agawi74 01.06.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 ale se słodzicie agusie Zazdrośnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.06.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Zazdrośnica a jak;) no chciałoby się aguś mieć na imię, oj chciałoby się dołączyć do tego kółka wzajemnej adoracji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 a jak;) no chciałoby się aguś mieć na imię, oj chciałoby się dołączyć do tego kółka wzajemnej adoracji;) Jesteś przyjęta, Madziuś:D Aga, podrzucam jakieś linki, może wyszperasz coś dla siebie... http://www.colonialinteriors.net/ http://www.oldhouseonline.com/colonial-revival-interior-design/ http://www.weranda.pl/aranzacje/salon/6034-meble-kolonialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.06.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Jesteś przyjęta, Madziuś:D cha, dziękuję Edytowane 2 Czerwca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 02.06.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Aga, dziekuję za stronki , fajne! Pare fajnych pomtsłów można podpatrzeć Madziu, pewnie że przyjmujemy cię do kółka wzajemnej adoracji;) Im nas więcej tym lepiej! classic, witam cieplutko i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Aga, dziekuję za stronki , fajne! Pare fajnych pomtsłów można podpatrzeć Nie ma za co:hug: Pewnie to jeszcze nie to, o co Ci chodzi, ale z każdej ociupinkę możesz wziąć dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 I ja się dorzucę ze stroną mebli kolonialnych i indyjskich.....kupiłam tam 3 kinkiety ( niestety nie ma ich na stanie..., a chciałam pokazać ) http://www.orange-tree.pl/....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.06.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Placek pysznie wygląda, a jeśli przepis babciny to pewnie jest równie smaczny! Wypróbuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 03.06.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Dzięki dziewczyny, każda stronka się przyda. Zawsze może chociaż jakiś malutki element zainspirować. Z tych wszystkich stronek Farma Kolonialna ma zdecydowanie najciekawszą galerię i najbardziej zbliżona do moich wyobrażeń o moim domu Pokażę później na jakie meble już choruję Yokasta smacznego To jest ciasto pewniak,musi się udać No i dajcie znać jak wam smakowało. A jeśli macie życzenie to truskawki z powodzeniem można zastapić dowolnymi owocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 03.06.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Dziewczyny mam jeszcze pytanko, czy macie jakieś doświadczenia z tapetami?U mnie wyszły mikroszparki na łączeniach. Ale przy ciemnym tle to niestety z bliska widać, a przy jasnej na łączeniach tapeta jest lekko ciemniejsza, jakby przybrudzona. To tez nie jakoś mocno, ale jednak. Ja mam obawę,że facet mi to spartolił. On oczywiście twierdzi, że "inaczej sie nie da..." Edytowane 4 Czerwca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.06.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Przy jasnej pewnie jest tak, bo jest robiona na zakładkę może? Wtedy na łączeniu ciemniejszy pasek się robi. Z ciemnymi nie miałam niestety do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 03.06.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Przy jasnej pewnie jest tak, bo jest robiona na zakładkę może? Wtedy na łączeniu ciemniejszy pasek się robi. Z ciemnymi nie miałam niestety do czynienia Nie na zakładkę nie jest. Parę razy już widziałam w różnych domach,że wyszło jak u mnie. Ale zdaje mi się, że to jakiś błąd w sztuce:confused: Edytowane 3 Czerwca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.06.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 ej no, masz tapety i się jeszcze nie pochwaliłaś dawaj zdjęcia, i to już ja doświadczenia z tapetami nie mam (jeszcze;)), ale wiem, że się wścieknę jak jakieś szparki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.06.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 No na zakładkę zalezy jaka tapeta czasami żeby dopasować wzór a tapeta nie jest mięsista to można tak zrobić. W takim razie nie wiem skąd takie rzeczy u Ciebie, może pokażesz nam zdjęcia to coś wymyślimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 03.06.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Tapeta w pokoju tv na podłodze będzie wykładzina w kolorze greige. i w sypialni tu damy bardzo jasno beżową wykładzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 03.06.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) ej no, masz tapety i się jeszcze nie pochwaliłaś dawaj zdjęcia, i to już ja doświadczenia z tapetami nie mam (jeszcze;)), ale wiem, że się wścieknę jak jakieś szparki będą Foty już są, można komentować A co do szparek, to ja myślę,że oni ją troszkę naciąglęli jak była wilgotna, a jak wyschła to się z powrotem do swoich rozmiarów skurczyła. Szparki są mikro, ale przy ciemnej tapecie to jednak z bliska (ok. 20 cm) widać. Edytowane 4 Czerwca 2011 przez joliska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.06.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Ja tam nic nie widzę świetnie wyglądają. Wasza sypialnia przypomina mi kształtem naszą gościnną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 04.06.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Ja tam nic nie widzę świetnie wyglądają. Wasza sypialnia przypomina mi kształtem naszą gościnną Gdybyś zobaczyła, to by znaczyło, że jest bardzo źle . Z daleka nie widać, tylko jak się z bliska przyjrzy. gdyby nie to,że to ciemna tapeta to pewnie byłoby bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.06.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Aguś- najpierw info-zrobiłam cisto z Twojego babcinego przepisu i wyszło pyszne:D Szybka fotka jest u mnie, zrobiona zaraz po wyjęciu z pieca:yes: A teraz Twoje tapety-obie piękne:yes: szczególnie ta w pokoju TV cudo:jawdrop: My kładliśmy tapetę, tzn mój luby, nasze są na fizelinowym podkładzie, ale żadnych mikro- szparek nie mamy i wiem, że nie powinno ich być. Facet od tapet ewidentnie zrobił Ci fuszerkę i powinnaś się z nim targować przynajmniej o koszty robocizny. Szkoda zrywać całą tapetę. Moja kuzynka miała podobny problem z tapetą, też "fachowiec" jej kładł i malusieńkie szparki powstały. Rozwiązali to w ten sposób, że zostały zamalowane jakąś farbką w identycznym kolorze i kompletnie nic nie znać. Nie wiem czy się odważysz na taki krok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 06.06.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Aguś, dzięki za pochwały. Na tle tej tapety w pokoju tv, stanie długa szafka w stylu kolonialnym. Myślę, że to dla niej piękne tło będzie. Co do tapet będę dziś z gościem o nich rozmawiać. Szczerze mówiąc trochę się stresuję. Mam jeszcze 9 rolek tej beżowo- czarnej do położenia i już nie wiem czy facet da radę ją dobrze położyć. Gość jest z tych co mają o sobie duuuuże mniemanie. Jeśli błędy mają się powtórzyć to niech już nic nie robi.Dam znać popołudniu, jak poszły negocjacje. Orientujecie się, ile średnio kosztuje położenie tapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts