locus_bw 02.11.2001 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2001 Będę wdzięczny za wszelkie informacje o realizacji tego domu.Po analizach zmienilem upodobanie z D06 na D49 bo się przestraszylem ze Maly bedzie za malyPozdrawiamBoguslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2002 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2002 ja też mam zamiar go stawiać - ciekawi mnie ile przeznaczasz na samo posttawienie ( BEZ PRZYŁĄCZY) do stanu zamknietego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
locus_bw 25.01.2002 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2002 Odpowiem wkrotce jak dotre do domu i otworze papiery - Zachecam do rejestracji i podania adresu emailowego.Sam również odbijam pytanie - ile to wychodzi u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2002 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2002 NIESTETY U MNIE JESZCZE ZA WCZEŚNIE STĄD MOJE PYTANIE, ALE WYGLĄDA MI ON NA PRZYZWOICIE TANI. CO DO MOJEGO MAILA TO PROSZĘ BARDZO [email protected] NATOMIAST NIE LUBIE SIE REJESTROWAĆ W RÓŻNYCH PORTALACH BO PÓŻNIEJ ZLEWEAJA MNIE "DZIWNE" LISTY- NA KTÓRYCH PRZESYŁANIE PODOBNIEŻ "WYRAZIŁEM ZGODĘ"- DZIĘKI WILKIE!!! MAIL TEŻ DARMOWY.Dawno tu nie zaglądałem ale jak tylko sprawa u mnie się ruszy to napewno dam tu znać. Ciekawi mnie też gdzie będziesz stawiał? Bo ja pod Warszawą. Na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacul 28.01.2002 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2002 A niech tam namówiłeś mnie - zarejestrowałem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
locus_bw 04.02.2002 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2002 Jacul, List idzie na maila tu podam sumę może innym też się przyda, stan surowy otwarty wychodzi mi : 18600 robota + 36800 materiały.(dachówka betonowa, beton komórkowy 24 z projektu wymieniony na poroterm 30)Pozdrawiam BoG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.09.2002 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2002 Cześć, czy ktoś z Was buduje lub wybrał D49? Jak oceniacie projekt? Czy ktoś wprowadził jakieś zmiany? Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 17.12.2002 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 to był jeden z pierwszych projektów jaki mnie zainteresowały ale później zamówiłem własny choć zblizony rozwiązaniami do D49 Gdzie budujesz ?? lub masz zamiar ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 17.12.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 napisałem ci maila Locus u mni ezakończona budowa - surowy otwarty, o koszcie napisałem w mailu . ciekaw jestem jak tam u ciebie na budowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.01.2003 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 Napiszcie coś więcej. Czy robiliście jakieś zmiany w projekcie? Dostawiliście garaż? Jaka jest powierzchnia dachu? Jak się prezentuje dachówka (słyszałam głosy, że tak małą bryłę może przytłaczać, choć my też mamy zamiar pokryć dachówką). A tak w ogóle to dopiero planujemy zakup tego projektu. Będę wdzięczna za każdą informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.01.2003 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 Już się wpisałam wyżej w waszym wątku, tak się uzieszyłam, że ktoś podjął wątek tego projektu, że aż nie sprawdziłam, czy ktoś odpowiedział na moje pytanie. Ale do rzeczy: dopiero mamy zamiar budować, w okolicy Jeleniej Góry. A Ty? Rozpocząłeś budowę? Ja mam zamiar "zamknąć" kuchnię ścianą łazienki, zrobić wejście do łazienki na wprost wejścia drzwi wejściowych i w tak powiększonym pomieszczeniu umieścić jeszcze natrysk. Nie wiem tylko czy to jest realne, ponieważ nie mogę się od prawie 3 miesięcy doproisić informacji nt. projektu. Pozdrawiam i będę wdzięczna za każdą informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.01.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Yacek, czy mógłbyś upublicznić swoje koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Dzierżko-Bukal 06.01.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 A dokąd kierowała Pani swoje zapytania?Proponuję, aby skontaktowała się Pani bezpośrednio ze mną, kierując korespondencję na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.01.2003 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2003 Zapytania kierowałam na adres mailowy dla klientów. Właśnie otrzymałam dzisiaj odpowiedź na jeden z maili. Interesuje mnie jeszcze kąt nachylenia dachu i jego powierzchnia.Jeśli ktoś za szczęśliwych posiadaczy projektu może mnie w tej kwestii uświadomić, to z góy b. dziękuję [ Ta wiadomość była edytowana przez: AgnesK dnia 2003-01-07 17:03 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Dzierżko-Bukal 08.01.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Kąt nachylenia dachu wynosi 20 stopni.Pokrycie dachówką ceramiczną wynosi 165 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.01.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Yacek, odezwij się. Napisz gdzie budujesz i jaki zamówiłeś projekt, jakie zmiany wprowadziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.02.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Czy to już wszystko????????? Czy nikt naprawdę nie buduje tego domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojtus 28.02.2003 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 Jestem zainteresowany tym projektem i ciekawia mnie miedzy innymi takie sprawy:1. Czy ekonomiczne jest ogrzewanie tego domu za pomoca kominka(wszak nie jest on centralnie usytuowany, a ma to chyba wplyw na jakosc grzania)2. Czy widzial ktos (czy istnieje) wersja projektu tego domu z garazem. Czy garaz znajduje sie po przeciwnej stronie domu niz kominki?Za wszelkie informacje wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.03.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 My trochę zaczęliśmy się łamać, znaleźliśmy bowiem inny też interesujący projekt (Angela na http://www.wlasny-dom.pl) ale nie jesteśmy do końca zdecydowani. Jeśli chodzi o garaż to planowaliśmy/planujemy dostawić go po lewej stronie do przedniej elewacji (po stronie łazienki), do granicy oka. Wychodzi tego szer. ok 3,5 m. Odnośnie ogrzewania nie wypowiem się bo i tak planujemy gazowe a kominek jako ewentualne dodatkowe źródło ciepła. Ale też interesują mnie wszelkie informacje nt. tego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.03.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Zostajemy jednak przy "Domu z kominkami", będę więc wdzięczna za wszelkie refleksje na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts