aga_domatorka 14.06.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Zrób, zrób foty k o n i e c z n i e Nie mogę się doczekać Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.06.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Jeszcze wcale A wyjeżdzamy w piątek. Cały czas budową żyjemy. Na razie tylko górę prania z dziecięcych ubranek sukcesywnie zmniejszam Powiem ci szczerze, że nie wiem, czy na tym urlopie myślami ciągle tutaj nie będę... Pewnie będziesz, ale postaraj się nie być Ale wymyśliłam:D Ważne, że odpoczniesz sobie Aguś, zmienisz otoczenie i wrócisz z naładowanymi bateriami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 16.06.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Wczoraj nie dałam rady pojechać na budowę, dzisiaj wpadłam tylko na chwilę. Zdjęć już nie zdążyłam zrobić Będą za jakiś czas jeszcze fajniejsze, może już po montażu podłogi Ściskam i do miłego... Edytowane 17 Czerwca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.06.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Aguś życzę Ci wspaniałego urlopu i nie myśl już o wnętrzach choć przez tydzień. Wypoczywaj:yes::hug: Dużo słoneczka Ci życzę http://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/slonce.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/beach.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 miłego:D ...achhhh, zazdroszcze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 17.06.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.06.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Aga,już po podłogach u Ciebie???? Masz te drewniane Chapel, tak??Czy piszesz o płytkach? W każdym razie - wspaniałego urlopu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 05.07.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Już jestem:D Z nową energią od razu ruszamy z robotą. Od wczoraj parkieciarz układa deski (Aniu, chodziło o deksę ) Jest cudna i jak pachnie Kolor drewna może bardziej oddaje to zdjęcie. W rzeczywistości są bardziej bursztynowe Listwy przypodłogowe będą białe. Są też grzejniki Brakuje jeszcze zaworów. Są delikatne chromowane Tak wygląda klatka schodowa I łazienka na dole W ramie brakuje jeszcze lustra Tu stanie szafka z giętymi drzwiczkami z ciemnego drewna i okrągłą umywaklą wpuszczaną w blat Edytowane 5 Lipca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.07.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Jak dawno Cię nie było ale warto było zaczekać na Twój powrót Dałaś czadu.... piękną masz łazienkę o0j piękną.....rama lustra grzejniki wypasione.....podłoga się kładzie to tylko czekać na przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.07.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Jaki postęp deski są super, białe listwy je uzupełnią i od razu mam pytanie - tam masz zaokrągloną ścianę? Co z listwą przy niej? Mozaika mi się podoba, wygląda delikatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 05.07.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Andzeliko dzięki Jaki postęp deski są super, białe listwy je uzupełnią i od razu mam pytanie - tam masz zaokrągloną ścianę? Co z listwą przy niej? Mozaika mi się podoba, wygląda delikatnie Postęp mnie samą zaskakuje. Za tydzień montaż kuchni, potem blat i możemy mieszkać Na łuk są listwy w wersji flex:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.07.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Już mieszkać? SUPER! Kolejna babka, której zazdroszczę na kuchnię już czekam . Co do łuku - tak myślałam ale zawsze mogłaby być jakaś inna opcja hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.07.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 jak burza, no jak burza normalnie;) Podłoga ma obłędny kolor - co to, co to??? mów szybciutko... A łazienka ślicznie wyszła. Jednak (choćby płytki) w kolorze naturalnego, kremowego kamienia to też klasyka;) zawsze się sprawdzi:yes: Tylko okno pod prysznicem mnie przeraża (ze względów praktycznych;)), ale to szczegół... i nie mój problem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.07.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 aga, możesz podać firmę i model? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 05.07.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) jak burza, no jak burza normalnie;) Podłoga ma obłędny kolor - co to, co to??? mów szybciutko... A łazienka ślicznie wyszła. Jednak (choćby płytki) w kolorze naturalnego, kremowego kamienia to też klasyka;) zawsze się sprawdzi:yes: Tylko okno pod prysznicem mnie przeraża (ze względów praktycznych;)), ale to szczegół... i nie mój problem:lol2: Podłoga Chapel Parket kolor:XVII wieczny przyciemniany To okno tak już być musiało...taki projekt. Wydaje mi się,że tak jest przynajmniej proporcjonalniej w tej dłuuuugiej łazience.Prysznic w tej łazience jest raczej dla gości, więc może to pół biedy... Edytowane 5 Lipca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 05.07.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 aga, możesz podać firmę i model? Z góry dzięki Proszę, Model Verus Terma Technologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Cześć Aguś Nareszcie wróciłaś Jak się udał urlop? Same piękności pokazujesz... podłoga CUDNA, łazienka CUDNA (uwielbiam mozaikę w takim kolorze), szalenie podoba mi się ścianka wygięta w łuk i grzejnik:yes: Będzie ślicznie:D Co ja piszę -już jest:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 05.07.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Cześć Aguś Nareszcie wróciłaś Jak się udał urlop? Same piękności pokazujesz... podłoga CUDNA, łazienka CUDNA (uwielbiam mozaikę w takim kolorze), szalenie podoba mi się ścianka wygięta w łuk i grzejnik:yes: Będzie ślicznie:D Co ja piszę -już jest:lol2: Miód na moją duszę lejesz kochana Miałam już moment zwątpienia,czy warto było z tym łukiem robić sobie tyle zachodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Miód na moją duszę lejesz kochana Miałam już moment zwątpienia,czy warto było z tym łukiem robić sobie tyle zachodu... Warto, warto! I tapeta na nim prezentuje się bosssko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 05.07.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Witam, inspiracje są super.Biała kuchnia -moja wymarzona(chodzi o kolor).Zapowiada się pięknie.Mam pytanie odnośnie frontów kuchennnych-z czego będą zrobione (nie dojrzałąm nigdzie na wątku) i jeśli mdf-to lakierowny,oklejany.Dopytuje się,bo jestem na etapie szukania wykonawcy mojej kuchni i muszę zdecydować.Jeśli można to na ile około wycenili taką kuchnię?(można na priv).Ja mam jedna wycenę-lekko kosmiczną(ale może to standard).Pozdrawiam.Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts