GregD 02.03.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Wreszcie się zarejstrowałem. Dotychczas udzielałem się czasami jako gość. O mnie... wiek troszkę średni buduję chatkę pod nazwą "złoty róg" w okolicach Zawiercia (śląskie). Mam nadzieję, że w czerwcu będzie już parapetówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 03.03.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Witaj GregD, Ambitne plany, chyba że budowa już od pewnego czasu w toku. Albo wystarczą tylko parapety (do parapetówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregD 06.03.2004 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Nooo kupione okna czekają na montaż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts