nikalola 08.04.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 witam, może ktoś będzie w stanie mi pomóc: chciałabym zobaczyć "na żywo" ten kamień elewacyjny, obdzwoniłam kilku dystrybutorów - nie mają. Może ktoś z prawobrzeżnej Warszawy ma je na elewacji i pozwoli dotknąć Drodzy Forumowicze, jakie macie doświadczenia z montażem i użytkowaniem tych elementów tego producenta ? proszę o kontakt na priv z góry dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezmer 19.04.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Może ktoś z prawobrzeżnej Warszawy ma je na elewacji i pozwoli dotknąć Drodzy Forumowicze, jakie macie doświadczenia z montażem i użytkowaniem tych elementów tego producenta ? ! Ja właśnie jestem na etapie kładzenia tych grafitowych płytek. Na razie jestem rozczarowany kolorem, tzn. na zdjęciach był to ciemny kolor, tymczasem płytka wyjęta z pudełka ma kolor zwykłego betonu. Liczę na to, że wyczyszczenie płytek z pyłu i zaimpregnowanie przyciemni je. Płytki kupowałem w firmie Royal-Hurt z Lesznowoli. W hipermarketach Leroy Merlin są tylko inne kolory, ciężko też kupić grunt stonemastera (nie znalazłem w żadnym hipermarkecie). pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikalola 24.04.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 znalazłam grafitową Campanę w Leroyu w M1 - już mi przeszło i jej nei położę - na fotkach wygląda zdecydowanie lepiej niż w rzeczywistości... nic to, szukam dalej.. pewnie skończy się na grafitowym strukturalnym gresie.. za to dach mam piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts