aga_domatorka 13.04.2011 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) W takim razie ok. Ja generalnie nie lubię płytek, oprócz tych łazienkowych i wolę spytać. Czasem się pominie jakiś szczegół i babol nam po czasie wychodzi Spoko Yokasta Ja też nie wyobrazałam sobie płytek na schodach, szczególnie przy dzieciach. Szczarze mówiąc ja wymarzyłam sobie drewniane schody, z białymi podstopniami i białymi tralkami. Ale mój M, stwierdził, że skoro cały dół w drewnie, to może 'złamiemy' monotonię. No i mnie przekonał Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 13.04.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Pokaże wam, jak mniej więcej będą wyglądały schody Takie są płytki ('przypominające' kamień): A to zdjęcia schodów w tym stylu o który mi chodzi: Te pierwsze z białą listwą podobają mi się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Oooo bardzo ładne te schody Aga:) Widzę tutaj główną zaletę kamienia- o nic nie musisz się martwić podczas użytkowania;) Zero porysowanego lakieru, itp. Będzie ładnie- już to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 13.04.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Dzięki Aga , to trochę takie włoskie klimaty, co? Czyli to'co tygryski lubią najbardziej'. A tak 'by the way', włoską kuchnię też uwielbiam. Owoce morza, ciabatty,wino, zioła, warzywa,owoce... Na północy jadłam przepyszną pieczeń wołową i coś czego w Polsce nie tknęłam: ozór wołowy (na ciepło)- mistrzostwo świata O kawie już nie wspomnę... Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.04.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 inspiracje schodów rewelacyjne...a ja też zwróciłam uwagę na barierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dzięki Aga , to trochę takie włoskie klimaty, co? Czyli to'co tygryski lubią najbardziej'. A tak 'by the way', włoską kuchnię też uwielbiam. Owoce morza, ciabatty,wino, zioła, warzywa,owoce... Na północy jadłam przepyszną pieczeń wołową i coś czego w Polsce nie tknęłam: ozór wołowy (na ciepło)- mistrzostwo świata O kawie już nie wspomnę... No włoskie, włoskie...:lol2: Nie wspominaj mi lepiej o włoskiej kuchni, głodna jestem jak diabli A jak głodna, to zła:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 13.04.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 inspiracje schodów rewelacyjne...a ja też zwróciłam uwagę na barierki Mi też się bardzo podobają Nie za bardzo ozdobne i nie mocno zabudowane. Mam jeszcze kilka inspiracji z barierkami, chcecie? No włoskie, włoskie...:lol2: Nie wspominaj mi lepiej o włoskiej kuchni, głodna jestem jak diabli A jak głodna, to zła:mad: Aga, juz po obiadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Aga, juz po obiadku? Coś tam przegryzłam, ale obiadkiem to tego nie można nazwać http://forum.barcis.pl/images/smilies/kucharz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 13.04.2011 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Coś tam przegryzłam, ale obiadkiem to tego nie można nazwać http://forum.barcis.pl/images/smilies/kucharz.gif biedna...Zapraszam do siebie. Mam dzisiaj tagliatelle pesto. Nie chciało mi się dzisiaj za duzo gotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Matko kochana tagliatelle pesto... Pychotkaaaaaaa:stirthepot: Dzięki za zaproszenie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.04.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Aga schody cudne! Kurde blade, jakbym miała betonowe to bym się może zastanowiła w swojej letniej rezydencji której nie mam naprawdę fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.04.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Aga schody cudne! Kurde blade, jakbym miała betonowe to bym się może zastanowiła w swojej letniej rezydencji której nie mam naprawdę fajne. Dzięki Yokasta Życzę ci, żebyś ją kiedyś miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.04.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Dorzucę kilka barierkowych inspiracji, może się komuś prócz mnie, jeszcze przydadzą Gdybym miała takie schody, to nawet schodząc rano na kawę, czułabym się jak gwiazda Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.04.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Moja pierwsza koncepcja schodów była taka: (proste białe tralki, ciemna poręcz, ciemne stopnie i białe podstopnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.04.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Cóż, jak wiadomo (albo i nie) uwielbiam schody dwukolorowe biało-drewniane ale te Twoje są takie klasyczne, dostojne, jeszcze z kutą poręczą są MNIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Chciałam się przywitać Dopiero tu dotarłam;) Inspiracje schodowe - pierwsza klasa:yes: Z chęcią zobaczę Twoją realizację. Mam nadzieję, że to będzie już za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.04.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Chciałam się przywitać Dopiero tu dotarłam;) Inspiracje schodowe - pierwsza klasa:yes: Z chęcią zobaczę Twoją realizację. Mam nadzieję, że to będzie już za chwilę Cześć Madziu, miło mi bardzo witać cię u siebie Realizacja będzie szybko na początku sierpnia planujemy przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Cześć Madziu, miło mi bardzo witać cię u siebie Realizacja będzie szybko na początku sierpnia planujemy przeprowadzkę ojejku, to faktycznie planujecie zawrotne tempo:lol2: Powinniśmy się uczyć od takich jak WY:D Bo my to ślamazary jakieś zakichane:lol2:. Nie wiem czy rok nam wystarczy, żeby to wszystko skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No piękne te kute barierki pokazujesz, Aguś Mam słabość do kutych... Pamiętam, jak sama zbierałam te wszystkie inspiracje przed wyborem wzoru... A możesz mi przypomnieć skąd jesteś, jeśli to nie tajemnica of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.04.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Madziu, tempo zawrotne, ale przygotowujemy się już od roku. Na tym etapie 90% spraw, co do wyborów, mamy zamknięte. Szukamy jeszcze białych drzwi, granitu na taras i -jak mówi mój M-poręczyciala, czyli faceta od balustrady na schody;) Waham się trochę co do kolorków, ewentualnie tapet, ale na to mam jeszcze dwa miesiące. Także nie łam się kochana, wszystko w normie:lol2: Aguś, to jest 'top secret' Ale tobie mogę powiedzieć... jestem z Trójmiasta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts