joliska 07.04.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No nie! Może coś z tym moim albumem na Picasie nie tak? Kopiuje linka i nic. Robię fote na 'pełny ektan', adres się zmienia, kopiuje i taż nic HELP Dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) No to jeszcze kilka, jak już się naumiałam Piękny hol u mnie będzie podobny klimacik tylko podłoga drewniana Podłoga juz zamówiona, bedzie taka na dole w salonie połączonym z kuchnią i w holu: Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Aga, zapowiada się bardzo fajnie, melduję się!!! Z Picasy jak z innych: otwierasz zdjęcie, prawym przyciskiem myszy wybierasz: Kopiuj adres obrazka, a potem już tu wrzucasz na FM- dodaj grafikę. Dzięki za pomoc, kochane jesteście Miło mi bardzo,że wpadłyście Joliska,Aniazzielonego witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 07.04.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam się u ciebie! Piękne te twoje inspiracje. Będę podglądać na pewno a jeszcze jedno, co to za piękna podłoga i skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.04.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 a jeszcze jedno, co to za piękna podłoga i skąd? To Chapel jest- widać na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 07.04.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Piękne te inspiracje będę tutaj stałym gościem to już wiem napewno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 07.04.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Sorki, do mnie dzisiaj trzeba dużymi literami Dzięki za czujność Agawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam się u ciebie! Piękne te twoje inspiracje. Będę podglądać na pewno Witam cieplutko i zapraszam Potwierdzam, podłoga to Chpel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.04.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Zapowiada się bardzo interesująco,,,a i klimacik bliski mojemu sercu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Zapowiada się bardzo interesująco,,,a i klimacik bliski mojemu sercu... Dziekuję Beauty i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Po tych wszystkich pochwałach i zapowiedziach, czas przedstawić główngo bohatera. Bidny jeszcze jest, ale ma potencjał To plany naszego domku. Parter: Piętro: Dwie sypialnie z wyjściem na balkon to pokoje moich dwóch skarbów. Trzecia jak się pewnie domyślacie jest nasza Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez joliska ort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) A tak to wygląda od środka: Widok na kuchnię(będzie z półwyspem i barkiem w wykuszu) a przy witrynie stanie stół. Po prawej stronie widok na łazienkę, stanie tam scianka w kształcie delikatnego łuku(inaczej niż na planie)sterczą tam rurki do umywalki To widok na jadalnię i główną witrynę z wyjściem na taras Klatka schodowa. Na dole widać wiatrołap, po lewej wejście do łazienki i dalej do salonu. Z tej porspektywy górny hol widać tylko w połowie Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.04.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Powierzchnia górnych łazienek jest podana całkowita czy już bez skosów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Powierzchnia górnych łazienek jest podana całkowita czy już bez skosów? Bez skosów, ale skosy są dość wysoko, bo zaczynają się dopiero na wysokości 160cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.04.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Hmm, dość ciasno to wygląda, o ile rzecz jasna chcecie zachować układ i sprzęty, które są na rzucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 07.04.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Hmm, dość ciasno to wygląda, o ile rzecz jasna chcecie zachować układ i sprzęty, które są na rzucie... Miejsca nie jest za dużo, ale w sumie licząc po podłodze łazienka chłopców (to ta z wejściem z holu) ma 5,1 m2, nasza to 6 m2.W naszej zrezygnowaliśmy z wanny. Myślę,że będzie optymalnie, choć może nie luksusowo jesli chodzi o przestrzeń. No i te skosy,jak juz wspominałam, są na szczęście wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.04.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 To dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.04.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Aga, bardzo fajny projekt- duże okna, czyli to co lubię :lol2: Została Ci najfajniejsza część czyli całaaaaaaa wykończeniówka:) Czy wszystkie wybory zostały już dokonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.04.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam się i od razu melduję - jestem fanką tych wielkich okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.04.2011 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Agawi, wybory z grubsza juz dokonane, ale sporo szczegółów zostało. O wszystkim będę opowiadać Jokasta, witam cieplutko Ja też kocham duuuże okna. Te są od wschodniej strony. Nie wiem jeszcze dokładnie, jak słońsce tam operuje. Zimą slońca u nas jak na lekarstwo i nigdy nie byłam tam wcześnie rano. (nadrobię to teraz, jak domek odbierzemy)U chłopcow też są fajne. Zanim stanęły ścianki działowe bałam się, czy pod tymi skosami będzie dość światła. Jest ok . Żałuję,ze nie mam okna w garderobach i takie nie duże są w łazienkach. Za to piękne jest na klatce schodowej Cóż tak jest, kiedy kupuje się gotowy dom. W sumie i tak go lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts