anbama 08.04.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Bardzo mi się podoba Wasz projekt :)a powierzchnia myślę że w sam raz dla czteroosobowej rodzinki bo taką chyba masz? Okna rzeczywiście boskie i pomyśleć że ja się dałam przekonać żeby swoje pozmniejszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 08.04.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Bardzo ciekawe inspiracje, pozwoliłam sobie skubnąć kilka do swojego schowka, przydadzą się na później, będę zaglądać, jak to wyjdzie w realu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.04.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Pokażę wam, jaka kuchnię sobie wymyśliłam. Ułożona jest w kształcie litery U, z półwyspem od strony jadalni i salonu. Na półwyspie będzie kuchnia i okap wyspowy. Barek będzie wyższy niż blat z kuchnią. Tak jak tu: Ogólnie image szafek taki: Fronty białe (a dokładniej kremowe, ale takie jaśniuteńkie, jakby złamane beżem), blaty z czarnego kamienia, barek z ciemnego grewna. Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.04.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Bardzo ciekawe inspiracje, pozwoliłam sobie skubnąć kilka do swojego schowka, przydadzą się na później, będę zaglądać, jak to wyjdzie w realu. pozdrawiam Witaj Lilianette, podskubuj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.04.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Waham się jeszcze, czy fronty w macie, czy połysku. Kusi mnie połysk. Pomyślalam,że świetnie kontrastowałyby z podłogą Olejowana, postarzana Jak myślisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Fajnie ,że macie duży pokój dzienny...a końcu używany jest najwięcej.Jedynie zastanawiałabym się nad otwartą kuchnią .Miałam tak w starym domu i niestety nie sprawdziło się .Hałasy z kuchni,zapachy przeszkadzały reszcie domowników w oglądaniu np.tv. Poza tym ja nie lubię jak przychodzący goście patrzą mi na ręce ,no chyba ,że lubicie gotować razem...Nad olejowaną podłogą w kuchni zastanów się dobrze.Jest trochę przy niej pracy,wbrew pozorom.A przeszklenia?cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.04.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Bardzo mi się podoba Wasz projekt :)a powierzchnia myślę że w sam raz dla czteroosobowej rodzinki bo taką chyba masz? Okna rzeczywiście boskie i pomyśleć że ja się dałam przekonać żeby swoje pozmniejszać Dzięki anbama Zgadza się 2+2. Ja w mniejszości, zdominowana przez facetow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.04.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Aga, uwielbiam takie kuchnie, uwielbiam oglądać je setkami nagromadzonych inspiracji:) Podłogę wybrałaś cudną - też marzę o postarzanej, w oleju, choć wielu faktycznie ostrzega, jak Beauty, nad praktycznością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Projekt superasty....i teraz można się wyżywać wnętrzarsko.... Okana zajefajne u mnie też są wielgachne okna, ale jest jeden malutki, taki drobny problemik z tymi oknami.......... MYCIE i to jest ten jeden szczegół ,którego nie lubię w moich wielgachnych oknak ....ale ogólnie jak Ty UWIELBIAM JE .... to światło ,które wpada i ten deszcz, który zlewa się po szybach.... Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 szafki na całą ścianę z tą drabinką zajebiste jeżeli można się tak wyrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.04.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Dzięki anbama Zgadza się 2+2. Ja w mniejszości, zdominowana przez facetow;) No to witam w klubie u mnie tak samo. A tam........ zdominowana to raczej oni zdominowani;) Właśnie ze względu na ich wszędobylskie bałaganiarstwo nie mam otwartej kuchni bo taki pedant jak ja by tego bałagany nie przeżył. U nas akcja sprzątanie zaczyna się 10 min przed moim powrotem. A jak jeździłam w weekendy do szkoły to sprzątali w niedzielę na godzinę przed moim powrotem ...... te moje chopy:bash: Kuchnie śliczniutkie.... wszystkie A co do praktyczności ja się uparłam na gres polerowany chociaż wszyscy mi go odradzali nawet sprzątaczka w sklepie z płytkami I mam, dalej mi się podoba chociaż fakt trochę więcej uwagi potrzebuje Dzisiaj też bym go położyła. To już chyba tak jest że ładne nie rzadko idzie w parze z praktyczne. Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.04.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Projekt kuchni "się robi" będzie w przyszlym tygodniu Jak tylko będę go miała to wam pokarzę. Deski sobie wymarzyliśmy, będziemy pielęgnować i dopieszczać,żeby nas cieszyły Jak wybralismy Chapela, to się okazało,że wśród znajomych też leży Jedni mają go w kuchni i mówią,że jest ok. Trzeba tylko szybko ścierać mocno barwiące rzeczy, jak jagody, wino,czy barszcz. Damy radę W sklepie, gdzie kupowalismy podłogę, mają Chapela przy ladzie. Ludzie chodzą tam w butach, moczą i brudzą piaskiem, a decha wygląda ekstra:yes: Ale Chapel ma to do siebie,że jest już stary, zanim my go postarzymy i w tym uroda tych desek O otwartą kuchnie się nie martwię. Teraz mamy taką i bardzo nam to pasuje. Ale z oglądaniem tv masz rację Beauty, dlatego telewizor wyląduje w drugim pokoju. My w zasadzie w ciagu dnia nie oglądamy tv, wolimy cieszyć się spokojem. Jedynie dzieciaki czasem, jakąś bajkę obejrzą (wiecie o co chodzi elektroniczna niania,czasem nas odciąża, niestety). Ale jak oni oglądają w drugim pokoju,to my tym bardziej cieszymy się spokojem. A z drugiej strony, jak już są z nami to mamy 'siebie dla siebie' A co myślicie o frontach? Połysk, czy mat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.04.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Witaj Ago, Baardzo przyjemny projekt i bardzo ładne inspiracje. Wg mnie, błyszczące fronty wyglądają dobrze tylko w nowoczesnych, gładkich kuchniach. Na inspiracjach masz fronty tradycyjne, frezowane i chyba wszystkie bez wyjątku są matowe. Jeśli planujesz kamienny blat, to one są błyszczące i to wystarczy. A co do otwartej kuchni, to od pokoju dziennego jest oddzielona jadalnią, więc nie powinno być problemu. To nie to samo co aneks kuchenny w bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.04.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja też jestem za matem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Głosuję za matem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 nasza znajoma też ma chapel i faktycznie trzeba uważać z barwiącymi rzeczami ale jest PIĘKNY i ma swój klimat.... co do frontów ja wybtałabym mat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 trzeba uważać z barwiącymi rzeczami ... Znając moją zdolność do rozlewania i rozchlapywania ,szybko byłoby po pięknej podłodze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.04.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Znając moją zdolność do rozlewania i rozchlapywania ,szybko byłoby po pięknej podłodze:) obawiam się, że u mnie byłoby to samo, a jeszcze nie zapomnijmy o naszych kochanych brzdącach i tu byłoby gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 08.04.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) obawiam się, że u mnie byłoby to samo, a jeszcze nie zapomnijmy o naszych kochanych brzdącach i tu byłoby gorzej U mnie największy problem jest pod stołem A i my dorośli też czasem rozrabiamy nihiru Dziękuję i witam u siebie Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Matko kochana chwilkę mnie nie było, a tu tyle nowości Aga- za pamięci ja też stawiam na mat;) Kuchnia zapowiada się pięknie- deski, no cóż wyjdzie Ci w praniu czy są praktyczne czy nie. Zawsze kiedyś, możecie położyć przecież płytki... Fajnie, że chcesz połączyć białe fronty z brązowym barkiem- lubię taki zestaw:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts