anna-maria3 19.07.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Aniu dzięki bardzo za namiary Zamówię próbki materiałów aga, zerknij sobie na kolory, żebyś nie zmawiała całej przyczepy próbek Tutaj masz LAGOS, a tutaj MONAKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.07.2011 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 aga, zerknij sobie na kolory, żebyś nie zmawiała całej przyczepy próbek Tutaj masz LAGOS, a tutaj MONAKO. Dzięki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 19.07.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 o mamuniu, AGA, jakie wnętrza!!!!Ania Orłowska ma świetny styl. I w wizażu, i dekoratorstwie. No to czekamy na dalsze foto-newsy od Ciebie.Czy ja dobrze widzę, że masz białe schody???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.07.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 o mamuniu, AGA, jakie wnętrza!!!! Ania Orłowska ma świetny styl. I w wizażu, i dekoratorstwie. No to czekamy na dalsze foto-newsy od Ciebie. Czy ja dobrze widzę, że masz białe schody???? Na newsy niestety jeszcze trzeba poczekać. Na razie za wiele się nie dzieje. Luby uzupełnia listwy po montażu drzwi, a ja sprzątam łazienki, myję okna itd. O, całkiem zapomniałam- jutro montaż balustrady na schodach Schody są jaśniutko beżowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.07.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Aguś no nie przejmuj się...kanapy tak zaraz nie kupię. Najpierw się przeprowadzimy, potem ostatecznie podliczymy i dopiero będę wiedziała, czy w najbliższym czasie będziemy mogli sobie na meble do salonu pozwolić A ja przejażdzałam, po drodze na wakacje, obok Farmy w Wawie...ale byłam w podróży i późna pora była... Jak będziesz miała okazję ...a może oni też próbki wysyłają. Zadzwonię i wypytam Aguś, jak będę miała okazję to pamiętam o Tobie i dam Ci znać Mieszkanko Ani Orłowskiej suuuperrr... Ciekawe skąd jest ten chesterfield, bo chętnie bym taki u siebie widziała, tylko w innym kolorze:yes: Zasłony widać, że są z tafty, piękne, choć jedna z forumek Beauty też takie zrobiła i nie jest do końca zadowolona, bo nie wolno tej tafty dotknąć wilgotną ręką, bo zostają plamy:( Ja się cały czas waham między taftą a aksamitem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 20.07.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Aguś, jak będę miała okazję to pamiętam o Tobie i dam Ci znać Mieszkanko Ani Orłowskiej suuuperrr... Ciekawe skąd jest ten chesterfield, bo chętnie bym taki u siebie widziała, tylko w innym kolorze:yes: Zasłony widać, że są z tafty, piękne, choć jedna z forumek Beauty też takie zrobiła i nie jest do końca zadowolona, bo nie wolno tej tafty dotknąć wilgotną ręką, bo zostają plamy:( Ja się cały czas waham między taftą a aksamitem:D Dzięki Aguś Będę bardzo wdzięczna Chość wyglada na to, że prędzej czy później bedziemy misieli sie sami pofatygować, bo w domowym rankingu ta sofa z Farmy zwycięża i... męski fotel oczywiście A chesterfield A. O. jest z Almi Decor Tafta jest piękna, ja miałam zamiar uszyć lniane zazłony, ale teraz się waham. No i koniecznie takie mocno maszczone zrobię Aksamit też jest piękny ,choć dość ciężki. Tafta lżejsza i chyba mniej zdominuje wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 20.07.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Dzisiaj przybyła balustrada na schodach Klatka schodowa prawie skończona- brakuje jeszcze tylko rolety rzymskiej nad oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 21.07.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Etam, to ja szybciutko dodaję kolejny news,a nikt nic nie pisze Zawiedzione jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.07.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 oooo, ja nie jestem:D Schody nie w moim stylu, ale obiektywnie bardzo ładne:yes: Tylko tych zdjęć mało i takie zadymione:( Liczyłam na więcj;) Szczególnie ujęcia z dołu mi brakuje...A z czego są same stopnie? Kamienne prawda? ALe jaki to kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.07.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Właśnie Aga, zdjęcia bardzo ponure więc efekt trudno obiektywnie ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 21.07.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Zauroczył mnie klimat klatki schodowej :)Pięknie wyszło nie ma takiej jeszcze na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia76 21.07.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dzien dobry z kawa Miłość do Chesterfielda podzielam, ja rowniez kocham chesterfieldy i mam w planie takowy zakup i nie wiedzialam nawet ze sa na allegro w tak przystepnej cenie Dla mnie najpiękniejsze Chesterfieldy jakie kiedykolwiek widziałam, to te pokazane kiedyś przez Darcy: z australijsiej strony;) Magda to samo sobie wczoraj pomyslalam ta sofka jest piekna, taka ... inna.. moze te nozki dodaja jej uroku, bo ja znam chesterfieldy stojace "bezposrednio na podlodze" i juz sie nawet zastanawialam jak takowe stopki by zamontowac hihi Nieśmiało planuję zakup kanapy do salonu. Od dawna wiem już jaka będzie...zakochałam się od pierwszego wejrzenia Mięciutka, alsamitna i szara...chesterfield Aga_domatorka czy ta sofka jest w PL dostepna? U Ani Orloweskej jest cudnie, zakochalam sie w firanach i tym wielkim lustrze, wiecie gdzie mozna takowe kupic? Te firany to tafta czy surowy jedwab... hmmm ? Spadam na zakupy, ale jesli pozwolicie to jeszcze wpadne na pogaduchy do klubu chesterfieldek pozdrawiam, gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.07.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Etam, to ja szybciutko dodaję kolejny news,a nikt nic nie pisze Zawiedzione jesteście? Gdzie tam zawiedzione:no: Aguś, barierka jest śliczna:yes: Ja uwielbiam kute, zresztą wiesz... Zamąciłaś mi w głowie tymi chesterfieldami i zaczynam się nad nimi zastanawiać... Mnie się podobają od zawsze, ale nie wiedzieć czemu lubemu nie bardzo. Ale ja go jeszcze przekonam- ma się tą silę perswazji:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.07.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Spróbuj z risotto Magdy;) ;P Dobry pomysł Dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.07.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Spróbuj z risotto Magdy;) ;P Dobry pomysł Dzięki:D O widzę, że moje risotto powoli zaczyna być sławne ca całe forum:lol2: zaczyna żyć swoim życiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 23.07.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) Dzięki dziewczyny za miłe słówka Bardzo chciałam, żeby było oryginalnie. A jak mój luby zarządził 'nie drewniane' schody,to było oczywiste, że oryginalnie będzie Foty, no wiem, że dobre nie są Zrobione komórką przy marnym świetle. Światła na razie nie mamy, bo Energa zmienia przyłącza i wszyscy będą szczęśliwi, jak wyrobią się w 2 m-ce. Czyli skończą za ok.3 tyg. Jak tylko będę mogła zrobię lepsze Gosiu76 miło mi cię przywitać w naszym gronie Sofa jest ze sklepu http://www.farmakolonialna.pl Co do zasłon zgadzam się z agawi, że są z tafty Gdzie tam zawiedzione:no: Aguś, barierka jest śliczna:yes: Ja uwielbiam kute, zresztą wiesz... Zamąciłaś mi w głowie tymi chesterfieldami i zaczynam się nad nimi zastanawiać... Mnie się podobają od zawsze, ale nie wiedzieć czemu lubemu nie bardzo. Ale ja go jeszcze przekonam- ma się tą silę perswazji:D:lol2: Pracuj kochana, pracuj Mój luby nie każdego chesterfielda zaakceptuje, ale akurat ten z Farmy mu się podoba A jeśli nie chesterfield, to co bierzesz pod uwagę, Aguś? Madziu,twojego risotto to już nie wypada nie spróbować Edytowane 24 Lipca 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 24.07.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Mam ostatnio świra na punkcie "lawendowych" dodatków (-do kuchni, łazienki lub ogrodu). Co myślicie o takiej donicy? Posadziłabym w niej zioła i postawiłabym na parapecie kuchennego okna Znalazłam też: Dozownik na płyn do zmywania z miejscem na gąbkę Zegar itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Pracuj kochana, pracuj Mój luby nie każdego chesterfielda zaakceptuje, ale akurat ten z Farmy mu się podoba A jeśli nie chesterfield, to co bierzesz pod uwagę, Aguś? Będę! Aga, na razie nic nie mam na oku, jeżeli chodzi o sofy... Wybór jest marniutki szczerze mówiąc... Podoba mi się jeszcze jedna z Farmy, może widziałaś? http://www.farmakolonialna.pl/produkt/571 Aaa lawendowe dodatki cudne, pomysł z tą donicą i ziołami jest bardzo dobry moim zdaniem:) Jeszcze wracając do sof, to Ci pozaśmiecam:lol2: Widziałam kilka fajnych w Wobeline (również chestery) http://www.wobeline.pl/c/pl/21_82/2/1/0/long/sofy.html http://www.wobeline.pl/photo/product_big/3/3/7/1_337d4930a12a.jpg http://www.wobeline.pl/photo/product_big/2/c/1/1_2c154d9581a6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Aguś, dorzucam Ci do Twojej lawendowej kolekcji pojemnik kuchenny;) https://www.pomocnicykuchenni.pl/pojemniki,pojemnik-okragly-hermetyczny-wys-14,35,060210610,1740.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 25.07.2011 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 O! fajniusi! dzięki Aguś :-* Dodaję do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts