Maszenka 14.04.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Super, bardzo elegancko. Ja mam jednak zawsze pewną dozę nieufności wobec pkamienia na schodach... Wiem, są różne bajery nie bajery teraz, ale jako dziecko wieczorem spadłam z marmurowych czy tam pseudomarmurowych schodów na działce i teraz stąpam ostrożnie, ilekroć widzę kamień. Ale wiem, że można wybrać takie nieśliskie. Podobają mi się kute barierki, miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Aguś, to jest 'top secret' Ale tobie mogę powiedzieć... jestem z Trójmiasta;) Aaa to daleko... Pytałam, bo chciałam Ci polecić bardzo fajnego pana kowala od barierki, ale on jest z Siedlec i dojeżdża tak do 150 km. Do Trójmiasta więc chyba nie przyjedzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 15.04.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Super, bardzo elegancko. Ja mam jednak zawsze pewną dozę nieufności wobec pkamienia na schodach... Wiem, są różne bajery nie bajery teraz, ale jako dziecko wieczorem spadłam z marmurowych czy tam pseudomarmurowych schodów na działce i teraz stąpam ostrożnie, ilekroć widzę kamień. Ale wiem, że można wybrać takie nieśliskie. Podobają mi się kute barierki, miodzio. Mam nadzieję,że u mnie nikt takiego upadku nie zaliczy. Troche się tego obawiam:eek: Aaa to daleko... Pytałam, bo chciałam Ci polecić bardzo fajnego pana kowala od barierki, ale on jest z Siedlec i dojeżdża tak do 150 km. Do Trójmiasta więc chyba nie przyjedzie:lol2: Dzięki Aga, jakoś będę musiala sobie sama poradzić Dziwczyny podpowiedzcie, jak zrobić,żeby sygnatura pod postem nie była adresem www, tylko postem. Aga, ty jesteś mistrzyni, masz aż 3 skróty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.04.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Zrobiłam Ci ładną sygnaturkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 15.04.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 dziwnie z tą sygnaturą... raz mam adres, a raz tytuł tematu, też tak macie? U Maszenki np. jest adres, u Agi i Madzi tytuł Zrobiłam Ci ładną sygnaturkę To twoja sprawka dobra kobieto!!!!! DZIĘKI:hug: Ale jak, to tak komuś można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.04.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Też jestem w szoku ( że tak komuś można ), ale ja ogólnie komputerowy jełop jestem to może tak najpierw przywitam się .... cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 15.04.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Joliska, jak juz taka dobra jesteś, to cię wykorzystam,co? Ogladałam twoją cudną galerię, masz piekny kolorek na ścianie na której stoi kanapa (taki beżowo-szary), zdradź proszę co to za kolor?please Cześć Juszczakówka! Miałam do ciebie wpadać za chwilkę... Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.04.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Aga, jestem adminem, więc mogę Wam różne rzeczy w wątkach dopisać/poprawić itd. Widzę, czego inni nie widzą itd. Mam nadzieję, że w moich skromnych progach dobrze się poczułaś - kawy trzeba było sobie naparzyć przy okazji, mleko w lodówce, cukier na stole Kolor nad kanapą to 2005Y-50R. Przepis na sygnaturę linkową - uwaga, muszę przechytrzyć system, który automatycznie zmieni mój przepis w gotowy produkt i dlatego wpisuję nawiasy okrągłe zamiast kwadratowych. (url= tu wpisujemy adres linku) tu wpisujemy tekst, który ma być widoczny(/url) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No i sprawa z sygnaturkami się rozwiązała... Aga, mam 2 sygnaturki, ta na czerwono to zwykły wpis;) I nie jestem żadną mistrzynią- też się swego czasu głowiłam jak to napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 15.04.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Aga, i ja chciałabym się przywitać. Na wstępie - bardzo podoba mi się rozkład wnętrz. Jasny, bez durnych zakamarków, załamań, zaokrągleń, po prostu super. Salon z jadalnią i tym wieeeeeelkim oknem - bomba. I wszystko takie symetryczne... Aż mi się wyobraźnia uruchamia, co sama zrobiłabym z tak fajnie zaprojektowanymi powierzchniami. Czekam niecierpliwie na więcej, bo zapowiada się domek prima sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 15.04.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Aga, i ja chciałabym się przywitać. Na wstępie - bardzo podoba mi się rozkład wnętrz. Jasny, bez durnych zakamarków, załamań, zaokrągleń, po prostu super. Salon z jadalnią i tym wieeeeeelkim oknem - bomba. I wszystko takie symetryczne... Aż mi się wyobraźnia uruchamia, co sama zrobiłabym z tak fajnie zaprojektowanymi powierzchniami. Czekam niecierpliwie na więcej, bo zapowiada się domek prima sort. O ludzie, sama Elita u mnie gości, na czele z administracją Darcy, miło mi bardzo :lol:Zagladaj i podpowiadaj. Liczę na was dziewczyny,bo niedługo 'wielki finał' Joliskadzięki za pomoc i namiar na farbę :* Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.04.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Rzadziej ostatnio na FM zaglądam, niestety Powód jest prozaiczny, brak mi czasu. Cały dzień biegam, ale przynajmniej sprawy idą do przodu. tak więc spieszę pokazać, co nowego. Drzwi wybrane, zamówione Będą takie, jak na zdjęciu, tylko ościeznica prosta podwyższona. W tych drzwiach i tak sporo się dzieje, więc myślę,że tak będzie ładniej. Klameczka taka jak na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.04.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Brawo co do wyboru drzwi , zgadzam się co do ośnieżnic prostych, bardziej będą pasować.... kolorek mam nadzieję taki sam jak na zdjęciu ? Jak długo będziecie czekać na te zamówione drzwi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.04.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Dzięki Andżeliko, mogę tak się do ciebie zwracać? Kolorek, ma się rozumieć, taki sam:yes: Czekać musimy dość długo, nawet 10- 12 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.04.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Można, można My czekaliśmy cały rok , ale doskonale wiedzieliśmy o tym małym szczególe i w trakcie budowania domu zamówiliśmy drzwi...i muszę przyznać, że drzwi do otworów drzwiowych wpasowały się idealnie.... i nie było zgrzytów z wykonawcą. Jednym słowem współpraca przebiegła idealnie.... To będziemy czekać na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.04.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 U nas ten termin na styk będzie Też się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.04.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ojjj wierzę Ile szt. macie tych drzwi i czy macie dużeeeee drzwi z przeszkleniami z wiatrołapu do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.04.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) W sumie mamy 12 szt. Część pełnych, część przeszklonych i 2 pełnoszklanych. Takich dużych drzwi z holu nie planujemy Tam zostanie wolna przestrzeń Za to z wiatrołapu do holu będą przeszklone. Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.04.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 oooo, ja tez dziś wzór drzwi zatwierdziłam (własnego projekt;)) i wpłaciłam zaliczkę Choć moje ędą robione dopiero w czerwcu, jak prodłogi się zaczną pojawiać. Bardzo fajny wzór:yes: i świetny kolor!!! A decyzja o gładkich opaskach, w tym przypadku, najsłuszniejsza z słusznych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.04.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) oooo, ja tez dziś wzór drzwi zatwierdziłam (własnego projekt;)) i wpłaciłam zaliczkę Choć moje ędą robione dopiero w czerwcu, jak prodłogi się zaczną pojawiać. Bardzo fajny wzór:yes: i świetny kolor!!! A decyzja o gładkich opaskach, w tym przypadku, najsłuszniejsza z słusznych;) Gratulacje Madziu! i dziękuje:D Kolorek (biały patynowany)nas urzekł, nawiązuje do śródziemnomorskich klimatów Opaski będą gładkie z podwyższoną górą, bo mamy standardową wysokość otworów,a chcemy ją trochę podnieść Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts