Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Home in my own way

Recommended Posts

• Odpowiedzi 567
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeszcze wcale :lol2: A wyjeżdzamy w piątek. Cały czas budową żyjemy. Na razie tylko górę prania z dziecięcych ubranek sukcesywnie zmniejszam ;)

Powiem ci szczerze, że nie wiem, czy na tym urlopie myślami ciągle tutaj nie będę...:bash:

Pewnie będziesz, ale postaraj się nie być:lol2: Ale wymyśliłam:D Ważne, że odpoczniesz sobie Aguś, zmienisz otoczenie i wrócisz z naładowanymi bateriami:yes:

• 3 weeks później...

Już jestem:D :hug:

Z nową energią od razu ruszamy z robotą.

Od wczoraj parkieciarz układa deski :) (Aniu, chodziło o deksę :) )

Jest cudna :rotfl: i jak pachnie :lol2:

IMAG0405.jpg

Kolor drewna może bardziej oddaje to zdjęcie. W rzeczywistości są bardziej bursztynowe

IMAG0410.jpg

Listwy przypodłogowe będą białe.

Są też grzejniki :)

IMAG0411.jpg

Brakuje jeszcze zaworów. Są delikatne chromowane

Tak wygląda klatka schodowa

IMAG0397.jpg

IMAG0392.jpg

I łazienka na dole

IMAG0383.jpg

W ramie brakuje jeszcze lustra

IMAG0386.jpg

Tu stanie szafka z giętymi drzwiczkami z ciemnego drewna i okrągłą umywaklą wpuszczaną w blat

IMAG0387.jpg

Edytowane przez aga_domatorka

Andzeliko :hug: dzięki

Jaki postęp :jawdrop: deski są super, białe listwy je uzupełnią i od razu mam pytanie - tam masz zaokrągloną ścianę? Co z listwą przy niej?

Mozaika mi się podoba, wygląda delikatnie :yes:

Postęp mnie samą zaskakuje. Za tydzień montaż kuchni, potem blat i możemy mieszkać :lol2:

Na łuk są listwy w wersji flex:)

:jawdrop: jak burza, no jak burza normalnie;)

Podłoga ma obłędny kolor - co to, co to??? mów szybciutko...

A łazienka ślicznie wyszła. Jednak (choćby płytki) w kolorze naturalnego, kremowego kamienia to też klasyka;) zawsze się sprawdzi:yes:

Tylko okno pod prysznicem mnie przeraża (ze względów praktycznych;)), ale to szczegół... i nie mój problem:lol2:

:jawdrop: jak burza, no jak burza normalnie;)

Podłoga ma obłędny kolor - co to, co to??? mów szybciutko...

A łazienka ślicznie wyszła. Jednak (choćby płytki) w kolorze naturalnego, kremowego kamienia to też klasyka;) zawsze się sprawdzi:yes:

Tylko okno pod prysznicem mnie przeraża (ze względów praktycznych;)), ale to szczegół... i nie mój problem:lol2:

:lol2: Podłoga Chapel Parket kolor:XVII wieczny przyciemniany ;)

To okno tak już być musiało...taki projekt. Wydaje mi się,że tak jest przynajmniej proporcjonalniej w tej dłuuuugiej łazience.Prysznic w tej łazience jest raczej dla gości, więc może to pół biedy...;)

Edytowane przez aga_domatorka

Cześć Aguś:hug: Nareszcie wróciłaś:D Jak się udał urlop?

Same piękności pokazujesz...:jawdrop: podłoga CUDNA, łazienka CUDNA (uwielbiam mozaikę w takim kolorze), szalenie podoba mi się ścianka wygięta w łuk i grzejnik:yes:

Będzie ślicznie:D Co ja piszę -już jest:lol2:

Cześć Aguś:hug: Nareszcie wróciłaś:D Jak się udał urlop?

Same piękności pokazujesz...:jawdrop: podłoga CUDNA, łazienka CUDNA (uwielbiam mozaikę w takim kolorze), szalenie podoba mi się ścianka wygięta w łuk i grzejnik:yes:

Będzie ślicznie:D Co ja piszę -już jest:lol2:

Miód na moją duszę lejesz kochana :D Miałam już moment zwątpienia,czy warto było z tym łukiem robić sobie tyle zachodu...

Witam, inspiracje są super.Biała kuchnia -moja wymarzona(chodzi o kolor).Zapowiada się pięknie.Mam pytanie odnośnie frontów kuchennnych-z czego będą zrobione (nie dojrzałąm nigdzie na wątku) i jeśli mdf-to lakierowny,oklejany.Dopytuje się,bo jestem na etapie szukania wykonawcy mojej kuchni i muszę zdecydować.Jeśli można to na ile około wycenili taką kuchnię?(można na priv).Ja mam jedna wycenę-lekko kosmiczną(ale może to standard).Pozdrawiam.Magda