aga_domatorka 19.05.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Ja też jestem spokojna o Twoją sypialnię, Aguś:lol2: No to wyżywaj się do woli na biednym łóżeczku i nie zapomnij pokazać nam efekt swojej pracy;) Spóźniłam się na głosowanie nad pięknym kominkiem, generalnie wolę wykończenia w starym złocie, ale w tym wypadku też jestem za chromem:) Pani w sklepie przekonywała mnie,że ten ciepły kolor ceramiki to tylko ze złotem...Mógłby być połysk lub mat. Gdyby to był złoty patynowany to inna historia, ale nawet ten mat byłby taki "żółty". W sumie łączę u siebie bęże z chromem, patynowanym srebrem, czernią, więc to by nie zagrało Mam nadzieję, jak już się wyżyję, że to się da to pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 22.05.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 (edytowane) Zdaje się, że forum nam padło A ja chciałam napisać MadziZZZ że świetne fotele sobie upatrzyła. Nietuzinkowe i oryginalne, że świetnie wpiszą się w styl eklektyczny. Miałam też przepis na truskawkowe tiramisu dla Agawi...eh, spróbuję jutro. Dobrej nocki Edytowane 23 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.05.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 (edytowane) jejku aga, tylko do ciebie udało mi się wejść. Cieszę się, że to nie tylko mi padło, bo już myślałam, że dostałam bana od joliski Ale widzę, ze to ogólny problem na FM. No to czekamy na lepsze dni:popcorn:... Dziękuję za opinię o fotelach. To bardzo ważny głos, bo już zaczynałam w nie wątpić, a jednak bardzo chcę je jutro kupić Buziaki:hug: Edytowane 23 Maja 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Miałam też przepis na truskawkowe tiramisu dla Agawi...eh, spróbuję jutro. Widziałam i baaaardzo dziękuję http://forum.barcis.pl/images/smilies/kwiatek.gif A co tam słychać u Ciebie, Aguś? Jak wykończeniówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 24.05.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Widziałam i baaaardzo dziękuję http://forum.barcis.pl/images/smilies/kwiatek.gif A co tam słychać u Ciebie, Aguś? Jak wykończeniówka? Bardzo proszę Wykończeniówka idzie dobrze i zgodnie z planem, prawie Na razie bez spektakularnych efektów. Ale strych ocieplony i ma podłogę, będzie tam świetny schowek Ściany wygładzone, elektryka poprawiona, schody wypoziomowane( mamy betonowe, ale stopnie były zaciapane). Taras wylany. Teraz dopiero zacznie się robić ciekawie Edytowane 24 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Teraz dopiero zacznie się robić ciekawie Teraz to prawdziwa jazda będzie:lol2: Żartuję- teraz to najfajniejsza i najprzyjemniejsza część I chyba też najbardziej kosztowana niestety:bash: Będą jakieś foty, Aga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 27.05.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) Teraz to prawdziwa jazda będzie:lol2: Żartuję- teraz to najfajniejsza i najprzyjemniejsza część I chyba też najbardziej kosztowana niestety:bash: Będą jakieś foty, Aga? Rzeczywiście najprzyjemniejsza Wkońcu można zobaczyć efekty swojej pracy nad stylem. Mam nadzieję,że się nie rozczaruję Im więcej czasu mija tym więcej wątpliwości, że może trzeba było inaczej wybrać Ja jakos sobie to wszystko układam w całość, ale moja połówka, wogóle:no: W sumie wszystko już kupione/zamówione. Więc tak: na piętrze wszędzie będzie wykładzina- ma być mieciutko, komfortowo i cicho. Dodamy więc podkład z pianomatu i będzie mega komfort Wszędzie będą beże. W sypialni bardzo jasna "włochata" w holu z krutszym włosem. A u dzieci typu boucle, ma być trochę marynistycznie Aguś :hug:foty będą, jak już będzie co pokazać, na razie jeszcze są tynki i betony. Ale juz niedługo... Edytowane 27 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 27.05.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 I ja też się nie mogę zdjęć doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 27.05.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 I ja też się nie mogę zdjęć doczekać Dzięki Dona będą, będą jeszcze troszkę A co u ciebie, jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.05.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Więc tak: na piętrze wszędzie będzie wykładzina- ma być mieciutko, komfortowo i cicho. Dodamy więc podkład z pianomatu i będzie mega komfort Wszędzie będą beże. W sypialni bardzo jasna "włochata" w holu z krutszym włosem. A u dzieci typu boucle, ma być trochę marynistycznie piątka:D - u mnie też wykładziny w sypialniach będą królować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 27.05.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Chciałabym jakąś wizualkę pokazać, ale nie mam czasu tego wszystkiego poskładać w kolaż. I tak FM pożera mi dużo czasu... Może spróbuję tak, jak już pokoje będą pomalowane powklejam meble i dodatki... A na razie pokażę łazienkę dzieci. Jeszcze to surowo wygląda i nie wszędzie są fugi, ale wierzę w waszą wyobraźnię W sumie ma nowoczesny styl, tylko biała płytka z "dziurkami" łączy ją z resztą domu Po prawej stronie, przed wanną będzie jeszcze wstawiona kabina, a po lewej duża umywalka z szafką i oczywiście lustro teraz trzeba 'udomowić' i dołożyć dzecięce akcenty, które kiedyś zmienimy na bardziej dorosłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 27.05.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Co myślicie, jak wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.05.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Super wyszło!!! Bardzo mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.05.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Podoba mi się podłoga i to, że jest jaśniutko w środku. Lubię kiedy do łazienki wpada dużo światła . Kolorystycznie nie moja bajka ale wydaje mi się, że masz dość fajny układ w środku łazienki To co mi się nie podoba to narożnik wanny - co jest w tym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 27.05.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Super wyszło!!! Bardzo mi się podoba:yes: Dzięki Madziu twoje zdanie jest dla mnie bardzo cenne Podoba mi się podłoga i to, że jest jaśniutko w środku. Lubię kiedy do łazienki wpada dużo światła . Mi też bardzo na tym zależało, bo łazienka jest mała i jeszcze skos...ale się udało Kolorystycznie nie moja bajka ale wydaje mi się, że masz dość fajny układ w środku łazienki To co mi się nie podoba to narożnik wanny - co jest w tym miejscu? W tym miejscu jest chromowana listwa.Ze względu na to,że płytki są twarde i szkliwione, trudno je było szlifować i szkliwo na brzegach odpryskiwalo(podobno;)) kafelkarz doradził nam listwę. W tej łazience mnie to nie razi, bo dodatki chromu będą przy kabinie i bateriach. Trudno mi tak naprawdę ocenić, czy nas naciągnął, bo mu się zwyczajnie nie chciało szlifować i miał łatwiejszą robotę...czy rzeczywiście było jak mówił. W sumie przyklada się do roboty i nie mogę narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Aguś śliczne początki. Łazienka dzieciaczków fajnie się zapowiada, jasna i z pomysłem. Dodatki będą granatowo-niebieskie? Dzieciowa wykładzina również bardzo oryginalna:) My się nie zdecydowaliśmy na wygładzinę na piętrze w sypialniach, chociaż pierwotnie był taki zamysł. Na pewno z wykładziną jest przytulniej, ale trochę się napatrzyłam na te domy w wykładzinach jak byłam w Anglii- tam kładą ją nawet w łazience:jawdrop: U nas ze względu na podłogówkę mogłaby być tylko na specjalnym podkładzie i raczej cienka, także sama widzisz, że odpada. Puchatej bardzo Ci zazdraszczam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 27.05.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Podoba mi się ta łazienka dla chłopców bardzo fajnie wyszła:yes:Taka łazieneczka za parę lat na pewno nie okaże się zbyt dziecina po prostu:) A ze zdrówkiem coraz lepiej:D i niebawem do pracy wracać czas:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.05.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Tak myślałam, że listwa. Nie znoszę tego w łazienkach - szczególnie tych plastikowych. Jak aluminiowa to spoko, zwłaszcza że dojdą jeszcze takie elementy. Jasniuutko jest i to jest super! Kafle szlifuje się tam gdzie nie ma szkliwa - po "wewnętrznej stronie" pod odpowiednim kątem da się to zrobić w zasadzie w każdych jednych, ale lepiej że zrobił tak jak umiał niż miałby Wam coś zepsuć i narażać na dodatkowe koszty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 27.05.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) Aguś dzięki, bardzo się cieszę, że ci się podoba Bardzo mi zależało na tym, żeby nie była za poważna. Wkońcu to chłopaki i psoty-chociaż kochane;) Więc miała być nieco zwariowana. Myślałam o marynistycznych dodatkach w granacie i bieli, może odrobinkę czerwieni. Ale nie jestem pewna, czy granat tam pasuje, jak myślisz? Rozumiem cię jeśli chodzi o wykładziny. Moi rodzice też to przerabiali. Tyle, że u nich podłogowe jest tylko na dole. Ale za to po sezonie grzewczym, można sobie jakiś puchaty dywan położyć Ja mam teraz u siebie deskę barlinecką i nie mogę znieść hałasu Marzę o cichutkiej miłej podłodze w sypialniach. Kocham też drewno i kamień i to będę miała na dole. Z wyjątkiem pokoju tv, tam też wykładzina Edytowane 27 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 27.05.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Dona cieszę sie, że już lepiej Do pracy trzeba wrócić, ale niedługo dzieciaki mają wakacje, to pewnie jakiś urlopik się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts