Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szambo beton. okolice Grodziska Zyrardowa

thnd

Recommended Posts

Czy ktoś może podzielić się kontaktem do rzetelnej firmy zakładającej szamba betnonowe?

My potrzebujemy:

-10m3 szambo jednoczęściowe jednokomorowe, betonowe, wodoszczelne

-studzienka z wyprowadzeniem i montażem (podłączenie do rury

kanalizacyjnej wychodzącej z domu)

-kompleksowa usługa tj. z dostawą, wykopaniem

miejsca pod szambo, montaż oraz zakopanie szamba.

Jak narazie jedna firma wyceniła nam na 3,5tys. To dużo?

Witam. ODRADZAM korzystania z uslug tej firmy http://allegro.pl/szamba-szambo-betonowe-wodoszczelne-atest-12m3-i1544946462.html Zamowilem u nich zbiornik na szambo 12m3. Odczekalem ponad tydzien tak jak mi powiedzial. W srode wykopalem dol tak jak mi powiedzial. Zadzwonil po poludniu potwierdzic. W czwartek rano zadzwonil powiedzial, ze samochod mu sie zepsol i musi to przelozyc na piatek. W domu dwojka malych dzieci z siostra, rodzice i poki co ja z zona. Brak lazienki, nie ma normalnego zmywania itp. Ok jeden dzien jeszcze przelknalem. Powiedzial,ze znalezli klienta i w piatek po poludniu przyjada. Czekam... Dzisiaj rano zadzwonil i powedzial, ze cos im nie wyszlo i na 100% beda w sobote :eek: a godzine temu zadzwonil i powiedzial,ze tamten klient sie rozmyslil i do mnie nie oplaca im sie jechac. Zostalem bez lazienki i z wielkim dolem ktory od deszczu coraz bardziej sie obsuwa. Juz i tak wczoraj po raz drugi bralem koparke zeby poglebic dol... Ale mnie zrobili... :bash: Edytowane przez yaco181

• 6 months później...