tomas2424 08.04.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Zakładam u siebie płyty gipsowe.Mam pytanie : mam nadproże drewniane-belka, a ściana murowana.Jak to obudować płytami? tzn jak przykleić płyte do belki drewnianej? przecież to się nie będzie na belce trzymać?Płyty zakładam na kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.04.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Zakładam u siebie płyty gipsowe.Mam pytanie : mam nadproże drewniane-belka, a ściana murowana.Jak to obudować płytami? tzn jak przykleić płyte do belki drewnianej? przecież to się nie będzie na belce trzymać? Płyty zakładam na kleju W tym miejscu przykręć (podłóż kleju jak nierówno - dokręć śruby jak klej zwiąże) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas2424 10.04.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 dziękuję serdecznie Eniu za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts