anna-maria3 06.07.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Proszę, Model Verus Terma Technologie Dzięki, jakoś wczoraj mi umknęło, że odpisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 06.07.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Aguś dziękuję Jak już ten łuk stanął, to go sobie nie mogłam wyobrazić inaczej wykończonego Ach, urlop fantastyczny. Przez 2 tyg. nie dzwoniliśmy na budowę. Odpoczęliśmy psychicznie, a w słonku doładowaliśmy akumulatorki Witam, inspiracje są super.Biała kuchnia -moja wymarzona(chodzi o kolor).Zapowiada się pięknie.Mam pytanie odnośnie frontów kuchennnych-z czego będą zrobione (nie dojrzałąm nigdzie na wątku) i jeśli mdf-to lakierowny,oklejany.Dopytuje się,bo jestem na etapie szukania wykonawcy mojej kuchni i muszę zdecydować.Jeśli można to na ile około wycenili taką kuchnię?(można na priv).Ja mam jedna wycenę-lekko kosmiczną(ale może to standard).Pozdrawiam.Magda Cześć Magda Moje fronty będą z lakierowanego mdf-u. Żadnej okleiny ci nie polecam, jeśli kuchnia ma służyć na lata, i jeśli oczywiście finanse na to pozwalają. Moje są z 8 letnią gwarancją na lakier. Jeśli myślisz o drewnianych frontach to koniecznie dobrej jakości. Ja uznałam, że jak mają być białe to szkoda dokładać do drewnianych, żeby to drewno potem i tak zamalować ( takie moje osobiste odczucie). Jeśli chodzi o koszty to cenę podnoszą: narożne szafki, szuflady, mechanizmy, carga, lakier połysk (to dodatkowe 10%) i wszystkie ozdobniki: korona, listwy, pilastry. Powiem ci tak: moja kuchnia na starcie była wyceniona na 18 tyś ( meble-mam dużo szuflad, tandemboxy,segregator na śmieci, barek z litego dębu, lakier mat). To tyle ile kosztowałaby kuchnia z Ikea (liczyłam robiąc projekt, tak dla porównania). Jeśli chcesz zmniejszyć wydatek, może da się zredukować któryś z tych większych kosztów. Aniu (nawet bym nie pomyślała, że coś nie tak ) Edytowane 6 Lipca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.07.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Aguś dziękuję Jak już ten łuk stanął, to go sobie nie mogłam wyobrazić inaczej wykończonego Ach, urlop fantastyczny. Przez 2 tyg. nie dzwoniliśmy na budowę. Odpoczęliśmy psychicznie, a w słonku doładowaliśmy akumulatorki Nie ma za co:D Bardzo dobrze, że nie dzwoniliście na budowę w czasie urlopu. Trzeba kiedyś odpocząć To kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 06.07.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 To kiedy przeprowadzka? Wygląda na to,że za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.07.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Wygląda na to,że za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.07.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 za 2 tygodnie:jawdrop: też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 07.07.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Aga,dziękuję za odpowiedź i wskazówki(przydadzą się).Twój projekt bardzo fajny i funkcjonalny,do tego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.07.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Aga,dziękuję za odpowiedź i wskazówki(przydadzą się).Twój projekt bardzo fajny i funkcjonalny,do tego.Pozdrawiam Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to się nie krępuj Z przyjemnością pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.07.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Fotki po ułozeniu podłogi Widok na kuchnię Świeżo po olejowaniu dlatego taka błyszcząca. Hol Na weekend jadę do mamusi. Zawiozę jej mojego synka na czas przeprowadzki. A od wtorku montaż kuchni Miłego weekendu babki podobno pogoda ma dopisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.07.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Aga to Twoje budowanie to chyb ajedno z najbardziej ekspresowych na tym forum i jakże udane zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Aga to Twoje budowanie to chyb ajedno z najbardziej ekspresowych na tym forum i jakże udane zarazem Zgadzam się z anbamą, Aguś Podłoga jest po prostuprze-pię-kna Nie mogę się doczekać kuchni:yes: Tobie też miłego weekendu i szybkiej przeprowadzki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.07.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 (edytowane) Długo mnie nie było. Sprawy się niestety skomplikowały i już mi się nawet gadać o tym nie chciało. Kuchni na razie nie będzie . Przeprowadzka przesunie się o miesiąc Czuję sie teraz dokladnie tak :bash: :bash: Ręce mi opadają, wszystko już było przygotowane...niestety nie wszystko od nas zależy. Edytowane 14 Lipca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.07.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 (edytowane) Żeby juz tak smętnie nie było, pokażę wam moje drzwi Choć foty raczej średniej jakości Ciągle sobie obiecuję,że zrobię porządne, tylko lustrzanki nie che się nosić... Z moim aniołkiem Edytowane 14 Lipca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.07.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 och, no to biedni jesteście:( Ale to tylko miesiąc dłużej, jeszcze na lato się załapiecie;) Za to już drzwi macie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.07.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ojej Aguś, strasznie mi przykro z powodu opóźnienia... Ja myślałam, że Ty się pakujesz i dlatego Cię nie ma a tu taki klops:mad: Co to za firma, która opóźnia Ci kuchnię o miesiąc? Mam nadzieję, ze wyegzekwujesz jakieś kary, bo to jest do niczego nie podobne, żeby tak traktować klienta:spam: Drzwi są cudne pod każdym względem. Szyk i elegancja:yes: Ale Twój aniołeczek cudniejszy:lol2: Piękny masz kolorek na ścianie na ostatnim zdjęciu. Szkoda, że mam już wszystko pomalowane:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.07.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Co to za firma, która opóźnia Ci kuchnię o miesiąc? Mam nadzieję, ze wyegzekwujesz jakieś kary, bo to jest do niczego nie podobne, żeby tak traktować klienta:spam: Dzięki Dziewczyny Firma od kuchni jest ok. Nawaliły finanse, a konkretniej moi klienci. Najważniejsze, że to jedynie opóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.07.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dzięki Dziewczyny Firma od kuchni jest ok. Nawaliły finanse, a konkretniej moi klienci. Najważniejsze, że to jedynie opóźnienie No szkoda, ale dobrze, że firma okazała się Ok. Aga, nie ma tego złego... Miesiąc to nie tak długo i Magda ma rację, że że zdążycie się przeprowadzić jeszcze w lecie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.07.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 No tak Ma to tez dobre strony : zwolnimy trochę tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.07.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dzięki Dziewczyny Firma od kuchni jest ok. Nawaliły finanse, a konkretniej moi klienci. Najważniejsze, że to jedynie opóźnienie No, znam temat opóźnień w płatnościach za zlecenia od podszewki:mad: Ale Aga, głowa do góry, bo -masz cudną podłogę - piękną stolarkę drzwiową - fantastyczną kuchnię w niedalekiej realizacji - a przede wszystkim blond cudo z ostatniego zdjęcia:) Ot co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.07.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 No, znam temat opóźnień w płatnościach za zlecenia od podszewki:mad: Ale Aga, głowa do góry, bo -masz cudną podłogę - piękną stolarkę drzwiową - fantastyczną kuchnię w niedalekiej realizacji - a przede wszystkim blond cudo z ostatniego zdjęcia:) Ot co! Maduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts