Jarek.P 09.04.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Pomóżcie, bo zgłupiałem właśnie... Stelaże Grohe, które mam, mają na wyposażeniu piękne śruby i piękne osłonki na te śruby.Muszle, które mam, mają piękne otwory na te śruby. Gdzie jednak u licha są nakrętki, plastikowe tuleje i piękne osłonki na te nakrętki? Wydawać by się mogło, że powinno to stanowić komplet ze stelażem, ale nie ma. Z kiblem też nie ma. Skąd więc to się bierze? Ze sklepu, jako osobne akcesorium? Czemu w takim razie nie mogę tego wygóglać jako towaru do kupienia? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 09.04.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Zawsze było to w komplecie z tej firmy zawłaszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 09.04.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Kurczę, przejrzałem teraz PDFa ze strony producenta i faktycznie wygląda na to, że powinno być. Muszę poszukać dokładniej... Dzięki. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 09.04.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 A może to ta firma właśnie sobie to zawłaszcza? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 10.04.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 A może to ta firma właśnie sobie to zawłaszcza? :lol: zbyt poważna firma by zależało jej na psuciu sobie opinii szybciej podejrzewał bym dystrybutora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.04.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 może to chińska podróbka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.04.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Program oszczędnościowy ! Wietnamczycy pakują , może nie wiedzą co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 10.04.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Nakrętki i osłonki na nakrętki powinny być w pudelku z przyciskiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts