Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Home in my own way

Recommended Posts

A tak wygląda łazienka. Brakuje jeszcze kilku szczegółów. Pod skosem nie skończone są jeszcze płytki.

Widać mejsce na lustro i kinkiety (będą zamocowane na tafli lustra) Tam też oczywiście ma stanąć konsola.

Czekam na wasze wrażenia :) Będzie grało z taka konsolką?

IMAG0290.jpg

IMAG0289.jpg

IMAG0291.jpg

Po lewej stronie miejsce na kibelek, a obok po prawej bidet.

IMAG0292.jpg

Na tej ścianie po lewej stronie jest miajsce na prysznic, a po prawej na grzejnik.

IMAG0293.jpg

Edytowane przez aga_domatorka

• Odpowiedzi 567
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aguś to jest strzeł w dziesiątkę! :lol2: Jesteś nieoceniona! :hug: :D :lol2: Ja uwielbiam meble w stylu kolonialnym :yes: Pisałam o tym kiedyś u Dony, pamiętasz?

Pamiętam!!!:D:D Cieszę się, że Ci pomogłam:hug:

Głosuję za konsolką nr 2 i właśnie w brązie- będzie baaaardzo pasowała:yes:

Śliczne masz te płytki łazienkowe i w dodatku w moim ulubionym zestawie kolorystycznym:D:D

Do tych płytek bardzo ładnych zresztą też najbardziej pasuje mi ta druga konsolka i tak jak agawi jestem za brązem oczywiście:yes::D

Dzięki Dona, bardzo miło mi, że ci się podoba :D

A ja właśnie o konsoli chciałam wam powiedzieć.

Będzie:rotfl: taka jak ta druga. Kolorek bardzo podobny do tego ze zdjęcia:wave:

Dostałam już wycenę. Cena mała nie jest. Jak dla mnie da się przełknąć.Jeszcze negocjuję, może coś się da od tej ceny uszczknąć.

A tak wogóle to jestem już trochę zmęczona, tym wykanczaniem. Muszę chyba na chwilę od tego odpocząć.

Dzięki Dona, bardzo miło mi, że ci się podoba :D

A ja właśnie o konsoli chciałam wam powiedzieć.

Będzie:rotfl: taka jak ta druga. Kolorek bardzo podobny do tego ze zdjęcia:wave:

Dostałam już wycenę. Cena mała nie jest. Jak dla mnie da się przełknąć.Jeszcze negocjuję, może coś się da od tej ceny wszcząć.

A tak wogóle to jestem już trochę zmęczona, tym wykanczaniem. Muszę chyba na chwilę od tego odpocząć.

ja też...

ja też dziś konsolę pod umywalkę zamawiałam;)

ja też jestem zmęczona:(

ja też muszę odpocząć:D

Jak to miło, że się nawzajem rozumiemy :hug:

Na cześć zamówionych konsoli: hip hip hura :wave:

Aguś dziękuję za ciepłe słówka:hug: Czasem to już sama nie wiem jak jest :bash:

Przeglądam stronki z wnętrzami w stylu kolonialnym, żeby się zainspirować. Będę go trochę łamać dodatkami w stylu glamour. Ale na szczęśie styl kolonialny świetnie się do tego nadaje. Byle być konsekwentnym w dobieraniu dodatków, chyba :p

W razie czego będę was pytać... ;)

Gdybyście miały jakieś ciekawe stronki, podeślijcie mi proszę:D:rolleyes:

Nie wiem jak was, ale mnie gotowanie- i oczywiście jedzenie ;)- bardzo relaksuje.

Dlatego na poprawę humorków i dla wytęsknionego odpoczynku zapraszam na ciacho ;)

DSC06794.JPG

PLACEK Z TRUSKAWKAMI

Składniki:

• 4 jajka
  • 1 szklanka cukru
  • 1 op. cukru waniliowego
  • 2 szklanki mąki
  • 2 tyżeczki proszku do pieczenia
  • 1 kostka stopionego masła (względnie margaryny do pieczenia)
  • 1 kg truskawek

Jajka dobrze zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Wymieszać z mąką przesianą z proszkiem do pieczenia, następnie masłem. Przełożyć do formy (moja ma 25x35 cm) wysmarowanej masłem i posypanej mąką. Wyrównac powierzchnię i poukładać truskawki, lekko wciskając w ciasto.

Piec 45 min( lub do 'suchego patyczka') w temperaturze 180'C.

SMACZNEGO :)

Dla mnie ten przepis jest wyjątkowy, bardzo. To ciasto piekła moja babcia. Dla mnie jest jedną z rzeczy, która już zawsze będzie przywodzić wspomnienie o jednej z najwspanialszych osób, jakie dane mi było znać...i kochać.

Aguś, ciacho superrr aperyczne:D Zgapiam przepis i dziękuję.:hug: Rozumiem Twój sentyment, że to babcine... Ja jeszcze mam babcię i u nikogo innego na świecie nie jadłam lepszej szarlotki:yes::D

Też lubię gotować i eksperymentować. Szczególnie kuchnia włoska to mój konik;)

A jakich stronek potrzebujesz? Czego szukać?

Aga :D, szukam stronek z wnętrzami w stylu kolonialnym.

Szukałam w Google, ale to nie takie proste, jak by się zdawało :)

Edit: mam taką ciekawą stronkę, kiedyś podała ją KashaG, przy okazji jakiejś podpowiedzi MadziZZZ, choć to nie do końca to czego szukam :(

Takie pyszności pokazujesz..... aż mi ślinka pociekła.... z głodu oczywiście....;) ( jeszcze 1 godz. w pracy ;) ), przepis też odpiszę jeśli pozwolisz....:hug:

Pewnie,że tak :hug:

Miło mi, że wpadłaś. Żałuję tylko, że to ciacho wirualne tu u mnie jest i że musicie sobie same upiec,żeby wiedzieć jak dobrze smakuje ;)

Aga :D, szukam stronek z wnętrzami w stylu kolonialnym.

Szukałam w Google, ale to nie takie proste, jak by się zdawało :)

Edit: mam taką ciekawą stronkę, kiedyś podała ją KashaG, przy okazji jakiejś podpowiedzi MadziZZZ, choć to nie do końca to czego szukam :(

Będą miała na uwadze:D Jak coś znajdę fajnego w stylu kolonialnym to Ci podrzucę, Aguś:yes: