Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Home in my own way

Recommended Posts

Super, bardzo elegancko. Ja mam jednak zawsze pewną dozę nieufności wobec pkamienia na schodach... Wiem, są różne bajery nie bajery teraz, ale jako dziecko wieczorem spadłam z marmurowych czy tam pseudomarmurowych schodów na działce i teraz stąpam ostrożnie, ilekroć widzę kamień. Ale wiem, że można wybrać takie nieśliskie. Podobają mi się kute barierki, miodzio.

• Odpowiedzi 567
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aguś, to jest 'top secret' :lol2: Ale tobie mogę powiedzieć... jestem z Trójmiasta;)

Aaa to daleko... Pytałam, bo chciałam Ci polecić bardzo fajnego pana kowala od barierki, ale on jest z Siedlec i dojeżdża tak do 150 km. Do Trójmiasta więc chyba nie przyjedzie:lol2::lol2:

Super, bardzo elegancko. Ja mam jednak zawsze pewną dozę nieufności wobec pkamienia na schodach... Wiem, są różne bajery nie bajery teraz, ale jako dziecko wieczorem spadłam z marmurowych czy tam pseudomarmurowych schodów na działce i teraz stąpam ostrożnie, ilekroć widzę kamień. Ale wiem, że można wybrać takie nieśliskie. Podobają mi się kute barierki, miodzio.

Mam nadzieję,że u mnie nikt takiego upadku nie zaliczy. Troche się tego obawiam:eek:

Aaa to daleko... Pytałam, bo chciałam Ci polecić bardzo fajnego pana kowala od barierki, ale on jest z Siedlec i dojeżdża tak do 150 km. Do Trójmiasta więc chyba nie przyjedzie:lol2::lol2:

Dzięki Aga:hug:, jakoś będę musiala sobie sama poradzić :)

Dziwczyny podpowiedzcie, jak zrobić,żeby sygnatura pod postem nie była adresem www, tylko postem. Aga, ty jesteś mistrzyni, masz aż 3 skróty :):cool:

Joliska, jak juz taka dobra jesteś, to cię wykorzystam,co?;)

Ogladałam twoją cudną galerię, masz piekny kolorek na ścianie na której stoi kanapa (taki beżowo-szary), zdradź proszę co to za kolor?please :lol:

Cześć Juszczakówka! Miałam do ciebie wpadać za chwilkę...;)

Edytowane przez aga_domatorka

Aga,

jestem adminem, więc mogę Wam różne rzeczy w wątkach dopisać/poprawić itd. Widzę, czego inni nie widzą itd.

Mam nadzieję, że w moich skromnych progach dobrze się poczułaś - kawy trzeba było sobie naparzyć przy okazji, mleko w lodówce, cukier na stole :) Kolor nad kanapą to 2005Y-50R.

Przepis na sygnaturę linkową - uwaga, muszę przechytrzyć system, który automatycznie zmieni mój przepis w gotowy produkt i dlatego wpisuję nawiasy okrągłe zamiast kwadratowych.

(url= tu wpisujemy adres linku) tu wpisujemy tekst, który ma być widoczny(/url)

Aga, i ja chciałabym się przywitać.

Na wstępie - bardzo podoba mi się rozkład wnętrz. Jasny, bez durnych zakamarków, załamań, zaokrągleń, po prostu super. Salon z jadalnią i tym wieeeeeelkim oknem - bomba. I wszystko takie symetryczne... Aż mi się wyobraźnia uruchamia, co sama zrobiłabym z tak fajnie zaprojektowanymi powierzchniami.

:D

Czekam niecierpliwie na więcej, bo zapowiada się domek prima sort. :)

Aga, i ja chciałabym się przywitać.

Na wstępie - bardzo podoba mi się rozkład wnętrz. Jasny, bez durnych zakamarków, załamań, zaokrągleń, po prostu super. Salon z jadalnią i tym wieeeeeelkim oknem - bomba. I wszystko takie symetryczne... Aż mi się wyobraźnia uruchamia, co sama zrobiłabym z tak fajnie zaprojektowanymi powierzchniami.

:D

Czekam niecierpliwie na więcej, bo zapowiada się domek prima sort. :)

O ludzie, sama Elita u mnie gości, na czele z administracją ;)

Darcy, miło mi bardzo :lol:Zagladaj i podpowiadaj. Liczę na was dziewczyny,bo niedługo 'wielki finał' ;)

Joliskadzięki za pomoc i namiar na farbę :*:hug:

Rzadziej ostatnio na FM zaglądam, niestety :bash: Powód jest prozaiczny, brak mi czasu. Cały dzień biegam, ale przynajmniej sprawy idą do przodu.

tak więc spieszę pokazać, co nowego.

Drzwi wybrane, zamówione :wave:

Będą takie, jak na zdjęciu, tylko ościeznica prosta podwyższona. W tych drzwiach i tak sporo się dzieje, więc myślę,że tak będzie ładniej. Klameczka taka jak na zdjeciu :)

IMAG0135.jpg

Można, można ;)

My czekaliśmy cały rok ;), ale doskonale wiedzieliśmy o tym małym szczególe i w trakcie budowania domu zamówiliśmy drzwi...i muszę przyznać, że drzwi do otworów drzwiowych wpasowały się idealnie....:yes: i nie było zgrzytów z wykonawcą. Jednym słowem współpraca przebiegła idealnie....

To będziemy czekać na efekt końcowy ;)

oooo, ja tez dziś wzór drzwi zatwierdziłam (własnego projekt;)) i wpłaciłam zaliczkę:D Choć moje ędą robione dopiero w czerwcu, jak prodłogi się zaczną pojawiać.

Bardzo fajny wzór:yes: i świetny kolor!!! A decyzja o gładkich opaskach, w tym przypadku, najsłuszniejsza z słusznych;)

oooo, ja tez dziś wzór drzwi zatwierdziłam (własnego projekt;)) i wpłaciłam zaliczkę:D Choć moje ędą robione dopiero w czerwcu, jak prodłogi się zaczną pojawiać.

Bardzo fajny wzór:yes: i świetny kolor!!! A decyzja o gładkich opaskach, w tym przypadku, najsłuszniejsza z słusznych;)

Gratulacje Madziu!:lol2: i dziękuje:D Kolorek (biały patynowany)nas urzekł, nawiązuje do śródziemnomorskich klimatów ;)

Opaski będą gładkie z podwyższoną górą, bo mamy standardową wysokość otworów,a chcemy ją trochę podnieść ;)