aga_domatorka 30.05.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 (edytowane) A tak wygląda łazienka. Brakuje jeszcze kilku szczegółów. Pod skosem nie skończone są jeszcze płytki. Widać mejsce na lustro i kinkiety (będą zamocowane na tafli lustra) Tam też oczywiście ma stanąć konsola. Czekam na wasze wrażenia Będzie grało z taka konsolką? Po lewej stronie miejsce na kibelek, a obok po prawej bidet. Na tej ścianie po lewej stronie jest miajsce na prysznic, a po prawej na grzejnik. Edytowane 30 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Aguś to jest strzeł w dziesiątkę! Jesteś nieoceniona! Ja uwielbiam meble w stylu kolonialnym Pisałam o tym kiedyś u Dony, pamiętasz? Pamiętam!!!:D Cieszę się, że Ci pomogłam:hug: Głosuję za konsolką nr 2 i właśnie w brązie- będzie baaaardzo pasowała:yes: Śliczne masz te płytki łazienkowe i w dodatku w moim ulubionym zestawie kolorystycznym:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 30.05.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dzieki Aguś Obawiam się tylko,że tą drugą konsolkę to juz tylko na zamówienie i może nie być lekko A czasu mam co raz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Obawiam się tylko,że tą drugą konsolkę to juz tylko na zamówienie i może nie być lekko A czasu mam co raz mniej Ale warto, będzie pięęęęęknie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 30.05.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ale warto, będzie pięęęęęknie :rolleyes: Wysłałam do wyceny projekt tej konsoli (do studia kuchnii) Zobaczymy na ile go wycenią. Jest prosty, więc może da się przełknąć, oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Wysłałam do wyceny projekt tej konsoli (do studia kuchnii) Zobaczymy na ile go wycenią. Jest prosty, więc może da się przełknąć, oby! Trzymam kciuki, Aguś Daj znać, jak się dowiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 30.05.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Trzymam kciuki, Aguś Daj znać, jak się dowiesz;) Pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 31.05.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Do tych płytek bardzo ładnych zresztą też najbardziej pasuje mi ta druga konsolka i tak jak agawi jestem za brązem oczywiście:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 31.05.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 (edytowane) Do tych płytek bardzo ładnych zresztą też najbardziej pasuje mi ta druga konsolka i tak jak agawi jestem za brązem oczywiście:yes: Dzięki Dona, bardzo miło mi, że ci się podoba A ja właśnie o konsoli chciałam wam powiedzieć. Będzie:rotfl: taka jak ta druga. Kolorek bardzo podobny do tego ze zdjęcia:wave: Dostałam już wycenę. Cena mała nie jest. Jak dla mnie da się przełknąć.Jeszcze negocjuję, może coś się da od tej ceny uszczknąć. A tak wogóle to jestem już trochę zmęczona, tym wykanczaniem. Muszę chyba na chwilę od tego odpocząć. Edytowane 31 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.05.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dzięki Dona, bardzo miło mi, że ci się podoba A ja właśnie o konsoli chciałam wam powiedzieć. Będzie:rotfl: taka jak ta druga. Kolorek bardzo podobny do tego ze zdjęcia:wave: Dostałam już wycenę. Cena mała nie jest. Jak dla mnie da się przełknąć.Jeszcze negocjuję, może coś się da od tej ceny wszcząć. A tak wogóle to jestem już trochę zmęczona, tym wykanczaniem. Muszę chyba na chwilę od tego odpocząć. ja też... ja też dziś konsolę pod umywalkę zamawiałam;) ja też jestem zmęczona:( ja też muszę odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Hurrraaa:wave: na cześć zamówionej konsolki:D Czekam z taką samą niecierpliwością jak ty Aguś Ja już wiem, że będzie pięęęęęknieeeee:wiggle: Odpocznij sobie troszeczkę, a wróci Ci chęć na wykańczanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 31.05.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 (edytowane) Jak to miło, że się nawzajem rozumiemy Na cześć zamówionych konsoli: hip hip hura Aguś dziękuję za ciepłe słówka:hug: Czasem to już sama nie wiem jak jest Przeglądam stronki z wnętrzami w stylu kolonialnym, żeby się zainspirować. Będę go trochę łamać dodatkami w stylu glamour. Ale na szczęśie styl kolonialny świetnie się do tego nadaje. Byle być konsekwentnym w dobieraniu dodatków, chyba W razie czego będę was pytać... Gdybyście miały jakieś ciekawe stronki, podeślijcie mi proszę:rolleyes: Edytowane 31 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 31.05.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Nie wiem jak was, ale mnie gotowanie- i oczywiście jedzenie - bardzo relaksuje. Dlatego na poprawę humorków i dla wytęsknionego odpoczynku zapraszam na ciacho PLACEK Z TRUSKAWKAMI Składniki: 4 jajka 1 szklanka cukru 1 op. cukru waniliowego 2 szklanki mąki 2 tyżeczki proszku do pieczenia 1 kostka stopionego masła (względnie margaryny do pieczenia) 1 kg truskawek Jajka dobrze zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Wymieszać z mąką przesianą z proszkiem do pieczenia, następnie masłem. Przełożyć do formy (moja ma 25x35 cm) wysmarowanej masłem i posypanej mąką. Wyrównac powierzchnię i poukładać truskawki, lekko wciskając w ciasto. Piec 45 min( lub do 'suchego patyczka') w temperaturze 180'C. SMACZNEGO Dla mnie ten przepis jest wyjątkowy, bardzo. To ciasto piekła moja babcia. Dla mnie jest jedną z rzeczy, która już zawsze będzie przywodzić wspomnienie o jednej z najwspanialszych osób, jakie dane mi było znać...i kochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Aguś, ciacho superrr aperyczne:D Zgapiam przepis i dziękuję. Rozumiem Twój sentyment, że to babcine... Ja jeszcze mam babcię i u nikogo innego na świecie nie jadłam lepszej szarlotki:yes: Też lubię gotować i eksperymentować. Szczególnie kuchnia włoska to mój konik;) A jakich stronek potrzebujesz? Czego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 01.06.2011 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Aga , szukam stronek z wnętrzami w stylu kolonialnym. Szukałam w Google, ale to nie takie proste, jak by się zdawało Edit: mam taką ciekawą stronkę, kiedyś podała ją KashaG, przy okazji jakiejś podpowiedzi MadziZZZ, choć to nie do końca to czego szukam Edytowane 1 Czerwca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.06.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Takie pyszności pokazujesz..... aż mi ślinka pociekła.... z głodu oczywiście.... ( jeszcze 1 godz. w pracy ), przepis też odpiszę jeśli pozwolisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 01.06.2011 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Takie pyszności pokazujesz..... aż mi ślinka pociekła.... z głodu oczywiście.... ( jeszcze 1 godz. w pracy ), przepis też odpiszę jeśli pozwolisz.... Pewnie,że tak Miło mi, że wpadłaś. Żałuję tylko, że to ciacho wirualne tu u mnie jest i że musicie sobie same upiec,żeby wiedzieć jak dobrze smakuje Edytowane 1 Czerwca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Aga , szukam stronek z wnętrzami w stylu kolonialnym. Szukałam w Google, ale to nie takie proste, jak by się zdawało Edit: mam taką ciekawą stronkę, kiedyś podała ją KashaG, przy okazji jakiejś podpowiedzi MadziZZZ, choć to nie do końca to czego szukam Będą miała na uwadze:D Jak coś znajdę fajnego w stylu kolonialnym to Ci podrzucę, Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 01.06.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dziękuję Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.06.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 ale se słodzicie agusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts