krzysztof czajka 07.04.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Mam derwniane podłogi w nowym domu i chciałabym urządzic go w stylu skandynawskim....coś jak na dodanym zdjeciu...tylko nie wiem jak i czym mam pomalowac podłogi, tak zeby byly biale, ale jednoczesnie zeby struktura drewna byla wyczuwalna pod stopami...Jakies pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiin 07.04.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Bardzo stylowo Lakierowanie zepsuloby cały efekt, ale wiadomo że musisz podłoge jakos zabezpieczyć, tutaj chyba musialbys skorzystac z oleju, dobrze konserwuje przy jednoczesnym zachowaniu struktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 08.04.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Bardzo stylowo Lakierowanie zepsuloby cały efekt, ale wiadomo że musisz podłoge jakos zabezpieczyć, tutaj chyba musialbys skorzystac z oleju, dobrze konserwuje przy jednoczesnym zachowaniu struktury no coś tam słyszałem o olejach własnie, ze nie daja takiego sztucznego efektu jak lakiery, mógłbyś mi jakiś polecić, zeby efekt był jak najbardziej "skandynawski"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkot 08.04.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/olejowosk-wybielajacy-fiddes-2-5l-biala-podloga-i1548917484.html .To link do allegro gdzie widziałam olejowosk w wybarwieniu białym.Myślę ,że to zadziała.Ja też nie chcę lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiin 08.04.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja polecam [reklama firmy], maja caly asortyment roznych ciekawych specyfikow do konserwowania i malowania drewna wiec na pewno cos dla siebie u nich znajdziesz Edytowane 22 Listopada 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 08.04.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja polecam [reklama firmy], maja caly asortyment roznych ciekawych specyfikow do konserwowania i malowania drewna wiec na pewno cos dla siebie u nich znajdziesz no wlasnie ! moze oni, bo to skandynawska firma, bodajze z Danii, to powinni miec to czego szukam;)....sprawdze Edytowane 22 Listopada 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiin 08.04.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 daj znac czy znalazles, ale mysle ze sie nie zawiedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 08.04.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no wlasnie ! moze oni, bo to skandynawska firma, bodajze z Danii, to powinni miec to czego szukam;)....sprawdze dla otrzymania takiego wyglądu podłogi, musisz ją dobrze wyługować i następnie olejować. Możesz również zastosować matowy Lakier Bona Naturale, efekt będzie bardzo podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 11.04.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 dla otrzymania takiego wyglądu podłogi, musisz ją dobrze wyługować i następnie olejować. Możesz również zastosować matowy Lakier Bona Naturale, efekt będzie bardzo podobny. no włąsnie, większość "znawców", których się wypytuję w tym temacie, stawia na olej. Mógłbyś mi jakiś polecić? Bo lakieru nie chcę, boję się, że nie będzie wtedy czuc pod stopami struktury drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts