Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Home in my own way

Recommended Posts

W takim razie ok. Ja generalnie nie lubię płytek, oprócz tych łazienkowych :) i wolę spytać. Czasem się pominie jakiś szczegół i babol nam po czasie wychodzi :)

Spoko Yokasta :) Ja też nie wyobrazałam sobie płytek na schodach, szczególnie przy dzieciach. Szczarze mówiąc ja wymarzyłam sobie drewniane schody, z białymi podstopniami i białymi tralkami. Ale mój M, stwierdził, że skoro cały dół w drewnie, to może 'złamiemy' monotonię. No i mnie przekonał ;)

Edytowane przez aga_domatorka

• Odpowiedzi 567
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki Aga :wiggle:, to trochę takie włoskie klimaty, co? ;) Czyli to'co tygryski lubią najbardziej'. A tak 'by the way', włoską kuchnię też uwielbiam. Owoce morza, ciabatty,wino, zioła, warzywa,owoce... Na północy jadłam przepyszną pieczeń wołową i coś czego w Polsce nie tknęłam: ozór wołowy (na ciepło)- mistrzostwo świata :) O kawie już nie wspomnę... Edytowane przez aga_domatorka

Dzięki Aga :wiggle:, to trochę takie włoskie klimaty, co? ;) Czyli to'co tygryski lubią najbardziej'. A tak 'by the way', włoską kuchnię też uwielbiam. Owoce morza, ciabatty,wino, zioła, warzywa,owoce... Na północy jadłam przepyszną pieczeń wołową i coś czego w Polsce nie tknęłam: ozór wołowy (na ciepło)- mistrzostwo świata :) O kawie już nie wspomnę...

No włoskie, włoskie...:lol2::lol2:

Nie wspominaj mi lepiej o włoskiej kuchni, głodna jestem jak diabli A jak głodna, to zła:mad:;)

inspiracje schodów rewelacyjne...a ja też zwróciłam uwagę na barierki :)

Mi też się bardzo podobają :) Nie za bardzo ozdobne i nie mocno zabudowane. Mam jeszcze kilka inspiracji z barierkami, chcecie?

No włoskie, włoskie...:lol2::lol2:

Nie wspominaj mi lepiej o włoskiej kuchni, głodna jestem jak diabli A jak głodna, to zła:mad:;)

Aga, juz po obiadku?

Chciałam się przywitać:D

Dopiero tu dotarłam;)

Inspiracje schodowe - pierwsza klasa:yes: Z chęcią zobaczę Twoją realizację. Mam nadzieję, że to będzie już za chwilę;)

Cześć Madziu, miło mi bardzo witać cię u siebie :)

Realizacja będzie szybko :yes: na początku sierpnia planujemy przeprowadzkę :)

Cześć Madziu, miło mi bardzo witać cię u siebie :)

Realizacja będzie szybko :yes: na początku sierpnia planujemy przeprowadzkę :)

ojejku, to faktycznie planujecie zawrotne tempo:lol2: Powinniśmy się uczyć od takich jak WY:D Bo my to ślamazary jakieś zakichane:lol2:. Nie wiem czy rok nam wystarczy, żeby to wszystko skończyć;)

:lol2:Madziu, tempo zawrotne, ale przygotowujemy się już od roku. Na tym etapie 90% spraw, co do wyborów, mamy zamknięte. Szukamy jeszcze białych drzwi, granitu na taras i -jak mówi mój M-poręczyciala, czyli faceta od balustrady na schody;) Waham się trochę co do kolorków, ewentualnie tapet, ale na to mam jeszcze dwa miesiące. Także nie łam się kochana, wszystko w normie:lol2:

Aguś, to jest 'top secret' :lol2: Ale tobie mogę powiedzieć... jestem z Trójmiasta;)