Edyta.Ch 07.04.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 W zeszłym roku zamówiłam u nich dach wraz z montażem, po jakimś czasie znajomy nastraszył mnie że dopiero zimie zobaczę jak ten ich dach przecieka. Jednak nic takiego nie miało miejsca poddasz jest suchutkie, umowa i wykonanie wszelkich prac było na czas. Jednym słowem POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akkozerski120 08.04.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Firma właśnie skończyła mój daszek czterospadowy, co prawda było małe opźnienie ale za to dostałem rabat za cały tydzień opóźnienia, więc równierz polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superkamil 12.04.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Też polecam solidna firma i mają naprawdę niskie ceny za wycenę nie biorą ani grosza a przemaglowałem ich dobrze bo nie mogełem sie zdecydować i zrobili mi dobrze ponad 10 wycen gratis!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.04.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 sami sobie szkodzicie.... polecenia od 1 postowców ... nono... chyba lekka desperacja włączona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 12.04.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Śmichu warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.04.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Żeby się nie okazało, że z jednego komputera wyszły! A przecież jest dział "Ogłoszenia drobne" gdzie można się afiszować do woli bez potrzeby wypisywania takich farmazonów. Pozdrawiam. Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Andrzej Wilhelmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 27.09.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Cześć. Ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą Wodnik od dachów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 27.09.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dla mnie jest to antyreklama. Na opinie od jednopostowców to jestem bardzo uczulony i negatywnie nastawiony. Czysta desperacja w wykonaniu tej firmy. Lepiej jak by sobie wykupili reklamę i grali w otwarte karty. Byli by wtedy wiarygodni a tak to dupa blada. Miało byc dobrze a wyszło fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koka1 30.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 (edytowane) A ja na ten temat, bardzo szybko zakończyłam swe netowe poszukiwania, zwłaszcza jak sobie u wujka googla znalazłam poniższy link: http://tematy.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/dach+centrum+bis Wszystkie ich firmy zlokalizowane są głównie w mazowieckiem.Na Alle, ów jegomość występuje o nazwie: "atklosi" i daje megazaporowe ceny..Polecam uwadze i radzę więcej ostrożności idącej w parze ze zdrowym rozsądkiem, bo dach, to inwestycja, duużżżaaaa i to na lata.Pozdrawiam,kasia Edytowane 30 Września 2011 przez koka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 02.10.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Firmę Wodnik można by tak sparafrazować: "lanie wody wyszło z mody!". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JakubM 13.10.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Firmę Wodnik można by tak sparafrazować: "lanie wody wyszło z mody!". Pozdrawiam. Co ciekawe to jedna i ta sama osoba ma te firmy, wystarczy zajrzeć do KRS lub na allegro. Desperacja i cwaniactwo,co do jakości to wystarczy poczytać na google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganbu 17.10.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Myślę że nikt rozsądny nie da się nabrać na takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts