Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ewanz- wiechowe ważna rzecz, dla niektórych ekip najważniejsza;)

agalind- jak ktoś jest sentymentalny i nadwrażliwy to byle czym się wzrusza;) ale nie mów, że na Tobie wybudowanie ścian własnego domu nie zrobiło żadnego wrażenia? A pisząc DOm chodziło mi nie tylko o ściany, mury, ale o takie nasze miejsce na ziemi;) nasz kawałek świata

Edytowane przez Ardea

Ardea doskonale Cię rozumiem. Może niejasno się wyraziłam w poprzednim poście. Mi samej łezka się zakręciła w oku (no fakt, do wrażliwych należę). Nie spodziewałam się po prostu, że tak będzie. A pisząc DOM też miałam na myśli "nasze miejsce na ziemi".

To dobrze agalind, że też Cię to wzruszyło, bo już myślałam, że tylko ja przeżywkę robię.

wroblewm, my jeszcze nie mamy działówek, więc i przestawiać nie ma co, ale już po uzyskaniu PNB poszaleliśmy ze zmianami i trzeba było robić aneks do adaptacji.

Komentarz o "zwykłości" rzucił jeden z sąsiadów, który jest teraz na etapie chudziaka, więc nie wiem co sam pokaże, ale dla mnie to był komplement, fakt, że zabawny:D

Jaki bławat? Dla nas to zawsze będzie kochany bławateczek:D A na serio to po położeniu więźby domek zmalał... Dobrze,że wczoraj skończyli, bo przy dzisiejszej aurze to chyba by sobie nie popracowali, chociaż kto wie, dziś przywieźli H+H i operator delektował się równiutkim rozstawianiem palet w deszczu, fakt na proźbę męża, bo musimy jeszcze gdzieś upchnąć dachówki. Folia przydałaby się, bo ulewy spłukały barwnik i mamy zieloną podłogę na poddaszu.

jeszcze niedawno napisałaś: Ciebie na pewno nie prześcigniemy, gdzie nam do planowania elewacji

No i z tego co widzę, to teraz idziemy "łeb w łeb", lecz w zasadzie to o "długość kopyta" wysuwacie się już na prowadzenie :)

naszą więźbę dziergali 10 dni, a ile materiału poszło, to nie wspomnę...

bławateczek górą nad chaberkiem ;)

Hej, migusiem sobie cieśle poradzili :) Przykryjcie tylko szybko całość folią to nie będzie padać na głowę a i same krokwie nie powykręcają się na słońcu.

Tak patrzę na zdjęcia... nie myśleliście o poszerzeniu bramy garażowej? Koszt poszerzenia będzie porównywalny z wymianą oberwanych lusterek ;)