iva_marti 09.04.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Czy ktoś kupowała w tym sklepie plac zabaw? Mają rewelacyjne ceny, ponad 1000zł taniej na zestawie. Boję się jednak kupować, bo nie znalazłam nigdzie opini o tym sklepie. Może macie innych tanich i sprawdzonych sprzedawców? http://www.wickey.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 12.04.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A czy ktoś kupował u nich akcesoria do budowy placu zabaw? Policzyłam sobie te różne łączniki, zawieszki i do tego huśtawki i wyszło mi ponad 700 zł bez drewna za prostą konstrukcję huśtawkową na 4 stanowiska (2 proste huśtawki, drabinka sznurowa i trapez). Z drewnem to ponad 1000 zł wyjdzie - i się zastanawiam - czy to dużo czy normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 12.04.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A taniej w stosunku do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 13.04.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 W stosunku np. do cen z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 15.04.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No - te place zabaw generalnie są drogie jakościowo jednak b. fajne. I tu pytanie: jaką żywotność mają konstrukcje z Obi, Praktikera itp - średnio ponad dwukrotnie tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 24.04.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 My mamy plac zabaw Jungle Gym, zestaw Gomez. Fajny jest, estetycznie wygląda (wybraliśmy malowany na kolor teak), ale cena jest kosmiczna. To zwykłe dechy jak z Leroya i wcale nie w najlepszym gatunku, właściwie identyczne. Kupujesz takie kwadratowe słupy (nie wiem, jak to się fachowo nazywa), trochę desek, do tego okucia (akurat Jungle Gym mają fajne śruby i takie plastikowe korki-zaślepki na każdej), plastikową zjeżdzalnię, jakieś uchwyty, deseczkę do huśtawki, itp. - wszystko wedle gustu i potrzeby - i jak patrzyłam wszystko można kupić na allegro - dokładnie takie same plastikowe komponenty) i na pewno wyjdzie dużo taniej. Jungle Gym mają te wszystkie elementy dodatkowe potwornie drogie. Na 100% wyjdzie sporo taniej zrobienie takiego placu zabaw samemu lub zlecenie stolarzowi. A ja i tak musiałam sama szlifować i dodatkowo malować konstrukcję, bo w wielu miejscach można bylo sobie drzazg nawbijać lub się pokaleczyc. Za taką cenę powinno to inaczej wyglądać. Ale sama konstrukcja jest bardzo solidna i stabilna , na to akurat narzekać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej75 29.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Place zabaw Jungle Gym są fajne, mój brat ma taki właśnie zestaw - Jungle Villa. czy jakoś tak. Ja jednak poszukałem bardziej i znalazłem place zabaw winnetoo.pl akurat mieszkam koło Poznania więc gościu do mnie przyjechał wymierzyliśmy mój ogródek i w takim konfiguratorze 3d pokazał mi co może zaproponować. Co prawda zapłaciłem za to koło 2 tysięcy złotych, ale dzieciaki mają naprawde niezły ubaw!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarat 20.04.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) My stawialiśmy [REKLAMA]. Bardzo fajnie to wygląda i dzieciaki są w niebowzięte. Co prawda kosztowało mnie to sporo, ale zależało nam żeby plac posiadał certyfikat bezpieczeństwa taki jak te przy szkole. Wiadomo, za bezpieczeństwo się płaci taki mamy zestaw plus huśtawki i karuzele Edytowane 11 Maja 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 09.10.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 to nasz plac zabaw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resstor 24.10.2017 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Posiadanie własnego placu zabaw jest super! Dzieci zawsze mają się czym zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts