duduś 02.03.2004 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 widziałam jakiś link- niemiecki- o przecudownych tarasach drew.- to na pewno nie była zwykła polska wykończeniówka - czy są firmy które specjalizują się w wykonastwie drewnianych tarasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 05.03.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Przylaczam sie do prosby. Napiszcie w "Muratorze" o drewnianych tarasach - jak powinno sie je budowac, jakies zdjecia, schematy... pzdr.brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.03.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Mnie też to bardzo interesuje bo sama zamierzam zrobić taki taras. Teraz mam problem bo nie wiem z jakiego drewna najlepiej taki tarasik zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 05.03.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 też podpisuję się pod prośbą...Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1212xx 06.03.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts