Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Home in my own way

Recommended Posts

• Odpowiedzi 567
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga,

zapowiada się bardzo fajnie, melduję się!!!

Z Picasy jak z innych: otwierasz zdjęcie, prawym przyciskiem myszy wybierasz: Kopiuj adres obrazka, a potem już tu wrzucasz na FM- dodaj grafikę.

Dzięki za pomoc, kochane jesteście :hug: Miło mi bardzo,że wpadłyście :)

Joliska,Aniazzielonego witam serdecznie :yes:

Po tych wszystkich pochwałach i zapowiedziach, czas przedstawić główngo bohatera. Bidny jeszcze jest, ale ma potencjał ;)

To plany naszego domku. Parter:

A_1_1_9_parter.jpg

Piętro:

A_1_1_9_pietro.jpg

Dwie sypialnie z wyjściem na balkon to pokoje moich dwóch skarbów. Trzecia jak się pewnie domyślacie jest nasza :yes:

Edytowane przez joliska
ort.

A tak to wygląda od środka:

Widok na kuchnię(będzie z półwyspem i barkiem w wykuszu) a przy witrynie stanie stół. Po prawej stronie widok na łazienkę, stanie tam scianka w kształcie delikatnego łuku(inaczej niż na planie)sterczą tam rurki do umywalki :)

011.JPG

To widok na jadalnię i główną witrynę z wyjściem na taras

010.JPG

Klatka schodowa. Na dole widać wiatrołap, po lewej wejście do łazienki i dalej do salonu. Z tej porspektywy górny hol widać tylko w połowie

019.JPG

Edytowane przez aga_domatorka

Hmm, dość ciasno to wygląda, o ile rzecz jasna chcecie zachować układ i sprzęty, które są na rzucie...

Miejsca nie jest za dużo, ale w sumie licząc po podłodze łazienka chłopców (to ta z wejściem z holu) ma 5,1 m2, nasza to 6 m2.W naszej zrezygnowaliśmy z wanny. Myślę,że będzie optymalnie, choć może nie luksusowo jesli chodzi o przestrzeń. No i te skosy,jak juz wspominałam, są na szczęście wysoko.

Agawi, wybory z grubsza juz dokonane, ale sporo szczegółów zostało. O wszystkim będę opowiadać :)

Jokasta, witam cieplutko :)

Ja też kocham duuuże okna. Te są od wschodniej strony. Nie wiem jeszcze dokładnie, jak słońsce tam operuje. Zimą slońca u nas jak na lekarstwo i nigdy nie byłam tam wcześnie rano. (nadrobię to teraz, jak domek odbierzemy)U chłopcow też są fajne. Zanim stanęły ścianki działowe bałam się, czy pod tymi skosami będzie dość światła. Jest ok :yes:. Żałuję,ze nie mam okna w garderobach i takie nie duże są w łazienkach. Za to piękne jest na klatce schodowej :yes:

Cóż tak jest, kiedy kupuje się gotowy dom. W sumie i tak go lubię ;)