tomas2424 09.04.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Sciany murowane, bardzo stare, nierówne.Jak zacząć pracę z przyklejaniem płyt?Chodzi mi o to że ściana jest krzywa i nie ma pionu, są duże dziury, pytanie; czy mam na ścianę podklejać paski z płyt g-k? czy może na płytę g-k ? i w jakich odstępach?Proszę o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas2424 10.04.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 czyli poprzyklejać kawałki płyt na ściane i sprawdzić pion, odczekać aż zwiąże klej i na to dopiero przykleić płytę gipsową? dobrze zrozumiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrk 10.04.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Może zrób na stelażu. Wyjdzie drożej ale bez kombinowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donstef 11.04.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Zrób na stelażu koniecznie. w starym budownictwie różnie bywa z wilgocią w ścianach. U moich rodziców wyszły plamki wilgoci jakby ktoś brudną piłką w ścianę rzucał. masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts