thnd 08.04.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Czy ktoś może podzielić się kontaktem do rzetelnej firmy zakładającej szamba betnonowe?My potrzebujemy:-10m3 szambo jednoczęściowe jednokomorowe, betonowe, wodoszczelne-studzienka z wyprowadzeniem i montażem (podłączenie do rury kanalizacyjnej wychodzącej z domu)-kompleksowa usługa tj. z dostawą, wykopaniemmiejsca pod szambo, montaż oraz zakopanie szamba. Jak narazie jedna firma wyceniła nam na 3,5tys. To dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 08.04.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam. ODRADZAM korzystania z uslug tej firmy http://allegro.pl/szamba-szambo-betonowe-wodoszczelne-atest-12m3-i1544946462.html Zamowilem u nich zbiornik na szambo 12m3. Odczekalem ponad tydzien tak jak mi powiedzial. W srode wykopalem dol tak jak mi powiedzial. Zadzwonil po poludniu potwierdzic. W czwartek rano zadzwonil powiedzial, ze samochod mu sie zepsol i musi to przelozyc na piatek. W domu dwojka malych dzieci z siostra, rodzice i poki co ja z zona. Brak lazienki, nie ma normalnego zmywania itp. Ok jeden dzien jeszcze przelknalem. Powiedzial,ze znalezli klienta i w piatek po poludniu przyjada. Czekam... Dzisiaj rano zadzwonil i powedzial, ze cos im nie wyszlo i na 100% beda w sobote a godzine temu zadzwonil i powiedzial,ze tamten klient sie rozmyslil i do mnie nie oplaca im sie jechac. Zostalem bez lazienki i z wielkim dolem ktory od deszczu coraz bardziej sie obsuwa. Juz i tak wczoraj po raz drugi bralem koparke zeby poglebic dol... Ale mnie zrobili... Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez yaco181 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrysiak82 07.11.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 a jaka firma Wam wyceniła za taką cene?bo otchyba dobra cena a Ja też jestem z tych okolic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts