Monti2008 12.10.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 No ja właśnie po sugestii hydraulika rozważam Zuzię z płaszczem wodnym z Kratki.pl. Niestety moje dotychczasowe próby uzyskania porady z tej firmy spełzły na niczym;(. Może ktoś z Forumowiczów może coś doradzić w kwestii Zuzi czy ogólnie KRATKI.PL?? wystarczy spojrzeć na stronę 2 tego działu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?30428-kominki-z-kratki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 13.10.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Heeeej,No więc.... już mam zainstalowany: Brunner HKD 2 z systemem KMS. Instalator zasugerował, żeby zabronić w nim palić, wszelkim fachowcom od różnych robót wykończeniowych. Napisałam więc karteczkę ze stosowną prośbą: "piec w trakcie montażu, prosimy nie palić w nim". Dzisiaj po pracy idę do domku i co widzę? - dopisane: "bo sie rury spalą". Pytam kto dopisał. Autor "dopisku" zgłsił się i pyta, co to za instalator co kominek podłącza rurą spiro. Zdębiałam. Firma kominkowa z tradycjami przecież. I jestem w kropce. Może wiecie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.10.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 witam, czy możecie się wypowiedziec na temat jakości wkładów Northstar? podoba mi się model N-21, ale nie wiem, czy nie za mały do naszego domu -93m2 całość, dół -jedna przestrzeń ok 50m2, i czy w ogóle wart zainteresowania za cenę ok 4000zł, czy może szukać czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts