aga_domatorka 26.04.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Hej Aga- jak się udał odbiór domku? Hej Aga! Poszło gładko. W sumie wszystko z nimi na bieżąco ustalaliśmy. Ściany dopieszczone. Miał być tynk standard, a wyszło tak gładziutko, że nie wiem,czy jeszcze będzie coś trzeba poprawiać. Wszystko wyglada cudnie i nie miałam się do czego przyczepić. Panowie trawkę nową posiali, wyrównali, zwalowali- troszkę ich 'zmotywowalismy' i zrobili trawnik na 5+ No co ci będę duzo mówić...zakochana jestem w tym moim domku i wad jeszcze nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 26.04.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Bardzo ładnie się zapowiada ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.04.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Kuchnia z tą witryną rewelacyjna, bardzo fajny pomysł ( mi bardzo brakuje takiej witryny na szkło i serwis ). Projet zrobił ktoś z głową i mam nadzieję, że to byłaś właśnie TY .... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.04.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Fajny projekt witryna ŚWIETNA ! Jak ja lubię przeszklenia w kuchni baaaaardzo! Zapomniałam drzwi skomplementować - będą ładnie grały na pewno. Wszystkim zazdroszczę trawnika, to teraz i Tobie a takiego na 5+ to już w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Hej Aga! Poszło gładko. W sumie wszystko z nimi na bieżąco ustalaliśmy. Ściany dopieszczone. Miał być tynk standard, a wyszło tak gładziutko, że nie wiem,czy jeszcze będzie coś trzeba poprawiać. Wszystko wyglada cudnie i nie miałam się do czego przyczepić. Panowie trawkę nową posiali, wyrównali, zwalowali- troszkę ich 'zmotywowalismy' i zrobili trawnik na 5+ No co ci będę duzo mówić...zakochana jestem w tym moim domku i wad jeszcze nie widzę No to superrrr:lol2: Najbardziej zazdroszczę Ci tego trawniczka. że już masz. U nas dzisiaj był Pan z glebogryzarką, żeby przygotować teren:) Ale trawkę to już będziemy siać sami:wiggle: AAA kuchnia przepiękna! Witryna fajna- miałam też taką robić, ale ostatecznie stanęło tylko na przeszklonych szafkach, bo obok stołu będzie stał jakiś fajny kredens wolnostojący i bałam się, że tego szkła może być już za dużo;) Strasznie jestem ciekawa, jaki kamień będziecie kłaść na taras? Właśnie rozglądam się za czymś ciekawym, bo ostatnia rzecz jak nam została do zrobienia na zewnątrz to właśnie obłożenie tarasu i schodów wejściowych zewnętrznych:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 26.04.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Dziekuję dziewczyny Kuchnia z tą witryną rewelacyjna, bardzo fajny pomysł ( mi bardzo brakuje takiej witryny na szkło i serwis ). Projet zrobił ktoś z głową i mam nadzieję, że to byłaś właśnie TY .... gratulacje Dzięki Andżeliko, powiem nieskromnie, że projekt w 95% jest mój, pani 'od kuchni' dostosowała go do swoich możliwości. Muszę się przyznać,że łatwym klientem nie byłam, bo przywiązuję wagę do szczegółów. Obiecalam sobie też,że w tej kuchni nie zabraknie już miejsca i wszystko będzie super poukładane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 26.04.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Fajny projekt witryna ŚWIETNA ! Jak ja lubię przeszklenia w kuchni baaaaardzo! Zapomniałam drzwi skomplementować - będą ładnie grały na pewno. Wszystkim zazdroszczę trawnika, to teraz i Tobie a takiego na 5+ to już w ogóle Dziękuję Yokasta w pierwszej chwili cię nie poznałam...zmieniłaś awatarek Ślicznie i jakoś tak inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.04.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Dziękuję Yokasta w pierwszej chwili cię nie poznałam...zmieniłaś awatarek Ślicznie i jakoś tak inaczej. dzięki, i tak niewyraźny ale może to lepiej Z doświadczenia wiem (ohoho), że 99,99% kuchni i tak dużo lepiej wygląda w rzeczywistości niż na wizualkach czy zdjęciach co oznacza, że Twoja będzie za....sta na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 26.04.2011 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 No to superrrr:lol2: Najbardziej zazdroszczę Ci tego trawniczka. że już masz. U nas dzisiaj był Pan z glebogryzarką, żeby przygotować teren:) Ale trawkę to już będziemy siać sami:wiggle: AAA kuchnia przepiękna! Witryna fajna- miałam też taką robić, ale ostatecznie stanęło tylko na przeszklonych szafkach, bo obok stołu będzie stał jakiś fajny kredens wolnostojący i bałam się, że tego szkła może być już za dużo;) Strasznie jestem ciekawa, jaki kamień będziecie kłaść na taras? Właśnie rozglądam się za czymś ciekawym, bo ostatnia rzecz jak nam została do zrobienia na zewnątrz to właśnie obłożenie tarasu i schodów wejściowych zewnętrznych:bash: Aguś Wybraliśmy szary granit, bo najlepiej pasuje do elewacji domu (kolor ścian trudno opisać, ale ma w sobie coś żółtego, waniliowego) To są płyty 40x40x2 cm. Na brzegach ścieżek i tarasu położymy kosteczkę 10x10 cm, ona ma dodatkowo jasno żółte drobinki. Kupiliśmy go w Leroy'u. Bardzo podobny kosztuje u kamieniarza 120 zł/m2. Specjalnie dla ciebie wklejam fotkę mojego domku (zrobione jesienią) Nastepna fotka, jak wzejdzie trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 26.04.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 dzięki, i tak niewyraźny ale może to lepiej Z doświadczenia wiem (ohoho), że 99,99% kuchni i tak dużo lepiej wygląda w rzeczywistości niż na wizualkach czy zdjęciach co oznacza, że Twoja będzie za....sta na pewno. Dzięki Twoja wyszła pięknie, więc wierzę, że wiesz co mówisz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.04.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 No cóż, balsam na moje skołatane serce jeśli się podoba. Przyznaję, że w Twojej najbardziej podoba mi się witryna, a najmniej...barek. Bo drewniany i taki nowoczesny, a przeszklenia ze szprosami mi do niego nie pasują. No to wywaliłam to z siebie (ale się nie przejmuj ja zmieniam zdanie 1000 razy na minutę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 26.04.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 No cóż, balsam na moje skołatane serce jeśli się podoba. Przyznaję, że w Twojej najbardziej podoba mi się witryna, a najmniej...barek. Bo drewniany i taki nowoczesny, a przeszklenia ze szprosami mi do niego nie pasują. No to wywaliłam to z siebie (ale się nie przejmuj ja zmieniam zdanie 1000 razy na minutę) Spoko Szczerze mówiąc taki był mój zamiar, żeby troszkę nowoczesnych akcentow było. Zainspirowala mnie też moja ukochana ława. Jest drewniana i ma podobną prostą formę. Nie pękaj, będzie grało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.04.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 To ok w rzeczywistości pewnie będzie cacy. Nie mogę się doczekać. To forum nie jest normalne, nie mogę się doczekać cudzych kuchni Idu na zakupy, kurcze obiad jakiś trzeba zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Aguś Wybraliśmy szary granit, bo najlepiej pasuje do elewacji domu (kolor ścian trudno opisać, ale ma w sobie coś żółtego, waniliowego) To są płyty 40x40x2 cm. Na brzegach ścieżek i tarasu położymy kosteczkę 10x10 cm, ona ma dodatkowo jasno żółte drobinki. Kupiliśmy go w Leroy'u. Bardzo podobny kosztuje u kamieniarza 120 zł/m2. Specjalnie dla ciebie wklejam fotkę mojego domku (zrobione jesienią) Nastepna fotka, jak wzejdzie trawka Aguś, dzięęęękuję za fotkę Piękny domek! Rzeczywiście do tej dachóweczki pasuje szary granit. Qrczę, a u mnie nie pasuje szary... Dach mam ceglany, elewacja też waniliowa i na taras chciałabym piaskowiec, ale wiem, że jest niepraktyczny:no: Libet ma piękne płyty w kolorach terra cotta, ale kosztują ok. 220 zł/m2, co przy moim sporym tarasie i kilku rzędach schodów zrobi niebagatelną sumę Spoko Szczerze mówiąc taki był mój zamiar, żeby troszkę nowoczesnych akcentow było. No i o to chodzi To wielka sztuka połączyć stare z nowym:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.04.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Bardzo ładna propozycja kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.04.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Spoko Szczerze mówiąc taki był mój zamiar, żeby troszkę nowoczesnych akcentow było. Zainspirowala mnie też moja ukochana ława. Jest drewniana i ma podobną prostą formę. Nie pękaj, będzie grało;) To możemy sobie rączkę podać Też mam taki plan, dlatego ja z kolei tradycyjne fronty kuchni zestawię ze szkłem lacobell do samego sufitu, zamiast tradycyjnych płytek nad blatem. Domek wygląda fantastycznie:yes: A granit tylko go podrasuje:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 27.04.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Aga, piękny projekt kuchni, fenomenalny dom - dachówka, okna, elewacja. Czy możesz pokazać ten szary gres z LM? W jakiej jest cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.04.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Aga zdjęcie domku jak z katalogu, a jak jeszcze trawa dojdzie i ta kostka to dopiero będzie SZOK ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 27.04.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Aguś, dzięęęękuję za fotkę Piękny domek! Rzeczywiście do tej dachóweczki pasuje szary granit. Qrczę, a u mnie nie pasuje szary... Dach mam ceglany, elewacja też waniliowa i na taras chciałabym piaskowiec, ale wiem, że jest niepraktyczny:no: Libet ma piękne płyty w kolorach terra cotta, ale kosztują ok. 220 zł/m2, co przy moim sporym tarasie i kilku rzędach schodów zrobi niebagatelną sumę Aguś, a myślałaś o kamieniu łupanym, pięknie wygląda i wybór kolorów ogromny.Nie trzeba robic tylu ceregieli przy układaniu.(My musimy robić wylewkę) Tylko, że jest 'nierególarny'. A mi bardzo zależalo na tym, żeby taras miał równiutką płaszczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 27.04.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Beauty,Aniu dziękuję Aniu, znajdziesz go w gazetce promocyjnej LM Nie wiem, jaka teraz jest aktualna cena.ja płaciłam 13.50,-/szt. Jeśli chcesz to zrobię ci zdjęcia 'na żywo' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts