chęci, to możesz przemalować to swoje łóżeczko, Aguś W każdym razie nie grozi Ci spanie na materacu, tak jak jest w naszym przypadku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.05.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Jak znajdziesz czas i chęci, to możesz przemalować to swoje łóżeczko, Aguś W każdym razie nie grozi Ci spanie na materacu, tak jak jest w naszym przypadku:lol2: Jestem pewnaAguś, że jak juz skończysz swoją sypialnię będzie przepieknie! A na łóżku, jak mi starczy sił to się wyładuję, a co?! Moja połówka jedzie w delegację, więc wykorzystam ten czas, co by go z łóżka nie wyrzucać Jak wróci będzie po robocie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.05.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Baby kochane, potrzebuję waszej pomocy w podjęciu decyzji: Wybraliśmy sobie taki oto komineczek Pytanie jest takie: Które z tych dwóch wykończeń (chrom, czy złoto) bardziej się wam podoba? Edytowane 19 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 chrom:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.05.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 zdecydowanie chrom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.05.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 tylko chrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 19.05.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 zdecydowanie chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.05.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoosia 19.05.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Popieram chrom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.05.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Chrom super jest, złoto jakieś takie mdłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.05.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Dziewczyny kochane bardzo dziękuję za tyyyle głosów. To jest dopiero 'babska solidarność' I oczywiście spieszę wam donieść, że: kominek zamówiony kolor jaśmin, wykończenie chrom mat skibusia, Zoosia, diana_teresa gorąco was witam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.05.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Jestem pewnaAguś, że jak juz skończysz swoją sypialnię będzie przepieknie! A na łóżku, jak mi starczy sił to się wyładuję, a co?! Moja połówka jedzie w delegację, więc wykorzystam ten czas, co by go z łóżka nie wyrzucać Jak wróci będzie po robocie:rotfl: Ja też jestem spokojna o Twoją sypialnię, Aguś:lol2: No to wyżywaj się do woli na biednym łóżeczku i nie zapomnij pokazać nam efekt swojej pracy;) Spóźniłam się na głosowanie nad pięknym kominkiem, generalnie wolę wykończenia w starym złocie, ale w tym wypadku też jestem za chromem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts