sonieczka 09.04.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Może ktoś pomoże. Dostałam tydzień temu kilkuletniego dużego już oleandra w donicy, do ogrodu. Wygląda zdrowo i dorodnie. Ale nigdy nie zakwitł poprzednim właścicielom. W zimie był przenoszony z balkonu do pokoju. Urósł bardzo szybko, jest piękny, ale już się nie mieścił na balkonie a i w pokoju zajmował zbyt dużo miejsca. Czy da się coś zrobić, żeby zakwitł, jak go pielęgnować? Postawiłam go przy schodach do ogrodu. Nie zmarznie mi? Może jeszcze za wcześnie? Na wszelki wypadek taszczę go co wieczór do garażu, żeby nie przeżył szoku po przeniesieniu z mieszkania. Ale po tygodniu chyba już się powinien przyzwyczaić do dworu? Czym go nawozić? Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez sonieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 09.04.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Oj błąd mi się wkradł w temacie, ale nie wiem jak to poprawić...Oleander oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts